ZdraVal, Centar probuđene životne energije u suradnji s Udrugom Modla predstavlja jednu izuzetno potrebnu, korisnu, poučnu i zanimljivu interaktivnu Radnionicu pod nazivom „Ljubav prema sebi! Postavljanjem granica gradiš zdrave odnose!”

atma.hr – 45

Radionicu će nam voditi predsjednica Udruge Modla Dina Balić – coach, NLP praktičarka, trenerica za osobni razvoj (Transakcijska Analiza i kreativne tehnike), Points of You trenerica, poduzetnica i članica Predsjedništva Hrvatske udruge za coaching.

Radionica će se održati u ponedjeljak dana 16. prosinca 2019. godine u vremenu od 18,00 h-20,00 sati

na adresi: ZDRAVAL, Centar probuđene životne energije, Ulica Ive Tijardovića 18 (kod Trgovačkog centra Prečko), Prečko, Zagreb

Veliki dio nas (posebno žena) je odgajano na način da je potrebno svima drugima udovoljavati, uvijek govoriti DA (roditeljima, šefu, ljubavnom partneru, klijentu, djetetu) i kada nešto zaista ne želimo ili ne možemo pa tako često odrađujemo i tuđe poslove, obaveze i preuzimamo tuđe odgovornosti i terete na naša leđa. Premoreni smo i u nedostatku energije.

Osjećamo se kako nas nitko ne razumije, jer se nismo niti znali izraziti, misleći ako kažemo NE da ćemo biti napušteni i ostavljeni (strah od gubitka ljubavi). Često bi bili nezadovoljni s nekom situacijom te smo šutjeli i mislili da ako ništa ne kažemo i trpimo da smo „bolji” od te druge osobe, a u sebi smo kiptjeli od nezadovoljstva. Okolo bi drugim ljudima prepričavali i kukali kako je ta osoba takva i takva i kako nam je napravila to i to, a toj osobi nikada ništa nismo rekli i nismo izrazili ono što nam smeta. Učeni smo da moramo šutjeti, raditi i trpjeti i da se jedino tako postiže uspjeh u životu. Biti pošten, radišan i vrijedan i ne isticati se previše.

Često smo pristajali na situacije koje su bile ispod svih razina vlastitog samopoštovanja, a nismo se znali izboriti za sebe i uvijek smo popuštali, misleći kako će nas netko ipak nekad, negdje shvatiti i razumjeti.

I kada smo pokušavali nešto reći imali smo osjećaj da nas drugi ne čuju, a nismo se htjeli svađati te smo uvijek izbjegavali konflikte i teške sugovornike. Uvijek smo imali osjećaj da u odnosima s drugima izvučemo deblji kraj i kao da nikada nitko nije obraćao pozornost na nas i naše potrebe. Mislili smo da je potrebno više i više davati drugima (pa čak i kada nitko to ne traži od nas), a onda smo se ljutili jer nismo zauzvrat dobivali ono što smo očekivali.

Ukoliko ste se našli u navedenim situacijama, a ne vidite ili ne znate kako pronaći praktična rješenja, ova Radionica je stvorena za vas!

atma.hr – 45

Na Radionici ćemo raditi na:

1. Postavljanju osobnih granica – reci NE i osjećaj se dobro!
2. Učinkovitom komuniciranju sa svima – reci na pravi način da te čuju!
3. Zadovoljavanju svojih potreba u odnosu – budi sebi na prvom mjestu! Pruži sebi ljubav!

Prvenstveno ćemo se baviti vlastitim potrebama i stanjima kroz coaching metode. Dobiti ćeš KONKRETNE ALATE kako ostvariti zdrave odnose i pobrinuti se za sebe u interakciji s drugim ljudima.

Ovo što ćete naučiti na ovoj Radionici je jednostavno umjetnost življenja.

Obzirom na optimalan broj ljudi u grupi obvezna je prijava Valentini na broj mobitela 098/394-318 ili mail [email protected]

Cijena Radionice: 200,00 kn

Prijava za Radionicu se vrši uplatom iznosa od 200,00 kn na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, Obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis plaćanja Radionica-Ljubav prema sebi.

Na Radionici će vam biti izdan račun.

Link facebook: https://facebook.com/events/767444260384276/?ti=cl

O Dini Balić i Udrugi Modla možete vidjeti na: https://www.facebook.com/udrugamodla/

O Valentini Garačić i Zdravalu pogledajte:

www.zdraval.hr ili https://www.facebook.com/ZdraVal/

Pozivamo sve vas da nam se pridružite na Radionici naučite što znači ljubav prema sebi u zdravim odnosima s drugima te kako je moguće lako i lijepo proživljavati životna iskustva.

Uživajmo u ovom putovanju nazvanom Život kroz lakoću i radost i vidimo se na Radionici!

Dina & Valentina

Dobrodošli!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here