Ostvarivanje želja, čarolija, čuda – zvuče kao velike riječi, kao nešto nestvarno? Kao film koji ne možete zamisliti da se vama događa? Ili pak kao prazna obećanja?
Ne možemo dovoljno naglasiti i podcrtati: da, dokazana metoda postoji  i da, želje se uistinu ostvaruju! Već  11  godina u Centru SRETAN DAN.
A ako ste se ponekad pitali „Kako to da se želje ne ostvaruju svakome?“, odgovor je jednostavan. Zato jer nas nikad nitko nije poučio principima koje trebamo svjesno primijeniti.

atma.hr – 45

Radionica „Ostvarivanje želja“ osmišljena je upravo kako bi vam dala konkretne alate za pretvaranje snova u stvarnost, a utemeljena je na programu Sonie Choquette, svjetski poznate autorice i duhovne učiteljice.  Važno je što radionica traje deset tjedana, jer takav sustavan rad, u kojem jednu večer u tjednu posvećiujete vlastitim snovima, pokazuje najbolje rezultate! Naučeno znanje se kroz čitavo to vrijeme odmah primjenjuje i uklapa u vaše svakodnevno funkcioniranje i pristup životu.

Puno je teže sam sa sobom sustavno i uporno raditi na svojim ciljevima pa je važno naglasiti kako je snaga rada u grupi izuzetno moćna i daje nevjerojatne rezultate.

Ako pak niste sigurni što točno želite, mi znamo način kako da to otkrijete.

U Centru SRETAN DAN uskoro kreće 52. po redu radionica „Ostvarivanje želja“. U proteklih 11 godina i više od 500 tjedana bavili smo se podučavanjem kako osvijestiti želje a potom ih i ostvariti.

Nakon više od 600 polaznika, možemo reći: razumijemo se u ono o čemu govorimo, dok iskustva naših polaznika i njihove preporuke svojim prijateljima samo to potvrđuju. Kad čujete nevjerojatne priče, istinite nevjerojatne priče o ostvarivanju želja, shvatit ćete da je uistinu sve moguće! Poslovi su dobiveni, ljubavi su pronađene, zdravlje se vratilo, preseljenja su se “čarobno” posložila…

Radionica traje 10 tjedana, nalazimo se svakog utorka a počinjemo 4. veljače.
Nakon siječnja u kojem još skupljamo dojmove iz prošle godine, u veljači je vrijeme da se pokrenemo i krenemo u ostvarivanje svojih ideja i maštanja.
Želje se počnu ostvarivati već za vrijeme radionice, a čarolija se nastavlja u mjesecima koji slijede.

atma.hr – 45

Kako je jedna polaznica rekla:

S oduševljenjem mogu reći da da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati. YES!!! (Sandra)

Dok iz perspektive muške osobe imamo i ovo iskustvo:
Meni je bilo bas super, oduševljen sam radionicom i nisam mislio da će to tako pozitivno utjecati na mene i  da ću toliko toga tu naučiti. Čak sam se zapitao, nakon prvog predavanja kada sam vidio da sam tu jedini muški i nakon plesa, o majko moja mila di sam ja to došao, kako ću ja to izdržati do kraja,  o čem se tu radi, a sad na kraju mi je žao što je to sve završilo. Za mene je to bilo nezaboravno iskustvo. (Željko)

A evo što kaže voditeljica radionice Sanja Plavljanić-Širola:
Molim vas, vjerujte da je zaista sve moguće! Baš sve vaše želje su ostvarive, ako im poklonite dovoljno pažnje i ljubavi! Dopustite si sanjati široko, daleko, veliko! Zamišljajte najveća postignuća koja bi vam donijela radost, životne avanture koje bi ispunile vaše srce, najljepša iznenađenja i najčudesnije obrate.
Jedna moja polaznica dopustila si je poželjeti da bude najbolja na svijetu. I zaista, jedan je prestižni američki časopis doista njezin wellness proglasio najboljim na svijetu! Jedna se pak prijateljica odlučila ohrabriti i poželjeti da pobijedi na natječaju HayHouse-a za najboljeg novog pisca. I pobijedila je! Sve počinje kad si dopustimo maštati veliko!

***Radnu bilježnicu, čarobnu kutiju i ostale potrepštine dobit ćete na radionici, a na vama je samo da donesete otvoren um i istraživački duh***

POČETAK RADIONICE:4. veljače 2020. (utorak)
VODITELJICA:Sanja Plavljanić-Širola, autorica knjige “Život u Čarobnom toku”
VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:30, 10 utoraka za redom
MJESTO ODRŽAVANJA: Ul. Alberta Bazale 8 (Knežija), Zagreb
CIJENA: 3 rate po 390kn
PRIJAVE: [email protected]
Tel. 098/702927, 091/5355197

 Više o radionici: https://sretan-dan.hr/ostvarivanje-zelja-3/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here