Voditeljica Mirela Vukman Neylan

Andski šamani kažu: Slijedite vlastite tragove. Učite od rijeka, stabala i stijena. Učite i poštujte i Krista i Budu i svoju braću i sestre. Poštujte Majku Zemlju i Velikog Duha. Poštujte sebe i sve stvoreno.

5. i. 6. 10. 2019. Inicijacija u Inka šamanizam – I stupanj
od 10.00 do 18.00 sati

atma.hr – 45

Iako je Inka carstvo nestalo dolaskom španjolaca, potomci te drevne kulture još uvijek uspijevaju opstati u visokim planinama Anda. Dok im se broj neprestalno smanjuje, njihovi proroci kažu da je došlo vrijeme da podijele njihovu mudrosti kako bi pomogli drugima živjeti u harmoniji s jedni drugima i s Pachamamom, Majkom Zemljom.

U ovoj inspirativnoj radionici ćete saznali o duhovnom svijetu Inka, naučiti praktične energetske tehnike i doživjeti što zapravo znači biti u ravnoteži. Tehnike Inka šamanizma su vrlo jednostavne ali izuzetno djelotvorne a cilj im je razvijanje osobnog potencijala svakog pojedinca. Prema Inkama, rad s ovim tehnikama ujedno pomaže ispunjenje Inka proročanstva, odnosno doprinosi evoluciji kolektivne svijesti.

Mistično nasljeđe Inka je jedna od rijetkih autohtonih duhovnih tradicija koja se sačuvala i nastavlja nepromijenjena već tisućama godina a sada je dostupna svima.

Biti ćete inicirani u drevna učenja Inka i povezati se s energijama Majstora Inka.

Do kraja ove radionice bit će vam na raspolaganju praktične tehnike koje se mogu koristiti u bilo koje vrijeme, a koje pomažu da razvijate svoj osobni potencijal.

Za cijenu, dodatne informacije i prijavu prijavite se putem donjeg obrasca pošaljite mail na: [email protected]gmail.com

Mirela Vukman Neylan je Inka svećenica, učila je s Q’ero majstorima (potomci Inka). Tijekom posljednjih 20 godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Mirela je šamanski praktičar, terapeut kvantnog iscjeljivanja hipnozom (QHHT), zvukoterapeut, homeopat i iscjeljitelj.

Web: www.heartmedicine.co.uk/hr 
Face book: heartmedicine.co.uk/Pogledajte emisiju Na rubu znanosti o šamanizmu Inka ovdje.

Seminar je bio jako lijep i poučan sa brdom informacija. Kroz Mirelino vođenje uspio sam otiċi na skroz neobično i lijepo mjesto. I jako me zainteresirala za cijelu Inka kulturu, posve nevezano za same tehnike. Vidi se da ovo što poučava i radi ustinu voli cijelim biċem i zato mi je ovaj seminar bio jako lijep. Same tehnike su divne, jednostavne i potpuno prirodne. Uživam koristeċi ih.
Marko

Ne razmišljajte da li ići ili ne. IDITE! Pođite na seminar. Dobila sam puno! Puno više nego sam očekivala, još više nego se može zamisliti. Osjetila i doživjela neočekivano, naučila nedoživljeno. Mirela ima znanje na najvišem nivou i dala nam je više nego sam očekivala.
Ružica Lah

Radionica je bila fenomenalna! Početnu strepnju – “tko će dva dana odsjediti po 8h” – vrlo brzo je zamjenio osjećaj “ne želim da ovaj vikend ikad završi”… Hvala Mirela i veselim se idućoj radionici.
Danijela Cubrilo

atma.hr – 45

“U ova dva dana toliko sam stvari naučila i shvatila o sebi što nisam uspjela u svojih 30 godina. Ovu bi radionicu preporučila svima koji žele raditi na sebi”.
Ana Milin

Već dugo vremena me privlači šamanizam kojeg sam ponešto upoznala kroz literaturu, predavanja i praksu. Međutim, ovo je bio moj prvi susret sa znanjima Inka. Na radionici inicijacije u Inka šamanizam naučila sam praktične tehnike koje se mogu primijeniti bilo kad i bilo gdje te za njihovo izvođenje nije potrebno ništa izvanjsko, ništa osim nas samih, a iznimno su djelotvorne…S punom pažnjom sam upijala znanje i iskustvo koje nam je velikodušno prenosila draga, topla i pristupačna šamanka Mirela. Inke su me oduševile svojom jednostavnošću i praktičnošću u duhovnosti. Iskustvo koje sam proživjela tih dva dana na radionici je bilo duboko i inspirativno. Sjeme Inka je aktivirano te sada ga treba zalijevati, da iz njega izraste ono što je zapisano u njegovom spiritualno-genetičkom kodu.
S.C

Šamanizam me oduvijek privlačio i ovo je prvi seminar gdje sam se sreo sa praksom. Oduševljen sam pristupom, svim objašnjenjima i tehnikama koje sam naučio pa bi ga toplo preporučio svakome tko se želi vratiti sebi i spoznati svijet oko sebe. Puno hvala Mireli na odličnom vodstvu.
V.Z.

Prijavite se ovdje radionicu: Inka Šamanizma 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here