…za sve žene koje žele istražiti odnos prema vlastitim grudima

Ponedjeljak 8.11.2021. 18h – 21h
Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

Ova je trosatna radionica namijenjena svim ženama koje žele istražiti odnos prema vlastitim grudima. Naziv radionice ukazuje na to koliko je način na koji imenujemo svoje organe bitan za način na koji ih percipiramo i odnosimo se prema njima.

I dok su u javnom polju one često predmet pogleda i komentiranja (zbog njihove veličine, oblika, vidljivosti…) koje ponekad internaliziramo i tako same stvaramo dodatne predrasude, u vlastitoj intimi rijetko im posvećujemo potrebnu pažnju. Zato ćemo na ovoj radionici, uz pomoć psihodramskih metoda, otvoriti prostor za bolje upoznavanje i povezivanje s njima.

Prvi dio radionice posvetit ćemo boljem međusobnom upoznavanju kroz sociodramske metode, da bismo nakon toga uz tehnike art terapije “izgradile” vlastite grudi, sise odnosno dojke i potom, uz pomoć psihodramskih metoda, ušle u razgovor s njima. Za kraj ćemo analizirati određene elemente našeg odnosa prema njima koje prepoznamo kao nama najvažnije.

Sudjelovanje u radionici iznosi 100 kuna.

Radionica se održava u okviru platforme za seksualnu edukaciju One stvari koji je 2019. pokrenula Jasna Jasna Žmak, dramaturginja, spisateljica i edukantkinja za psihodramsku terapeutkinju pri Centru za psihodramu u Zagrebu.

Više informacija i prijave:
https://onestvari.net/2021/10/07/sise-dojke-ili-grudi/

Za sva dodatna pitanja piši na [email protected]!