Reikijem možete sami sebi pomoći ne samo u fizičkom zdravlju, već u svim područjima života, kao što su stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, kidanje negativnih vezanosti, uklanjanje toksičnosti među ljudima, iscjeljivanje prošlih trauma, energetska čišćenja i zaštite ljudi, prostora i vozila, rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje, energetska pomoć umirućima, itd. Reiki je jednostavna, a moćna energetska tehnika opuštanja, samoiscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu, kao i tehnika iscjeljivanja drugih. Porijeklom je iz Japana. Reiki nije magija, kult ili religija.

atma.hr – 45

Kako biste se pridružili BESPLATNIM grupnim Reiki seansama na daljinu, pratite moje FB stranice za najavu grupne seanse (to je obično svakih 7-10 dana). Lajkajte Facebook stranicu Mystical Voyager te po želji uključite opciju “see first” kako bi vam se objave uvijek prikazivale na vašem zidu: https://www.facebook.com/mystical.voyager.hr/

INDIVIDUALNE REIKI SEANSE (TRETMANI)

Jednokratna seansa iscjeljivanja i podrške:
Slanje podržavajuće i iscjeljujuće Reiki energije za bilo koje područje na kojem želite poraditi, poput fizičkog zdravlja, stresa i opuštanja, postizanja unutarnjeg mira i sklada, jasnoće u mislima i koncentracije, energiziranja i jačanja volje, raznih emotivnih i psiholoških problema, popravljanja odnosa, kidanja negativnih vezanosti u odnosima, uklanjanja toksičnosti među ljudima, iscjeljivanja prošlih trauma, energetskih čišćenja i zaštite, rada na željama i ciljevima, slanja energije u predstojeće događaje za podršku, energetske pomoći umirućima, itd.
Seansa traje oko 30 minuta i radi se na daljinu u vrijeme kada se možete umiriti i opustiti kako biste mogli osjetiti energiju i imati najbolji učinak.
Cijena: 150 kn (ili €20 ako se plaća karticama putem PayPal-a).

Serija od četiri seanse:
Serija seansi se radi četiri dana za redom i ona je zapravo najbolji izbor kada se radi na nekom složenom problemu.
Cijena: 450 kn (ili €60 ako se plaća karticama putem PayPal-a).

Energetsko čišćenje prostora i postavljanje zaštite:
Uklanjaju se negativne energije, zaostaci negativnih događanja, loše misli i namjere drugih ljudi, teške emocije, uroci, crna magija i slično te se postavlja zaštita. Postupak uključuje: energetsko čišćenje prostora (životnog prostora poput kuće ili stana, ili poslovnog prostora) + čišćenje i zaštita svih ukućana. Odnosi se na samo jedan prostor i samo na ukućane (osobe koje žive u tom prostoru).
Postupak provodim na daljinu tijekom jedne noći, uz vaše jednostavno aktivno sudjelovanje u toj seansi. Učinak seanse vrijedi oko godinu dana.
Cijena energetskog čišćenja i zaštite: 450 kn (ili €60 karticama putem PayPal-a).

VIŠE INFORMACIJA O REIKIJU (kako Reiki djeluje, o tečajevima tj. inicijacijama, o obnovi Reikija za već inicirane, itd.):
http://bit.ly/REIKI-inicijacije-obnova-tretmani-ciscenje-zastita

KONTAKT:
Boris Pecigoš, Reiki Majstor i Učitelj
[email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here