Dvodnevna radionica koja izgleda kao zajednička igra. Na kraju radionice sve urađene pripravke nosite sa sobom i uživate u čaroliji kreativnog mirisa.

1. Dan

Na predavanju ćete se upoznati sa baznim i eteričnim uljima, hidrolatima, te ostalim prirodnim sastojcima koji se koriste u izradi aromakozmetike. Prvi dan je teoretski dio na kojem se upoznajete sa sastojcima prirodne kozmetike ( vosak, glina, kako maslac, she maslac biljna i etericna ulja) …

2. Dan

U drugom dijelu radionice, teoriju će te primijeniti u praksi. Miješati ćemo, kuhati i izrađivati prirodnu kozmetiku: kreme i maske za lice, pilinge za lice i tijelo, tonike, balzame za usta, kakao pločice za njegu tijelu, anticelulitne pripravke i na kraju izrađivati ćemo vlastiti parfem! Sa radionice odlazite sa vlastitom kolekcijom kozmetike. U cijenu radionice uracunata je skripta sa svom teorijom i preko 150 recepata za izradu raznih kozmetickih pripravaka, te sav materijal potreban za izradu pripravaka.

Cijena: 1250 kn (pdv je uračunat u cijenu)
Termini održavanja: radionica će se održati 23.09.2017. – 24.09.2017. (vikend). Prijave putem e-mail adrese: [email protected] ili telefona: +385 01 3794 568.

VODITELJICA: Katica Wolf, aromaterapeut

Prethodna objavaDostojevski: Tajna ljubavi kojom možeš pokoriti cijeli svijet
Slijedeća objava“Jednom će sigurno biti bolje”- Lažna nada u nezadovoljavajućem odnosu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.