Narukvica sadrži kombinaciju 8 kristala (oniks, koralj, karneol, tigrovo oko, žad, tirkiz, amazonit, ametist) kojima se postiže energiziranje svih čakri u tijelu i uspostavljanje sklada i ravnoteže. Kako jačaju naši energetski centri, tako se i naši organi napajaju energijom, postaju vitalniji, a naš cijeli organizam zdraviji.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage.

Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost. Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

Crveni koralj predstavlja element vatre.

Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti.  Pomaže kod liječenja anemije i bolesti krvotoka, pomaže kod neplodnosti, olakšava menstrualne tegobe, ublažava bolove kod poroda, sprječava infekcije, djeluje kao afrodizijak, potiče izgradnju mišića.

Karneol je stabilizirajući kamen s visokom energijom.

Odličan je za obnavljanje vitalnosti i motivacije, stimuliranje kreativnosti. Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Poboljšava analitičke sposobnosti i pročišćava percepciju.

Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen.

Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje. Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Koristan je za razrješavanje dilema i unutarnjih konflikata, naročito je koristan za liječenje mentalnih problema i poremećaja osobnosti.  Uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja. Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Žad je simbol čistoće i smirenosti.

Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah, te odbija negativnost. Jača auru.

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju. Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

atma.hr – 61
Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti, vitalnosti, ravnoteže i poštovanja.

Povećava intuiciju, psihičku moć, kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san, smiruje živce i čisti od negativnih energija, poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade, pročišćava sve meridijane, pojačava muške kvalitete u osobi.

Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.

Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije. Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Reiki narukvica – Oniks

DSCF3047miniPerle oniksa (6 mm) s kamenom (8 mm) za svaku od sedam čakri (koralj, karneol, tigrovo oko, žad, tirkiz, amazonit, ametist), na rastezljivoj gumici.

Energizira sve  čakre u tijelu i uspostavlja sklad i ravnotežu.

Dužina: 19-20 cm .

Cijena : 130kn