Dr. Rajan Sankaran

Dr. Rajan Sankaran, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za homeopatiju, u Zagrebu će početkom svibnja održati trodnevni seminar Metoda osam polja u homeopatiji.

„Ovom metodom analiziraju se različite informacije koje klijent daje homeopatu. Dobivene se informacije klasificiraju u osam različitih polja, a homeopat treba razmotriti sve te aspekte i među njima pronaći poveznicu“, pojasnio je dr. Sankaran, Indijac čije je djelovanje uvelike oblikovalo suvremenu homeopatsku praksu diljem svijeta.

atma.hr – 39

U nekim je zemljama homeopatija priznata kao grana medicine koju prakticiraju liječnici dok se u nekima još uvijek smatra vrstom komplementarnog liječenja. Homeopatski pripravci stimuliraju samoiscjeljujuću snagu organizma, a pripisuju se na temelju individualnog pristupa pacijentu. Engleska kraljevska obitelj, primjerice, koristi homeopatiju već više od sto pedeset godina.

Dr. sc. Ana Šafran

„Iako homeopatija korijene vuče iz Europe jer je njezin tvorac njemački liječnik Samuel Haneman, iznimno je razvijena i prihvaćena u Indiji. Zbog toga su mnogi koji su željeli izučavati homeopatiju, do sada morali proputovati pola svijeta. Naša je želja približiti blagodati homeopatije i učenja velikih svjetskih homeopata ovom dijelu Europe“, kazala je dr. sc. Ana Šafran, utemeljiteljica centra za homeopatiju i potporu zdravlju Annah koji organizira dolazak dr. Sankarana u Hrvatsku.

Njegov seminar Metoda osam polja u homeopatiji, namijenjen homeopatima i onima koji o homeopatiji žele naučiti više, održat će se od 4. do 6. svibnja 2019. u hotelu Panorama u Zagrebu.

KONTAKT OSOBA:
Nikolina Marović
0913420210
[email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here