ZAŠTO VODA?

qlarivia

Svi smo već naučili koliko je važno piti vodu. Ljudski organizam sastoji se 70 posto od vode i preporuka je da odrastao muškarac popije i tri litre tekućine dnevno, a žena više od dvije litre. To je važno zbog metaboličkih procesa u organizmu- za rad bubrega, probavu, uklanjanje štetnih tvari, termoregulaciju organizma… No, osim na zdravlje, adekvatna voda može imati i pozitivne učinke na ljepotu i biti svojevrstan „eliksir mladosti“- pokazuju istraživanja. Zato je važno odabrati pravu!

KOJA VODA JE PRAVA?

A što je prava voda i kakvog je sastava? Svi znamo za formulu H2O, ali priča o sastavu vode mnogo je kompleksnija u suvremenom svijetu, koji se prilično udaljio od čiste prirode. A QLARIVIA™ 25 – voda za piće sa smanjenom koncentracijom deuterija ima upravo tu misiju- vratiti nas u vrijeme netaknute prirode…

logo

ZAŠTO SMANJENA KONCETRACIJA DEUTERIJA?

atma.hr – 45

Deuterij je stabilni neradioaktivni izotop vodika kod kojeg se atomska jezgra sastoji od jednog protona i jednog neutrona. Za razliku od najčešće prisutnog izotopa vodika, kojem se jezgra sastoji od samog protona. Prosječna koncentracija deuterija u vodi za piće iznosi 143-160 ppm (ppm = čestica na 1 milijun). Koncentracija deuterija u odrasloj osobi je okvirno 12-14 mmol/l (milimola po litri). To možda ne djeluje puno, ali u usporedbi sa ukupnom masom ostalih vitalnih elemenata, deuterij je prisutan u ljudskom tijelu u šest puta većoj količini od kalcija i 10 puta većoj od magnezija, elemenata koji su od vitalne važnosti za naš organizam. Povećani sadržaj deuterija dovodi do fiziološke, morfološke i citološke promjene stanica te negativno utječe na stanični metabolizam, a voda osiromašena deuterijem, tj. sa pet puta smanjenim sadržajem deuterija ima blagotvoran učinak na zdravlje. Što je manja koncentracija deuterija, koji je poznat i kao teški vodik, znanstvena istraživanja kažu kako će dioba stanica biti sporija, a time će i proces starenja biti usporen. Uz sporiju diobu stanica smanjuje se i mogućnost nekontroliranih dioba, što ima važnu ulogu u smanjenju rizika od kancerogenih bolesti i degenerativnih promjena na DNK.

Osim što će osigurati pravilan rad organa i tkiva, regulirat će tjelesnu temperaturu, hraniti zglobove, kosti i mišiće te vlažiti kožu i prenositi hranjive sastojke do vitalnih organa. Čista voda neometano će obavljati funkciju čišćenja organizma, preuzimajući na sebe sve one otpadne sastojke i toksine koje su stanice odbacile prilikom metaboličkih procesa. Čista voda poboljšat će funkciju žlijezda, osloboditi jetru od viška masnoća te smanjiti glad.

ZAŠTO JE QLARIVIA REVOLUCIONARNA?

qlarivia 2Svim ovim saznanjima vodili su se i znanstvenici iz Rumunjske, koji su svoj 20-ogodišnji istraživački rad okrunili patentiranjem proizvoda QLARIVIA™ 25. Ova voda ima pet puta manju količinu deuterija od bilo koje druge vode pronađene na Zemlji, a njen blagotvorni učinak na ljudski, životinjski i biljni svijet potvrđuju brojni eksperimenti. Qlarivia je mekana, uravnotežena, pH neutralna pitka voda. To je besprijekorna, laka i čista voda, poput pitke vode koja je postojala na Zemlji prije više tisuća godina i zato Qlarivia znači ponovno otkrivanje prirode pomoću tehnologije!

Osim što ima manju količinu deuterija, QLARIVIA je voda bez nitrita i nitrata. Zašto je to važno? Konzumacija vode za piće s povećanom koncentracijom nitrita može izazvati teške bolesti. Kod visokih doza nitrita toksičnost se manifestira kardiovaskularnim problemima ili oksidacijom željeza u hemoglobinu crvenih krvnih zrnaca pri čemu nastaje methemoglobin. Methemoglobin nema sposobnost prenošenja kisika do stanica u tijelu, zbog čega krvne žile i koža poplave te se može javiti i otežano disanje, tj. učinak je sličan gubitku krvi ili trovanju ugljikovim monoksidom. Dugotrajna izloženost nitratima i nitritima izaziva u organizmu diurezu i krvarenje slezene te pojavu karcinoma.

QLARIVIA™ 25 ima blagotvoran učinak na usporavanje starenja, jačanje imuniteta, bolju hidrataciju kože, detoksikaciju organizma, regulaciju probave, pojačani tonus mišićnog tkiva, pojačanu reaktivnost krvotoka, regulaciju tjelesne težine i smanjenje potkožnih masti. Preventivna konzumacija QLARIVIA™ 25 vode pomaže održavanju zdravlja, usporava starenje stanica, stoga i organizma kao cjeline.

Znanstveno gledano, trenutno važeći podatak govori u prilog tome kako na dug i zdrav život utječe kvaliteta i, prije svega, čistoća vode koju unosimo u organizam. Što je voda više oslobođena suvišnih sastojaka, to je sličnija svom prirodno najčistijem stanju, a samim time i kvalitetnija za naše tijelo. Zato je Qlarivia pravi izbor za sve one koji njeguju što prirodniji stil života.

QLARIVIA, kao revolucionarna tehnologija, dobila je svjetska priznanja i zlatne nagrade na sajmovima izuma u Bruxelles-u, Londonu, Ženevi i Budimpešti.

qlarivia LB

KOME SE PREPORUČUJE QLARIVIA?

atma.hr – 45

S obzirom na nisku koncentraciju deuterija i ostale prednosti, QLARIVIA se preporučuje osobama koje žele ojačati otpornost organizma i očistiti ga, onkološkim pacijentima, osobama koje imaju dijabetes, svima koji žele antiage učinak na koži te osobama koje žele pojačati plodnost. Ili kraće – QLARIVIA se preporučuje svim generacijama, tj. svima koji žele piti najbolju i najzdraviju vodu! Što je najvažnije – može se konzumirati bez ikakvih toksičnih nuspojava. Optimalna količina dnevne konzumacije Qlarivia vode je 500ml, a zbog praktičnosti konzumacije Qlarivia je prisutna na tržištu samo u bocama od 500ml. Sadržaj bočice može se konzumirati odjednom ili u više navrata tijekom dana.

JE LI AMBALAŽA SIGURNA?

Qlarivia voda za piće proizvodi se i puni u Rumunjskoj te se zbog lakšeg transporta do mjesta prodaje i konzumacije proizvod puni u PET BPA free ambalažu. BPA free ambalaža znači da su boce proizvedene BEZ štetnog BPA (bisphenol) materijala te su sigurne za uporabu. BPA se može naći u većini plastičnih PET proizvoda, isti se topi u tekućini te dokazano uzrokuje brojne maligne bolesti.

ZAŠTO BAŠ IME QLARIVIA?

Izvedenica latinske riječi clarus/clara/clarum asocira na čistoću i bistroću – Čistoću vode i bistroću uma.

ZAŠTO BAŠ LJUBIČASTA BOJA?

Ljubičasta je boja mudrosti, profinjenosti i luksuza; simbolizira strpljivost i unutrašnje bogatstvo. U Japanu, ljubičasta boja je obredna boja te označava unutrašnje pročišćenje.

IMA LI TAKVE VODE U PRIRODI?

qlarivia 3

Iako okusom kao svaka druga voda, QLARIVIA je izuzetno čista i lagana voda, poput vode koju možemo pronaći samo na nekoliko mjesta na Zemlji. No, ta su mjesta danas uglavnom na visokim nadmorskim visinama i teško je do njih doći. DDW voda ili lagana voda posjeduje posebne sposobnosti magnetizacije. Ona, naime, na sebe može vezati nataložene minerale u našem tijelu te ih, pomoću krvi i limfe, otpremiti u bubrege putem kojih se izlučuju iz tijela. Lagana voda ne izlučuje minerale iz tijela, već uklanja one mineralne sastojke koje su, u procesu prerade, naše stanice odbacile i nataložile u tijelu, a koje na razne načine, ometaju normalnu funkciju organizma.

Dovoljno je podsjetiti kako čovek bez hrane može preživjeti mjesec dana, a bez vode samo sedam. Prosječno će godišnje svaki čovjek popiti 1000 litara vode. Svijest o potrebi osiguravanja dovoljne količine vode, po mogućnosti što kvalitetnije i čistije, odlika je svakoga tko drži do svoga zdravlja. Voda omogućuje život, daje nam energiju i rješava nas otpadnih tvari. Što može biti važnije od toga?

qlarivia 4