Image by Moni Mckein from Pixabay

Poziv zainteresiranim učesnicima na izuzetan događaj u Zagrebu:
Radionica: VRAĆANJE ŽIVOTNE SNAGE I VITALNOSTI PUTEM TIJELA I DAHA – IZNUTRA PREMA VAN

O radionici: Ovo je iskustvena radionica koja nudi potencijal razumijevanja i transformiranja dječjih rana i trauma. Mi kao odrasli često gledamo na život očima djeteta, onog kojeg smo fizički davno prerasli. Emocionalno smo najčešće ipak zapeli na razini djeteta, čega uglavnom ili barem dugo vremena nismo svjesni. Međutim, naše najranije dječje iskustvo bezuvjetno određuje način na koji se povezujemo sa sobom i s drugima, određuje našu na sliku o sebi kojom se predstavljamo svijetu i također određuje način na koji zadovoljavamo ili negiramo svoje suštinske ljudske potrebe.

atma.hr – 45

Ova radionica nudi potencijal prepoznavanja, razumijevanja i priznavanja naših zaglavljenih obrazaca ponašanja i struktura, te pomaže povratiti vitalnost našem ljudskom životu, jer su vitalnost i snaga naše pravo koje nam pripada po rođenju. Ova radionica vraća osjećaj te snage, vitalnosti kao I povjerenja u autentičnog sebe i u život kao talav, te neupitno doprinosi kvaliteti našeg svakodnevnog života.

Vrijeme i mjesto održavanja: 13 – 15 ožujak 2020,  Sljeme – hotel Tomislavov dom

Organizator: Panaceo Tim

Voditeljica: Abigail Iquo Isuo Kirmizitoprak (MA, BSc, Dip Psy), London

Cijena radionice: 1.400 kn (depozit 400 kn, 1000 kn u dvije jednake rate do početka radionice)

Smještaj: Po izboru, moguć je smještaj u hotelu Tomislavov dom ili učesnici mogu svakodnevno putovati iz Zagreba  (detaljne na upit)

Prijave i info:  email adresa:  [email protected]

O voditeljici: Abigail Iquo Isuo Kirmizitoprak (MA, BSc, Dip Psy)

Ovu radionicu će voditi Abigail uz pomoć njene asistentice Claire. Abigail je moćni, iskusni, profesionalni terapeut, ali i sjajna, srčana, topla, iskusna i nadasve mudra žena.

U Hrvatskoj je prvi put radila 2018  kao jedan od 11 facilitatora  transformativnog 7 dnevnog POL Croatia u Trakošćanu. Zatim je s zajedno s kolegom Simonom Mathew iz Londona vodila Walking the Path Croatia 2019 i svojom karizmatičnom osobnošću i strastvenom energijom je osvojila hrvatske učesnike njenih snažnih, transformativnih radoinica. Iznimno cijenimo njenu spremnost da dalje radi s hrvatskim  energetskim poljem kao I činjenicu da ima razumijevanje za naše specifične financijske okolnosti.

Abigail je poznati internacionalni Integrativni psihoterapeut, Trauma terapeut, EMDR, NLP, Tijelo i dah, Voditelj disanja i Voditelj Path of Love. Radi s pojedincima, parovima i grupama u središnjem i zapadnom Londonu, Newcastleu, Škotskoj, Belgiji, Amsterdamu, Portugalu, Hrvatskoj, Turskoj, Grčkoj i dalje. U privatnoj  praksi je preko 18 godina. Psihologiju je studirala u Grčkoj, magistrirala u Londonu gdje i sada živi.

Diljem Europe vodi Grupne obiteljske konstelacije, Unutarnje dijete, Tijelo i dah, Radionice pulsacije, Path of Love I brojne druge. U rad uključuje aktivne meditacije kao sredstvo integracije i produbljivanja osobnih uvida koji omogućuju rast, bistrinu, samoosnaživanje i obnavljanje prirodne životne energije, te unapređuju osjećaj radosti i sreće.