Rijeka: 25/07/21
Prijave/upiti: [email protected] / 0989799240
Preduvjeti: nema ih / dobra volja
Javi se za Access Bars tečaj u TVOM GRADU

Facebook event: 25.07.

Cjelodnevna Access Bars® radionica s međunarodno priznatim certifikatom

Zamislite da postoje 32 magične točke na vašoj glavi? Koje laganim pritiskom brišu vaš stres, negativna uvjerenja i sve ono što vam više ne služi da bi vaš život bio pun lakoće radosti i slavlja? Evo dobrih vijesti: One postoje i zovu se Barovi.

Tečaj se sastoji iz teoretskog i praktičnog dijela. Tijekom praktičnog dijela 2x primiš tretman Access Bars® i 2x ga daješ uz prisustvo voditeljice tečaja Marize Butorac BF, certificiranog Access Bars® voditelja/facilitatora.

Gary Douglas i dr. Dain Heer su prije dvadesetak godina razvili skup alata i procesa pod nazivom Access Consciousness™ koji su do sada pomogli tisućama ljudi kreirati lakši i radosniji život! Ova tehnika je znanstveno dokazana.

Prvi tečaj/tretman Access Bars® Izvodi se na način da se laganim dodirom aktiviraju 32 točke na glavi klijenta dok osoba opušteno leži na stolu za masažu što dovodi do fantastičnog opuštanja i relaksacije tijekom 60 minuta. Može li lakše i jednostavnije od toga?

Svaka od te 32 točke odnosi se na neko životno područje (kontrola, kreativnost, starenje, mir, radost, tuga, seksualnost….) te se laganim dodirom na njih otpušta pohranjeni električni naboj i uvjerenja koja u njima nosimo iz tko zna kojeg života. Tretman Bars® a je jednostavna ali moćna i učinkovita tehnika za poboljšanje energetskog protoka u tijelu i za otvaranje ka većim mogućnostima u životu.

Mogu ga primiti svi i odrasli i djeca. Možete ga raditi sami sebi ili obitelji prijateljima i svojoj djeci. Također nakon završenog tečaja za Bars® praktičara ovaj tretman možete nuditi klijentima i razviti posao od toga ili upotpuniti ponudu uz nešto što već radite.

Kada radite tretman, ona uvjerenja koja su slična sa vašim klijentom otpuštate i vi. Zar ovo nije prekrasno? Dajete tretman, otpuštate i vi i još dobijete novac ili osmjeh onoga kome radite!

ŠTO DOBIJAŠ OVIM CERTIFICIRANIM MEĐUNARODNIM TEČAJEM?

 • Međunarodno priznati certifikat za Access Bars® praktičara
 • Znanje kako raditi Access Bars® tretman sebi i drugima
 • Access Bars® detaljan priručnik kako se radi tretman
 • Access Bars® shemu sa 32 točke na glavi
 • Više lakoće i mogućnosti u svom životu
 • Poslovna prilika kao Bars® praktičar – radi tretmane Access Bars® svojim klijentima

Mogućnost odlaska na daljnje tečajeve Access ConsciousnessTM-a jer je Bars® tečaj preduvjet za daljnje tečajeve.

Praktičan dio: 2x daješ tretman i 2x primaš tretman tijekom tečaja

KOME JE NAMIJENJEN OVAJ TEČAJ?

 • svima koji imaju osjećaj da im je glava puna, teško se koncentriraju
 • svima koji se žele riješiti nagomilanog stresa
 • svima koji žele poboljšati svoje zdravlje
 • svima koji žele početi učiti jezik energije i komunicirati sa njom
 • svima koji traže više lakoće i svjesnosti u životu
 • svima koji traže jednostavnu a učinkovitu tehniku za opuštanje
 • svima koji traže za sebe više lakoće i sklada u obiteljskim, ljubavnim, prijateljskim i poslovnim  odnosima u svom životu
 •  svima koji imaju osjećaj da su „zapeli“ i žele se pokrenuti u novom smjeru
 •  onima koji žele pomagati drugima
 • onima koji u svom poslu žele ponuditi nešto novo svojim klijentima

Kontakt broj: 0989799240 Mariza Butorac, Access Bars BF
Facebook: Mariza Butorac / Body&Soul holistic center
Instagram: mariza_butorac

Cijena ovog tečaja je određena od strane organizacije Access Consciousness™ i jednaka je u cijelom svijetu zavisno od zemlje u kojoj se živi:

– 1800,00 kn / 240 eura (Hrvatska, Srbija, Slovenija)
– 300 eura (Austrija, Njemačka)

Djeca do 15 godina uz prisustvo roditelja ne plaćaju tečaj, a od 16-18 godina plaćaju pola cijene. Svi koji ponavljaju tečaj također plaćaju pola cijene bez obzira kada su završili tečaj.

Mjesto na tečaju se rezervira uplatom na račun Erste banke: Design studio jdoo, Šime Ljubića 12, Rijeka 51000. IBAN Erste banka: HR6824020061100922129

Želite li probati Access Bars® tretman javite se sa povjerenjem! Možete birati za sebe onako kako želite. Učinak tretmana Barsa se razlikuje od osobe do osobe no gotovo svi klijenti osjećaju olakšanje i mir nakon tretmana kao i osjećaj blizak meditaciji. Poneki čak i zaspu tijekom tretmana. Svakim ponavljanjem tretmana dolazi do još više lakoće i radosti a u najboljem slučaju pokretanje u svim sferama života. Šta je sve moguće sa ovim tretmanom za vas? Djeca koja prime tretman su puno mirnija i imaju veću koncentraciju.

Mantra Access Consciousness™: Sve u životu dolazi mi sa lakoćom radošću i slavljem!

Voditeljica tečaja Mariza Butorac, mag.oec
Edukacija: certificirani Access Bars Facilitator BF, Access Temeljni tečaj i 3 Day body Class. Shamballa by Ilona 2 stupanj, Thetahealing DNK 2 i Kopaj dublje.