Želite li bolje odnose, posao, društveni i obiteljski život u Hrvatskoj?
Radionica za ThetaHealing® praktičare.

Cilj ove radionice je osvijestiti theta praktičarev odnos prema vlastitoj domovini, zemljištu i okolnim nacijama, te očistiti negativne varijante programa i osjećaja na osnovnom, genetskom i povijesnom nivou. Sve u svrhu produktivnijeg, slobodnijeg i zdravijeg vlastitog života. Također pomoći onima koji imaju odradu na nivou duše na ovom području da to kompletiraju lakše i krenu dalje.

atma.hr – 45

Radionica je podijeljena u 6 cjelina:

  • Oslobađanje od specifično hrvatskih poražavajućih emocija (ljutnja, mržnja, zamjeranje, ljubomora…)
  • Čišćenje trauma Domovinskog rata
  • Programi za hrvatsko/jugoslavensko podneblje, zakletve i zavjeti
  • Vrijeme i energija u Hrvatskoj
  • Balkanske kvalitete i vrline
  • Programiranje uspjeha i sreće u Hrvatskoj

Učitelj Siniša Bošković kaže o radionici:
Kad sam se 2013. godine avionom vraćao s učiteljskog tečaja za instruktora Intuitivne anatomije kroz prozor sam vidio kako prilazimo Hrvatskoj, nad kojom je visila jedna “teška” energija. Kapa koja se vidi intuitivno kroz izvanosjetilnu percepciju. Pitao sam Stvoritelja što je to i dobio u instant trenutku gomilu informacija i znanja, blokada i osjećaja koji su tvorili tu “kapu”. Nakon slijetanja u Zagreb zapisao sam to i napravio priručnik za ovu radionicu, Nada mi je pomogla da ga proširimo i kompletiramo prvu verziju. Nakon prve radionice još je 20tak praktičara sudjelovalo u nadograđivanju i stvaranju bolje verzije tog priručnika. U verziji 4 on sada ima 40 stranica i otvara vam jednu Balkansku priču koja svakog rođenog na Balkanu gura naprijed kroz njegove kvalitete, ali i veže za mane.

Odlaskom iz Hrvatske vaše mane ne nestaju, nosite ih sa sobom, pa je to zato samo privremeno rješenje. Ako želite trajno rješenje, upišite ovu radionicu i očistite se od blokada koje ste preuzeli genima i odgojem!

TERMINI:
RIJEKA: 14.09.2019. od 10 do 18 sati + BONUS 19.09. od 18 do 21 sat
ZAGREB: 15.09.2019. od 10 do 18 sati + BONUS 18.09. od 18 do 21 sat

BONUS:
Standardno ova radionica traje 1 dan, ali je toliko narastao sadržaj radionice kroz godine održavanja i doprinosa studenata da je potrebno proširiti satnicu pa će se održati dodatni rad kroz BONUS susret od 3 sata na kojem će se raditi vježbe koje se ne stignu tokom same radionice i bit će dodatno kopanje na specifičnim programima s Hrvatsko/Jugoslavenskog područja. S obzirom da imamo sada već velik popis programa onda se oni ne stignu svi odraditi tokom same radionice pa previše ostane za domaću zadaću. Ovim BONUS susretom ćemo oplemeniti radionicu. Taj susret je za ovaj termin besplatan i nije obavezan.

Preduvjet je završen Osnovni ThetaHealing® tečaj.

Ako ste vlasnici posla ili radite ili ste nezaposleni, ova će vam radionica pomoći da postignete bolje poslovne rezultate na području Hrvatske, a isto vrijedi i za ljubavne odnose i odnose u obitelji.

atma.hr – 45

Rješavat ćemo i probleme isključivosti, npr.:
• ne mogu imati i novac i ljubav
• ne mogu biti dobar čovjek i biti bogat
• ne mogu pronaći ljubav i živjeti u Hrvatskoj

Priručnik od 40 stranica kojeg ćete dobiti nije namijenjen da se cijeli riješi na radionici, već unutra dobivate materijal kako biste mogli nastaviti rad i nakon radionice. Radionica ima elemente korištene na tečajevim Odnosi sa svijetom i Bolesti i poremećaji, npr. testiranje po narodnostima i državama te tablično testiranje. Pripremite se na dosta mišićnog testiranja, kopanja i downloadova. Ponesite i bocu vode.

ISKUSTVA NAKON RADIONICE (skraćene verzije):
1) Nakon dugo vremena pronašla sam posao koji mi je zaista trebao, odmah nakon radionice!
2) Nakon radionice uspio sam se preseliti u inozemstvo i naći dobro plaćen posao, što mi je bila velika blokada u odnosima male sredine iz koje dolazim, s kojom sam uvijek bio u konfliktu! Nisam ni znao koliko me to kočilo.
3) Radionica mi je omogućila potpuni preokret u načinu na koji gledam svoj život i posao! Odnos sa suprugom mi se znatno poboljšao i susjedi su mi susretljiviji. A bili su totalne rospije prije!
4) Moj problem s nekretninom i obiteljskom pohlepom je nestao nakon ove radionice. Hvala Nada i Siniša.
5) Uvijek sam se htjela odseliti iz Hrvatske, pogotovo radi financija, ali nakon ove radionice mi je postalo jasno da to nije potrebno, da sam ja zapravo sretna upravo tu gdje jesam. Nakon te spoznaje otvorila mi se i promjena posla i sada zarađujem kao da sam vani.
6) Bilo mi teško nakon radionice. Mislio sam da će mi se odnosi poboljšati, ali se sve pogoršalo. Zapravo se pokrenuo proces promjene i preslagivanja u mom životu. Tek sada, godinu dana poslije se osjećam koliko-toliko dobro, ali vidim da mnogih obiteljskih i osobnih problema nemam više. Zapravo trebam raditi dalje sa sobom, jer nisam sve riješio. Možda zato što nisam sve iz priručnika prošao kad je trebalo, ali bilo je malo vremena na radionici, a i ovo što sam prošao me puno uzdrmalo.

CIJENA: 400 kn.
PRIJAVA: prijave su obavezne na e-mail: [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here