atma.hr – 45

Najava redovnih satova Kundalini Yoge & meditacije na novim lokacijama u Zagrebu!

„The best time for new beginnings is NOW!“

Počinjem(o) s redovnim satovima YOGE na čak DVA nova mjesta u Zagrebu!!!!

 „You make a new life by making new choices!“

 Udruga VESTIGIUM, Rudeška 142 (dvorišna strana)

utorak 6.30-7.45 Kundalini yoga

četvrtak 6.30-7.45 NOVO!!! ZEN JUTRO – čajna ceremonija, meditacija u tišini i zen priča kao inspiracija za dan

Centar MASSA – masaža &rekreacija, Zagrebačka 194 (lijevo od Iglu športa)

srijeda i petak 9-10.15 Kundalini yoga

“Catch the day before it catches you!”

Započni dan svjesno, u miru. Priušti si te magične jutarnje trenutke da se inspiriraš i napuniš za dan i izazove koji su pred tobom.
Uz jutarnju praksu, sve će nekako ići lakše. Uvjeri se! ♥

Kundalini yoga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je yoga svjesnosti, put (s)poznavanja sebe, pomaže nam biti prisutan u trenutku, sadašnjem trenutku. Koristi alate kao što su: mantre, mudre, bandhe, kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…), mentalne fokuse, različite tehnike disanja, meditacije… Dinamikom vježbanja i disanja pokrećemo energije unutar sebe, aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo našu Dušu i ostvarujemo prisni kontakt s njom.

atma.hr – 45

Kundalini yoga ne forsira buđenje kundalini energije već potpomaže proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da samo dopusti, inicira taj proces buđenja kako bi iskusili svoju višu svijest. Kroz nju suptilno pomičemo svoje granice I istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.

Prilagođena je apsolutnim početnicima, jednako kao i višegodišnjim yogijima. Kažu da ju mogu raditi svi koji mogu DISATI! Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne mogućnosti i fokus. Tako da, dođite i pružite si priliku za osobni rast i napunite se lijepom energijom koja će Vas nadalje inspirirati.

„There is something more in Kundalini yoga then the exercises you do. It is the flow of energy. The fact is that without having your kundalini awakened, your Soul is not awakened.“

Yogi Bhajan

Prijave i više informacija na:

Email: [email protected]

Mob: 095 8635 171

Jagdeesh Kaur

Certificirana učiteljica Kundalini yoge po učenju Yogi Bhajana

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here