Radionica “Ključ ispunjenog života je u vama” je RJEŠENJE za kojim sam TRAGALA dugo vremena. Iako sam preživjela karcinom i kreirala u svom životu sve što sam željela (sretan drugi brak, dijete u 45. godini, uspješnu karijeru, predivne prijatelje, materijalnu sigurnost, izdavanje knjige, zadovoljstvo u radu sa drugim ljudima) nešto je nedostajalo. Tražila sam način kako da drugima sa lakoćom mogu prenijeti TAJNU svog SRETNOG ŽIVOTA. Kroz individualne termine, radionice, školu osobnog razvoja i youtube videa sam u stalnom i raznovrsnom kontaktu sa ljudima i njihovim problemima. Nema veće sreće od toga da zaglavljenom čovjeku pokažete put u lakoću življenja. Tome svjedočim svakodnevno. Doista nema problema iz kojeg se ne može izaći i koji se ne može okrenuti u vlastitu korist, koji ne služi za naš rast i razvoj. Povratne informacije mnogih mojih klijenata o tome svjedoče (vidi link), i moja duša svaki put pjeva od radosti kada vidi da još jedna osoba živi svoje snove i lakoću bivanja.

atma.hr – 45

Vrijeme je za više i dalje. Astrološka slika na nebu kao i kolektivna svijest koja je spremna na pozitivnu promjenu, traži od nas koji smo posvećeni tome da druge podsjećamo na njihovu suštinu i na činjenicu da smo ovdje došli da živimo sretne i ispunjene živote,  da djelujemo više nego ikad. Iz tog razloga sam spremna preći 5.000 km, promijeniti nekoliko hotela, prepakirati se barem 10 puta, pretumbati svoju svakodnevicu i izaći iz svoje zone komfora, investirati svoj novac na dvorane i organizaciju,…. kako bih vam prenijela znanja i iskustva koja su vam potrebna da riješite svoje probleme i zaglavljenosti i da živite sretne živote.

Želite li doista imati partnera koji vas voli, raditi posao koji volite, biti plaćeni za njega koliko zaslužujete, živjeti dostojanstveno a ne krpati iz mjeseca u mjesec, putovati, imati zadovoljnu i sretnu djecu, imati iskrene i drage prijatelje, imati dobre odnose sa susjedima, ne osjećati krivnju, zlovolju, nemoć, zaglavljenost, ….? Ako je sve samo na nivou “želim, ali ne vjerujem da je moguće”, to će i biti vaša realnost. Moja je da je moguće i zato ja živim tu realnost u kojoj je sve moguće.

Ako istinski želite promijeniti svoj život na bolje, ako istinski želite osjetiti vibraciju osobe koja živi lakoću i koja je ostvarila svoje snove, koja je preživjela karcinom, razvod, neimaštinu, nemogućnost imanja djece i sve to nadmašila i kreirala suprotno, upravo onako kako sam željela, prijavite se na radionicu KLJUČ ISPUNJENOG ŽIVOTA JE U VAMA. Ne znam kada ću ponovno doći u vaše gradove, pa iskoristite priliku koja vam se nudi. Ako ja mogu preći 5.000 km da bih došla do vas, onda je sve ono što vas koji ste bliže spriječava da dođete, samo izgovor. I u redu je imati izgovore, no realnost onda izgleda poput njih.

Ključ ispunjenog života je moja spoznaja i način kako naći sigurnu luku i sidrište unutar sebe i kako iz centra unutarnje moći UVIJEK sa mirom donositi odluke i kreirati svoj SRETAN ŽIVOT.

Na radionici “Ključ ispunjenog života je u vama” ćete dobiti primjere i alate za:

  • razumijevanje razloga zašto vam se događa to što vam se ne dopada,

  • pronalaženje uzroka problema,

  • rješavanje problema,

  • kreiranje drugačijeg, ispunjenog, sretnog i zadovoljnog života

Radionice će se održati u slijedećim gradovima i terminima:

atma.hr – 45

BEOGRAD subota 25.05.2019. 17– 20 sati

LifeDesign hotel, ulica Balkanska 18

NIŠ nedjelja 26.05.201917 – 20 sati

hotel Best Western My Place, Kej 29. Decembra

SKOPLJE utorak 28.05.2019. 17.30 – 20.30 sati

hotel Rusija, Bul. ASNOM br.1

KOTOR četvrtak 30.05.2019. 17.30 – 20.30 sati

Historic Boutique Hotel Cattaro, Stari Grad 432

SPLIT petak 31.05.2019. 17.30 – 20.30 sati

hotel Park, Hatzeov perivoj 3

Cijene radionica:

Individualna cijena: 40 EUR / 300 KN / 4.800 RSD /2.500 MKD

Dvoje iz iste obitelji: 50 EUR / 400 KN / 6.000 RSD/ 3.000 MKD

Studenti (uz dokaz): 20 EUR / 150 KN / 2.400 RSD / 1.300 MKD

Dodatni bonus:

  • svi učesnici dobit će e-mailom na poklon knjigu “Otla princip” u pdf obliku (knjiga koja definitivno mijenja kvalitetu života)

  • svi učesnici dobiti će e-mailom vođenu meditaciju KIDANJE VEZA prema metodi Phyllis Krystal kojom će moći transformirati nezadovoljavajuće odnose u zadovoljavajuće ili ih prekinuti sa lakoćom (meditacija koja je dosad pomogla na stotine tisuća ljudi diljem svijeta)

  • mogućnost kupovine knjige Put prema sebi po akcijskoj cijeni

Informacije i prijave za radionice u Beogradu, Nišu, Skoplju i Kotoru na

e-mail: [email protected]

Informacije i prijave za radionicu u Splitu na e-mail[email protected]

Radionicu će održati Bojana Svalina, autorica knjige Put prema sebi, motivacijska govornica, terapeut za dušu sa iskustvom u radu sa nekoliko tisuća klijenata, majka triju kćeri, žena koja živi istinsku ljubav i poštovanje u braku i već 13 godina živi zdravo nakon dijagnoze karcinoma dojke u svojoj 37. godini.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here