Na ovoj radionici ćemo naučiti kako nabaviti i čuvati trenutno tri najjače kriptovalute: Bitcoin, Ethereum i Ripple.
Dodatno, proći ćemo neke od načina nabavke Bitcoina.

Danas svjedočimo valu nastanka kriptovaluta koji je počeo prvom transakcijom Bitcoina od osobe ili grupe programera pod imenom Satoshi Nakamoto 2009. godine. Bitcoin je u početku godinama tražio svoje mjesto kao sigurno, brzo i jeftino sredstvo transfera novca, da bi na kraju, bez obzira što transakcije više nisu ni brze ni jeftine, postao ulagačka oaza.
Može se slobodno reći da je zbog Bitcoina, ali i drugih kriptovaluta zavladala zlatna groznica 21. stoljeća. Oni koji su uložili u Bitcoin još početkom ove godine sada su 17 puta povećali svoj ulog.

U 2017. su i druge kriptovalute pokazale izuzetan rast, puno veći od Bitcoina i koje vrijedi istražiti i nabaviti. Ripple je vodeći s 36.000% rasta, a Ethereum je u 2017. bio narastao više od 9.000%.

Ovo je povijesni trenutak u kojem svjedočimo slabljenje utjecaja FIAT valuta koje su kontrolirane državnim mehanizmima i bankama u korist kriptovaluta koje kontrolira svaki pojedinac posjedovanjem digitalnog novčanika.
Iz sadržaja radionice: razlike između Bitcoina, Ethereuma i Ripple-a, digitalni novčanici, nabavka, čuvanje i upotreba spomenutih kriptovalauta, rad s online mjenjačnicama i još puno više.

Radionica će trajati oko 3 sata, a sa sobom je potrebno ponijeti sljedeće:
1. Laptop i smartphone,
2. Osobnu iskaznicu ili putovnicu,
3. Kreditnu ili debitnu karticu s minimum 50 eura na računu za ulaganje u kriptovalute.
4. Sve potrebno za plaćanje preko interneta (aplikacija za online banking ili pristup online bankingu vaše matične banke).

Voditelj radionice: Svemir Vranko, osnivač udruge EUFIN, ulagač u kriptovalute i nekoliko ICO-a, pokretač dva startupa (Carmaride i PranaCoin) baziranih na kriptovalatama. Sudionik međunarodnih konferencija o blokchainu. Član je Meetup grupa za blokchain tehnologije u Berlinu.

Seminaru se može prisustvovati i bez ulaganja.

Kada: 11.01.2018./10-13h
Gdje: Vlaška 81a, Kuća života, u dvorištu

Prijava na Drumtidam prijavnicu (link dolje) ili na mail: [email protected]

Preporučena donacija za radionicu je 190 kuna. Uplata po dolasku na radionicu.

Organizator:
EUFIN udruga
Tel: 0923658087
OIB: 89980803628
www.eufin.hr

Prijava za RADIONICU BITCOINA

Prethodna objava“Ako volimo bez znanja kako voljeti, ranjavamo osobu koju volimo” Thich Nhat Hanh
Slijedeća objavaJoga na Trešnjevci
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.