Narukvica je izrađena od crvenog sjajnog ahata koji simbolizira snagu ljubavi i aktivnosti otvarajući srce za protok ljubavi i hrabrost, u kombinaciji s gorskim kristalom i aura mystic kvarcom koji daju pročišćenost, te oniksom koji daje snagu da se ide hrabro u budućnost i promjene.

atma.hr – 61
Gorski kristal odnosno kvarc najsnažniji je iscjelitelj na planetu. Ovaj kristal radi na vibracijskoj razini, prilagođenom specifičnim energetskim potrebama osobe koja ga koristi u svrhu iscjeljivanja. Kvarc detoksicira i revitalizira tjelesne organe, energetske centre tzv. čakre odnosno djeluje kao “čistač” duše, povezujući fizičku dimenziju s duhom i umom.

Stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Harmonizira sve čakre. Povećava fizičku sposobnost i usklađuje vas s vašom duhovnom svrhom. Ako se koristi u meditaciji, pomaže odstranjivanju svih smetnji. Na mentalnom nivou pomaže koncentraciji i poboljšava memoriju, te ju “otključava” – pomaže prisjećanju davno zaboravljenog.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na višu razinu. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Njegova topla, zaštitnička svojstva potiču sigurnost i samopouzdanje. Ahat podiže svijest i povezuje je u kolektivnu svijest o jedinstvu života. Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti.

Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje.

Koristan je kod samoanalize i otkrivanja skrivenih okolnosti koje bi mogle ometati blagostanje. On promiče samoprihvaćanje i samopouzdanje, nadilazi negativnost i gorčinu u srcu, njeguje ljubav i donosi hrabrosti potrebnu da bi počeli ispočetka. Koristan je za bilo koju vrstu traume. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Red Bliss elegantna narukvica za vitalnost, otvoreno srce i odvažnost

5amanjaNarukvica je izrađena od crvenog sjajnog ahata koji simbolizira snagu ljubavi i aktivnosti otvarajući srce za protok ljubavi i hrabrost, u kombinaciji s gorskim kristalom i aury mystic kvarcom koji daju pročišćenost te oniksom koji daje snagu da se ide hrabro u budućnost i promjene.

Narukvica je na gumicu.

Dužina: 17 cm.

Cijena: 120 kn – Kupi ovdje