TERMIN ODRŽAVANJA: 18.06.2020. četvrtak od 18:00 do 20:00 h

Dolaskom ljeta i vrućina potrebno je da za svoju kožu pripremimo i određenu zaštitu. Dobro je znati da danas postoje i prirodni pripravci koji nam mogu pomoći u zaštiti od štetnih UVA i UVB zraka.

I Vi sami možete pripremiti svoj prirodni pripravak za sunčanje! On će biti jednako učinkovit kao i oni komercijalni, ali bez toksičnih sastojaka.

Želite li naučiti kako izraditi prirodne pripravke za sunčanje, pridružite nam se na našoj radionici gdje ćete moći naučiti kako izraditi:

• kremu za sunčanje SPF 20
• ulje za bakreni ten
• hladni gel nakon sunčanja
• mlijeko nakon sunčanja
• balzam za usne

Prirodna sredstva za zaštitu kože posebno se preporučuju ljudima koji su skloni alergijama, koji imaju osjetljivu kožu i djeci.

Svaki polaznik radionice dobiva recepture, kao i izrađeni prirodni preparat koji nosi sa sobom kući.

Cijena radionice je: 250,00 kn

*Kako bi zadržali individualan pristup prema svakom polazniku, broj polaznika radionica je ograničen. Potrebno je rezervirati svoje mjesto što prije.
Predbilježbe za radionicu, mogu se izvršiti putem maila: [email protected] ili na naš kontakt broj: 095 3091 613

Radionicu vodi:

AROMATERAPIJA MARY AROMA VODITELJICAMary Novosel, školovana aromaterapeutkinja s bogatim iskustvom u području aromaterapije, voditeljica programa za zanimanje Aromaterapeut ,
Autorica pet knjiga; humoristični roman “Ide ko putar” te četiri zapažena praktična priručnika iz područja prirodne kozmetike, zdrave kuhinje i načina života koji je u skladu s duhom i tijelom pod nazivom “Prirodno lijepa” , “S placa na lice” , “Detoks – za čisto tijelo i um” te “Anticelulitna (r)evolucija”. Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR managerice s karijerom poduzetnice.
Vlasnica je tvrtke Mary`s Sweets d.o.o.te suvlasnica tvrtke Total Natural d.o.o. koje su registrirane za proizvodnju i distribuciju prirodne kozmetike. Mary ćete najčešće naći u poljima ljekovitog i ljepotnog bilja kooperanata ili u proizvodnom pogonu gdje svakodnevno osmišljava nove proizvode i radionice prirodne kozmetike za žene koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.

adrianus logo noviRadionica se održava:

U Učilištu Adrianus,
Nova cesta 76, Zagreb
Kontakt: 095 3091 61
www.adrianus.hr