Zašto je ova maštovita i transformativna radionica baš za tebe?

• jer ti je važno imati zdravo tijelo i živjeti u harmoniji sa sobom i drugima
• jer se želiš osjećati energizirano i imati kvalitetan protok energije u svome tijelu
• jer osjećaš dijete (Duge) u sebi
• jer voliš boje i kreativno izražavanje

Na ovoj ćeš se radionici upoznati s čakrama I uvjerenjima koja ih blokiraju. Nakon što osvjestiš što blokira protok energije unutar tvojih sedam energetskih centara, vođenim kreativnim radom (kroz likovnost) I meditacije ćeš iscjeljivati svoje čakre. Iako poniremo duboko u sebe, rad je opušten I zaigran.

Ukratko o čakrama….

Korjenska čakra – uvjerenja koja ju blokiraju su primjerice: život je težak, u stalnom sam strahu, žrtva sam vanjskih okolnosti, ne zaslužujem obilje i prosperitet. (vrlo aktualno u današnje vrijeme…)

Sakralna čakra – Imaš mogućnost osvijestiti i ukloniti ona uvjerenja zbog kojih još uvijek umjesto nadopunjavanja s drugima, ulaziš s njima u konflikt, imaš prejak ili preslab libido, imaš problem s osjećajem krivnje ili ne postavljanjem zdravih granica drugima, otpore prema promjenama ili ti fali emotivna stabilnost.

Solarni pleksus – radom na ovoj čakri ćeš aktivirati vlastitu snagu i mudrost i sposobnost da djeluješ prema vlastitoj volji.

Srčana čakra – kada shvatiš da te ne treba ljutiti različitost drugih, nestaje konflikt i prirodno se stvara harmonija. Ako težiš takvom načinu življenja, pridruži se ovoj radionici!

Grlena čakra – kroz rad na ovoj čakri stavit će se težište na komunikaciju, na izražavanje svoje istine i osjećaj da zaslužuješ biti saslušan/a.

Čeona čakra (treće oko) – radi se na harmoniziranju ove čakre tako da konačan rezultat bude dar shvaćanja, viđenja i razumijevanja bez da se fokusiramo na tuđe mišljenje I na negativno…

Krunska čakra – kada je krunska čakra u harmoniji onda živiš sa spoznajom i mudrošću da si jedno sa svijetom.

Radionica se održava na lokaciji “Camping Plitvice” u prekrasnom okruženju.

Termin radionice: 3. I 4.10. od 10-17h s pauzom za ručak (ručak za oba dana je uračunat u cijenu). Sav materijal je osiguran, a ti jedino trebaš osigurati svoje mjesto. Prijava za radionicu je obavezna!

Prijave I do datne informacije (ako ti je potreban smještaj) na [email protected] Cijena radionice: 930 kn / Prijava se potvrđuje uplatom predujma ili čitavog iznosa radionice/ Preduvijeta za pohađanje radionice nema.

Tijekom radionice molimo za pridržavanje epidemioloških mjera. Voditeljica radionice: Suzana Gajdek, ThetaHealing® instruktorica, Wingwave® coach, učiteljica Autogenog treninga i slikarica
http://www.simplicitas.hr/index.php/o-meni-hr

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here