Radionica Sistemskih konstelacija pod vodstvom Suzane Vičik,mag.paed.soc

Zagreb subota 15.12.2018. od 10h – Prečko Centar ZdraVal – blagdanski popust na cijenu je 50% u ovom terminu.

atma.hr – 45

* Prijave voditeljici su obavezne zbog ograničenog broja mjesta na radionici kao i razgovor sa voditeljicom prije postavljanja konstelacije:

na e-mail: [email protected]
ili broj telefona 091 303 7007

Obavijest o mjestu održavanja radionice bit će dana prilikom prijave.

Ako se još niste sreli sa visokoučinkovitom metodom rada na najdubljim nesvjesnim zapletima u nama samima i našim odnosima – sada je pravo vrijeme. Samo upoznavanje sa metodom sistemskih konstelacija i sudjelovanje na radionicama ( u svojstvu predstavnika ) u Zagrebu je besplatno.

Ako imate problem koji vam ne da mira, koji ostaje prisutan bez obzira na razne strategije kojima ste ga pokušali riješiti – tada dolazite u svojstvu klijenta.

Područja primjene i primjeri tema koje se mogu rješavati 

– Imate zdravstvenih problema 

- Pitate li se ponekad gdje je vaše mjesto u obitelji ili poslovnoj sredini?

- Jeste li nakon smrti Vama drage osobe počeli gubiti interes i volju za životom?

- Imate li poremećaj u prehrani, ili nedostatak životne energije?

- Osjećate li se  usamljenima i kao da  ne pripadate nigdje? 

- Osjećate li zaglavljenost i kao da nosite težak “teret”;

- Javlja li Vam se često osjećaj da se vrtite u začaranom krugu iz kojeg ne vidite izlaz?

– Želite riješiti izazovnu poslovnu situaciju? Redefinirati svoj odnos prema novcu?

– Želite otkriti svoja talente, jake strane i naučiti se oslanjati na njih?

O čemu se radi? 

Bilo koja problemska situacija iz koje osoba ne vidi izlaz ili joj se čini da se bori sa “vjetrenjačama”, situacije koje se ponavljaju, obrasci ponašanja kojih se držimo, tjelesni simptomi, teški osjećaji, zaglavljenost u odnosima s partnerom, primarnom obitelji, u poslovnoj sredini ili u odnosu na cijeli svijet, su dobri pokazatelji da se stvari oko nas trebaju sagledati u novom svjetlu.

atma.hr – 45

Osvještavanjem duboko ukorijenjenih uvjerenja, vrijednosti, strahova, i naslijeđa prijašnjih generacija, i njihovim sagledavanjem i priznavanjem dobivamo dragocjeni dar oslobađanja i budne svijesti za stvaranje i samoostvarenje na svim planovima života. Radeći na tim temama konstelacijskom metodom, radeći sa izazovima oko nas, rastemo i dobivamo cjelovitiji pogled na život.

 Atmosfera konstelacijskih radionica je uvijek puna pažnje i poštovanja svih sudionika i njihovih životnih okolnosti.

Svaki sudionik ima mogućnost odabrati nivo svog sudjelovanja.

Kome je namijenjena radionica?

Namijenjena je svima koji žele otkriti svoju snagu, pravo mjesto i korijene, te slobodno živjeti sebe, biti uspješniji, zdraviji i imati bolji odnos sa sobom i sa drugim ljudima.

Hoću li na radionici imati prilike raditi na svojoj temi? 

Radionica otvara prostor za rad svih sudionika. Mnogi koji žele rad na svojoj temi uz pomoć konstelacija sadašnje obitelji, ili obitelji porijekla, moći će to učiniti. Obično se tijekom jednodnevne radionice izvede između 5-7 radova. Osim direktnog rada s vlastitom konstelacijom, mnoge privuče i služiti druge u svojstvu predstavnika u njihovim konstelacijama. Vrlo često pri tome dožive iskustva koja ima pomažu u rješavanju vlastitih situacija. Čak i kad sudionik radionice sudjeluje samo kao promatrač, u krugu ‘svjedoka’, ako je otvorena srca i uma, bude duboko dirnut, i promijenjen na iscjeljujući način.

O voditeljici Sistemskih konstelacija Suzani Vičik: 

Diplomirala sam na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu, socijalni pedagog po struci. Dugi niz godina radim na humanitarnim projektima koji pružaju skrb djeci i mladima bez adekvatne roditeljske brige.

Završila sam školovanje iz Kibernetike psihoterapije pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2001 godine. Sudjelovala sam na različitim seminarima i simpozijima sa području psihologije i psihoterapije.

Sa Sistemskim konstelacijama, koje na mene ostavljaju neizbrisiv trag, upoznala sam se 2009. godine. Završila sam školu za voditelja Sistemskih konstelacija u Zagrebu 2011. u organizaciji Branke Devčić. Program SKOLE u potpunosti ispunjava kriterije kvalitete koje za takvu vrstu učenja postavlja Österreichisches Forum für Systemische Aufstellungsarbeit (ÖfS) (Austrijski forum za rad sa sistemskim konstelacijama).

Dobrodošli ste

Suzana Vičik,mag.paed.soc
Voditeljica sistemskih konstelacija

https://www.facebook.com/events/199315507616757/

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here