Pozivamo Vas na radionicu koju će u Zagrebu održati Ana Kubla Ahava, Grand Master Teacher Magnified Healing®

Ova nam je godina donijela jedinstvene izazove u povijesti čovječanstva, koji će se nastaviti sve do konačne pobjede Svjetlosti. Stoga je iznimno važno da svako od nas radi, samostalno i u grupi, na iscjeljenju svih svojih nižih tijela i na spuštanju Svjetlosti i Božanske svijesti na ovu razinu.

Potrebni su nam snažni alati koji će nam u tome pomoći, stoga mi je zadovoljstvo pozvati vas na radionicu tehnike iscjeljivanja MAGNIFIED HEALING koja će se održati u Zagrebu 17.10. i 18.10.2020.

Tehniku Magnified Healinga čovječanstvu je donijela Uzašla Majstorica Kuan Yin, koja je kako članica karmičkog odbora izabrana da donese ovaj poklon radi bržeg iscjeljenja i pročišćenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Koristeći dah, zvuk, pokret i boju sudjelujemo u sustvoriteljskom procesu iscjeljivanja i dovodimo Božansko Savršenstvo u djelovanje ovdje i sada. Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.

Iscjeljujemo prošlu negativnu karmu, aktiviramo sve niti DNK, širimo Božanske kvalitete u nama, dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe postajući stup Svjetlosti.

Prakticirajući Magnified Healing:
– iscjeljujemo se na svim razinama
– čistimo prošlu negativnu karmu
– aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale)
– širimo kvalitete Božanske Ljubavi, Božanske Mudrosti i Božanske Moći u cijelom svom biću
– dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe, stvarajući stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana
– učimo svete izraze (mantre) koji povisuju našu vibraciju
– i još mnogo toga…

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.

Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja svoje Božanskosti!

subota 17.10. i nedjelja 18.10.2020 od 9 – 19h

ZAGREB
TrueSelf centar
Brkljačićeva 46

cijena radionice: 1500 Kn (moguće je plaćanje u ratama po dogovoru)

Cijena radionice uključuje:
– originalni udžbenik na hrvatskom jeziku,
– službenu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healinga,
– vegetarijansku zakusku i piće oba dana.

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healinga, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice. Diploma koju ćete dobiti važeća je bilo gdje u svijetu.

Preduvjet za ovu radionicu je poznavanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih pojmova poput karme, čakri, duhovne hijerarhije, ljubičaste vatre, uzašašća.

Radionicu vodi Ana Kubla Ahava, jedna od 12 velikih majstora Magnified Healinga u svijetu, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healinga.

Rok za prijavu: 11.10.2020.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Informacije i prijave:
Ana Kubla
091 1515 521
[email protected]
www.magnifiedhealing.com

Prijavite se ovdje za Radionicu MAGNIFIED HEALING® 

prijavi se