Foto: unsplash.com

Razmišljate da prekinete vezu s partnerom? Prolazite kroz prekid? Potreban vam je ljubavni savjet? Evo ga: prekidi mogu izazvati uragan emocija. Prekid je vožnja na emocionalnom vrtuljku. Postoji osjećaj olakšanja pomiješan s dodirom tuge.

Ta novopronađena sloboda umrljana s uznemirujućim osjećajem da nešto nedostaje. A, što je najgore od svega? Žaljenje. Ta sumnja, tužna misao da ste nekako učinili grešku.

Teško je nositi se s kajanjem.

Kajanje je nekada teško podnijeti. Nekada žalite što ste potrošili vrijeme na vezu kojoj nije bilo suđeno da uspije. Počinjete misliti o svim stvarima koje ste mogli učiniti i prebrojavate sve sate provedene u svađi.

Drugi put žalite jer ste odlučili da okončate vezu. Počinjete se sjećati dobrih vremena i želite da je sve bilo drugačije. Pitate se jeste li napravili najveću grešku u životu.

Znate što? Niste! Osjećaj bilo kakvog žaljenja nakon prekida je normalan i vi niste sami.

Ali, ne dajte se zavarati!

Lako je vraćati film unazad i žaliti zbog dobrih vremena i svega što vam nedostaje. Kada žalite zbog svega što ste propustili, lakše je zaboraviti loše trenutke.

Najbolji savjet za vas je: loši momenti su se dogodili, zbog toga ste prekinuli. Sjetite se toga sljedeći put kada budete počeli misliti što bi bilo kada bi bilo.

Važan korak u preživljavanju prekida je naučiti prepoznati kajanje. A, evo i nekih najčešćih stvari oko kojih se kajemo poslije prekida.1. Nisam trebao biti tako ______.

Popunite prazninu: zahtjevni, sebični, ljubomorni – lista se nastavlja… Vi se osvrćete unazad i shvaćate da niste savršeni.

Kajanje zbog postupaka u prošlosti je u redu, jer ćete na taj način unaprijediti sebe. To bi trebalo osigurati da budete bolja i kvalitetnija osoba u budućnosti.

2. Trebao/la sam se više potruditi

Sjećate li se onog dana zaljubljenih kada ste samo željeli ostati kod kuće i gledati TV? Proslavljanje ovog dana je bilo važno za vašeg bivšeg/bivšu, ali vama to nije bilo bitno. Što je s onim danom kada ste zaboravili rođendan svom partneru? On je bio očajan i nije razumio zašto vam nije bitniji.

S kajanjem je jako teško izaći na kraj. Ali, prepoznavanje vaših grešaka vas može odvesti do osobnog razvoja. Uzmite ovo kao dobar savjet i nemojte biti previše strogi prema sebi. Svatko pravi greške i nitko nije savršen.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

3. Trebao/la sam ranije prekinuti

Svi znaju da je za vezu potrebno uložiti dosta napora. Bez toga, veza ne može biti sretna, zdrava i neće vas ispunjavati. Dakle, obavežite se vašem partneru na zajedničku budućnost i radite na vašoj vezi zajedno.

Nekada se događa da je potrebno mnogo više rada i truda da bi se neka veza održala, a ono što dobivate nije dovoljno. Tada se možete osjećati kao da ste potrošili uzalud svoje vrijeme, ali to nije točno – dali ste sebi jednu važnu životnu lekciju.

4. Prestanite s kajanjem

Uzmite ove savjete kao pripremu za buduće veze. Znajte da je osjećaj kajanja normalan stadij u oporavljanju od veze.

Kajanje čak može biti i zdravo ukoliko izaberete izvući pouku.

bizlife/lifehack

Prethodna objavaKomunikacija – jedinstven susret između dva (ili više) bića
Slijedeća objavaLjubav je sve što je ikada postojalo, i što će ikada postojati.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here