Put nije ravna crta, put je spiralan. Mi se konstantno vraćamo stvarima za koje smo mislili da ih razumijemo…da bi u njima ponovno vidjeli dublje istine …koje su nam bile nevidljive prvi put….B.H. Gillespie

Medicinski kotač ili Kotač života je mapa ljudske svijesti, ustroja svemira, prirodnih ciklusa i pojavljuje se u mnogim Indijanskim tradicijama. Primijetili su da u prirodi nema ravne crte i da se sve u prirodi izražava kroz kružni tok. Vjerovali su da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike moći ili inteligentne sile prirode čija se energija može koristiti i usmjeravati za našu dobrobit. Vjerovali su da putove tih energija mogu ucrtati u kružnu kartu- Medicinski kotač.

atma.hr – 61
Danas, kada je čovjek više nego ikad udaljen od prirode, nužno je vratiti se najstarijim učenjima.

Potreba za dubljim razumijevanjem sebe, života i životnih okolnosti kroz prirodne zakone za današnjeg čovjeka/ženu može predstavljati korak u novi i svjesniji život.

U svakom trenutku Kotač pruža točan uvid gdje se osoba trenutno u životu nalazi i na kojim područjima treba raditi da bi se postigla cjelovitost.

Putovanje Medicinskim kotačem je ujedno i dublje razumijevanje sebe i transformacija. Fokus je na postizanju ravnoteže tijela, uma, emocija i duha što osigurava pozitivne životne promjene i podizanje razine svijesti pojedinca. Prolazimo kroz mapu unutarnjeg razvoja čovjeka koja nam pokazuje gdje smo i na kojim područjima se trebamo razvijati kako bismo ostvarili sve naše potencijale.

Dobrodošli ste na radionice Kruga Života.
Radi se individualno (termin koji vama odgovara – slobodno se javite na mail ili telefon) Termini za grupni rad su:
Zagreb – subota 2.3.19. od 14h
nedjelja 17.3.19. od 14h
subota 30.3.19. od 14h

Prijavite se preko donje prijavnice.

atma.hr – 45

Dojmove sudionika pogledajte u nastavku:

  • M.D.B. 36g.- rad na Medicinskom kotaču je čudo, pravi pogodak. Ova metoda konstelacijskog rada me oduševila i dotakla one dubine mene koje do sada nisam tako konkretno uspjela osvijestiti. Kao da su sada i moje buduće teme dobile novi putokaz. Ali uvijek i neizostavno naglašavam, bez Suzaninog talenta i intuitivnog osjećaja za čovjeka i njegovu psihu i dušu, te osjećaja za trenutak, ne bi niti ova metoda bila ovako uspješna kao što sam ju ja danas doživjela.
  • Z.L 55g- Izuzetno snažno iskustvo. Uz pomoć rekvizita kao što je medicinski kotač i uz neophodnu pomoć voditeljice Suzane, ide se tamo gdje je najdublje zapelo i označilo naš život patnjom. Nalazimo taj izvor patnje i poteškoće, i uz pomoć grupe odštopavamo izvor sada dobre i nove energije, novog razdoblja u našem životu. Za preporučit svakome….
  • Y.V.G. 51.g.- Medicinski kotač!!!! Nevjerojatno iskustvooo!!! Toliko informacija na razini duše, tijela i uma, tolika dubina i toliko MOĆNA metoda da sam jednostavno oduševljena. Hvala Suzana na vođenju.
  • A.P. 35.g.Kao i dosad na svim tvojim radionicama,konstelacijama bilo je nevjerojatno fantastično! Medicinski kotač je osobno za mene čarobno iskustvo.Putovanje duše nezaboravno…,lijepo se prisjetiti,osvijestiti našeg osobnog putovanja.Suzana kao jedna predivna duša,profesionalka,čarobnica..zna pogoditi u srž i vrlo lako joj se prepustiti u vodjenom procesu.Jedva čekam novo putovanje u beskrajne prostore duše.Veliko hvala ❤
    Veliki zagrljaj od mene.💗💗

Za sve informacije o mjestu održavanja i cijeni javite se na mail: [email protected]com ili 091 3037007.
Veselim se susretu i radu,
Suzana Vičik, mag.paed.soc
voditeljica sistemskih konstelacija

Radionice sistemskih konstelacija Udruge Damari

Ako još niste bili sad je pravo vrijeme da se upoznate sa terapijskom metodom rada sistemskih konstelacija. U svjetskim razmjerima sistemske konstelacije su prepoznate kao djelotvorna metoda rada sa duboko nesvjesnim zapetljajima u obiteljskim ili poslovnim odnosima. Metoda koja prodire u korijen problema i donosi rješenja koja donose dobrobit svima.

…dok ne iscijelimo rane iz naše prošlosti one će krvariti. Možemo pokušati “krvarenje” zaustaviti sa hranom, alkoholom, drogama, još posla, još sexa….ali na kraju će ipak procuriti kroz pukotine “flastera”. Mi moramo u sebi pronaći snage od otvorimo ranu, moramo gurnuti ruku u nju i isčupati sami korijen boli ( traume) koji nas drži u prošlosti, sa svim uspomenama na tu bol i pomiriti se sa svim(a).
Upravo u tom procesu su nam nezamjenljive sistemske konstelacije. Terapijska metoda rada koja se hvata u koštac sa najdubljim ranama bića, bolima duše i tijela, sa emocionalnom stanjima koja traju godinama i ne vidimo izlaz.

atma.hr – 45

Raditi se može na temama/problemima/pitanjima kao sto su:
Simptomi bolesti, partnerski odnosi, odnosi sa djecom, roditeljima, poslovni odnosi i poslovne pozicije, odnos prema novcu, uvjerenjima, potencijalima…
Rješenja dobivena kroz sistemske konstelacije imaju snažan i trajan učinak, otkrivaju pojedincu njegovo “pravo” mjesto u obitelji, otvaraju put povezujućim odnosima, životnoj snazi i skladu, obnavljaju tokove zrele ljubavi…za dobrobit svih članova ( obiteljskog ili poslovnog ) sistema.

Primamo prijave za radionice u ožujku 2019. g. Nakon sto se popuni broj ( jer se radi u maloj grupi) bilježimo vas za slijedeću radionicu.

Za sve koji će brigu za sebe i svoje bližnje staviti na prvo mjesto u prvom kvartalu godine. Dobrodošli ste.

Zagreb Trnovčica- subota 2.3. 19. od 14h- radionica sistemskih konstelacija i Medicinski Kotač (do 5 radova, predstavnici /sudionici bez razrade svoje teme/problema/pitanja -gratis)
Zagreb Trnovčica- nedjelja 17.3.19. rad sa Medicinskim kotačem i konstelacije ( do 5 radova )
Zagreb Trnovčica – subota 30.3.19. radionica sistemskih konstelacija i Medicinski Kotač ( do 6 radova)

Prijavite se preko donje prijavnice.

Do sada je prošlo na tisuće ljudi kroz radionice sistemskih konstelacija i dojmovi su uvijek dobri, evo nekih od njih:
* jos jedne konstelacije koje su napunile i dušu i tijelo. Saznanja koja sam uvidjela zaista otvaraju to beskonačno polje mogućnosti! Uvijek se osjećam boljom verzijom sebe, jacom i spremnijom za život. Bez obzira sto sve spoznaje nisu nužno ono sto sam željela čuti i vidjeti. Hvala! Hvala!

*odlazim punog srca, lakih nogu i širokog osmjeha. Hvala još jednom na prekrasnom iskustvu.

*prvi put sam došla ali ne i zadnji. Predivno i nevjerojatno iskustvo koje preporučam svima. Jednostavno sam pomoć i ispunjenje dobila. Hvala.

atma.hr – 45

*HVALA! Sve manje rijeci i sve vise dobrobiti od svake konstelacije 💗
Suzi, kod tebe sam se prvi put upoznala s konstelacijama.Sad dolazim kad god mogu…Ova ljubav traje jer mi iskustvo konstelacija pokazuje svoju učinkovitost. Iscjeljuje. Naime, mislila sam da je život linearni slijed uzroka i posljedica. Željela sam prerezati taj teški lanac koji me drži u sužanjstvu, odrezati što ne valja i oslobođena stvarati nove, bolje uzroke i posljedice u svojem životu. Sada mislim da ništa u životu nije linearno, niti da išta treba “odrezivati” da bi nestalo, jer sve postoji dok god ima svrhu. Sada mislim da se sve odvija u nizu kružnih ciklusa. Ponavlja se u istom, dok god kraj lovi početak ne bi li ga odgrizao pa da se tijek promjeni, ili dok god početak trči za krajem ne bi li ga uvjerio u svoju nevinost. Činila mi se neizbježnom bezizlazna besmislenost ove trke sve dok nisam u konstelacijama uvidjela da je oslobođenje od vezujućih lanaca ili “začaranog kruga” zapravo jednostavno. Kako sad razumijem, ciklus je sustav koji se urušava i izaziva patnju dok god svaki njegov dio ne sjedne na mjesto na koje pripada. Sustav se urušava dok god se to pripadanje ne prihvati. Sustav se urušava dok god mali, umišljeni, individualni ego ne pogne glavu i pokaže poštovanje prema pripadajućim dijelovima sustava kao dijelovima šire slike ili šireg sustava, ili Sustava, kako god. Kad dio sjedne na svoje mjesto, prestane biti breme, a postaje sjeme… Zato, svakome preporučam ovu “avanturu”, sigurna je jer je usklađena s trenutnim kapacitetom osobe, daje onoliko koliko trenutno može izdržati. Predivno! S.K. 56.g.

Za sve informacije o mjestu održavanja i cijeni javite se na mail: [email protected] ili 091 3037007.
Broj sudionika na grupi je ograničen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.
Veselim se susretu i radu,
Suzana Vičik, mag.paed.soc
voditeljica sistemskih konstelacija
Slobodni ste informaciju dijeliti sa vama važnim i dragim ljudima….

Prijavnica za
Radionice sistemskih konstelacija Udruge Damari

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here