S izrazitim zadovoljstvom predstavljamo Radionicu pod nazivom „Novac i ja” koju će nam u ZdraValu održati naša draga Andrea Čovran, certificirani energetski terapeut, koja u svom radu kombinira niz duhovno-energetskih metoda i tehnika rada s posebnim naglaskom na rad dr. Joe Dispenze.

Kako većina nas ima izazov glede privlačenja energije novca u život, posebno osobe koje se i same bave duhovno-energetskim radom, odlučili smo organizirati Radionicu putem koje bi voljeli stvoriti jednu moćnu energiju grupe koja će nam svima zajedno pomoći privući energiju novca u naše živote.

atma.hr – 45

Stoga te, ovom prilikom, pozivamo da saznaš kakav je tvoj odnos prema novcu. Kako privući energiju novca u svoj život te biti protočan za navedenu energiju. Kako novac s lakoćom zaraditi, primiti, davati i uštedjeti ga.

Uz stvaranje energije grupe, na Radionici ćemo nakon uvodnog teoretskog dijela raditi praktični dio koji će nam pomoći da osvijestimo svoje obrasce koji nas sprečavaju da živimo sretan, miran i ispunjen život, a zatim da ga svjesno i promijenimo.

Tehnike koje ćemo vam predstaviti i zajedno primijeniti su: zahvalnosti, rješavanja blokada, disanje, promijene obrazaca, povezivanja s vlastitom budućnošću u kvantnom polju kako bi smo ostvarili cilj, a to je na jednostavan način bez otpora doći do brze manifestacije željenog.

Često svjesno donesemo neku odluku, koju jednostavno nismo u stanju provesti u djelo radi naših podsvjesnih programa, obrazaca ili emocija.

Zbog toga dolazimo do unutarnjeg konflikta sa samim sobom, trošimo veliku količinu životne energije što nam donosi frustraciju, depresiju, razne druge psihološke i fizičke poremećaje i sve to dovodi do neravnoteže u tijelu i životu.

Kako bi duhovno mogli rasti trebamo se dobro osjećati i u materijalnom svijetu, što je najčešći problem današnjice. Većina ljudi je u stalnoj borbi i emociji preživljavanja za egzistenciju, što je najniži nivo postojanja.

Da li NOVAC teško zarađuješ, da li ga uopće ne možeš zaraditi, da li ti klizi iz ruke, da li si opterećen štednjom, gubitkom novca, da li svaki put kad ga trošiš imaš grižnju savjesti, da li osjećaš strah od imanja novaca…Sve su to pitanja s kojima se velika većina nas suočava i na koja ćemo na Radionici pronaći odgovore.

Svi koji ste spremni zaroniti u svoj unutarnji svijet, poboljšati svoj život, ukloniti blokade, obrasce koji vas sprečavaju da živite sretan, miran i ispunjen život, prijavite se na Radionicu i posvijestite svoj odnos prema novcu.

Na Radionici ćete uz sve to još i naučiti kako imati pravilan odnos prema novcu i energiji novca, kako postati svjesniji svojih misli te ujedno pametnije upravljati novcem, kako direktno promijeniti te obrasce u podsvijesti, kako ih kreirati, a istovremeno i maknuti obrasce koji vas koče u tome da postanete protočni za primanje novca.

Otpor ili strah da si nećete moći priuštiti Radionicu, jedan je od koraka da i sami nešto odblokirate prije same Radionice i osjetite poziv za dolazak.

Same meditacije i afirmacije na temu novca nisu dovoljne, na Radionici ćete dobiti vrijedne i moćne tehnike koje će vam pomoći za daljnji rad na sebi.
Tehnike ćete moći primijeniti na bilo koji problem.

Riješite temu novca zauvijek i postanite financijski neovisni!

atma.hr – 45

Radionica će se održati u subotu, 23. 11. 2019. godine u vremenu od 17,00-20,00 sati u prostorijama ZdraVala, Centra probuđene životne energije, u Zagrebu, naselje Prečko, na adresi Ivana Tijardovića 18.

Cijena Radionice: 300 kn

Prijava za prisustvovanje se vrši uplatom na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, Obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Radionica „Novac i ja”.

Na Radionici će vam biti izdan račun.

Zbog ograničenosti prostora obvezno je prijaviti se Andrei na 095 846 46 74 ili [email protected] ili Valentini na 098 394 318 ili [email protected]

Radionicu vodi Andrea Čovran – certificirani energetski terapeut

U svojoj firmi Aloe Forever Energy bavi se poboljšanjem kvalitete života na razini uma, duha i tijela.

Objedinjuje tehnike za zdravlje i ljepotu od prehrane, masaže, energetskih tretmana, radionica samomasaže i faceliftinga, programa osobne duhovne transformacije, programa za podizanje životne energije, iscjeljenja i pomlađivanja.

O organizatoru Radionice ZdraVal, Centar probuđene životne energije i meni Valentini sve možete saznati na www.zdraval.hr ili na Facebook stranici @ZdraVal.

S ljubavlju se veselimo zajedničkom radu i priljevu novca u naše i vaše živote,

Andrea & Valentina!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here