Chiron Healing garden i Heal Point ponovno u suradnji organiziraju proljetni Reiki retreat.

Znaš onu izreku, želiš li drugačije ishode u životu, tada poduzmi drugačije poteze. Smatraš li da tvoj život može biti još bolji nego sada, po pitanju zdravlja, financijske stabilnosti, harmoničnih odnosa, ljubavi prema sebi vrijeme je da kreneš. Na ovaj prekrasan Reiki retreat. U Grožnjanu, od 18.-20.03.2022.

Nigdje u kamenu nije uklesano kako trebaš živjeti svoj život.

Nigdje ne piše da cijeli život moraš raditi posao u kojem tvoja kreativnost i strast ne dolaze do izražaja. Nitko nije uklesao u kamen da moraš živjeti na minimalcu. Nigdje nije uklesano da ne možeš do srodne duše i da si samo osuđen na karmičke partnere. Nigdje ne piše da se baš ti moraš imati manjak samopouzdanja, da nikad nećeš moći reći ne. Ti ispisuješ svoje stranice života. Ti imaš slobodnu volju. Ti smiješ birati.

Vrijeme je da izabereš najbolje za sebe. Reiki spiritualnu disciplinu iscjeljivanja živim već nekoliko godina. Kroz moje radionice i edukacije prošlo je nekoliko desetaka, fantastičnih učenika Reiki modaliteta, holističke i alternativne discipline. Kao što sam na sebi svjedočila promjenama, u zdravlju, poslu, harmoniji i balansu u svakodnevnom životu. Tako sam svjedočila i ‘čudima’ koje su učenici imali na sebi, kroz Reiki i na svojim članovima obitelji.

Od dubokog rada na sebi, na svojoj podsvijesti, otpuštanju konglomerata, koji uzrokuju samosabotažne sisteme, sve do prekrasnih iscjeljenja na fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom tijelu. Pa sve do iscjeljenja financija, manifestiranja novih poslova, kuća, stila života, i buđenja kreativnosti, samopouzdanja i uspavanih kodova koji nam omogućuju kontinuirani osobni i spiritualni rast.

Reiki je energetska disciplina, koja je trenutno najpopularnija disciplina za manifestiranje i iscjeljivanje na svijetu.

Jedan od poznatijih Reikista je i Novak Đoković. A pogledaj samo koje rezultate postiže kroz svoj život.

Ovaj Reiki retreat, održat će se u prekrasnom, autohtonom mjestu Grožnjanu, u srcu Istre. Poznatom po umjetnosti, iscjeliteljskim energijama i bogatoj povijesti. U Grožnjanu nalazi se Chiron Healing garden koji je idealan za učenje Reiki 1. stupnja, je mjesto gdje ćemo se družiti 3 dana. U prekrasnim meditacijama i edukaciji za Reiki 1. stupanj.

Healing garden je posvećen od strane svjetskih iscjelitelja, te prepun energija koje su podržavajuće za ovaj retreat, za opuštanje uma, duha i tijela. U njemu se nalazi i Venerin labirint, koji će nam pomoći u otpuštanju starih obrazaca koji nas stopiraju u prosvjetljenju, i probudit će i uskladiti našu Divine feminine energiju.

Reiki je spiritualna umjetnost iscjeljivanja i manifestacije.

To je sveprisutna energija univerzuma. Jedna od najstarijih iscjeliteljskih metoda poznata čovjeku. Kako bi se dobilo znanje i steklo samopouzdanje u umjetnosti iscjeljivanja i manifestacije ovdje su Reiki Usui edukacije.

To je prirodna, neinvazivna metoda iscjeljivanja uma, duha i tijela. Energetska metoda koja u današnje vrijeme koristi cijelu paletu znanja o umu, anatomiji, chakrama, tijelima aure za postizanje maksimalnog efekta iscjeljenja bića.

I znam pitaš se što će Reiki Usui edukacija na ovom Reiki retreat-u učiniti za tebe?

Pa evo malog dijela što ćeš postići kroz Reiki edukaciju i kasnijim samostalnim radom.

 • S Reikijem ćeš naučiti smiriti i iscijeliti um, duh i tijelo.
 • S Reikijem 1. stupnja naučit ćeš tehnike manifestacije i svjesnog življenja u obilju i radosti.
 • Naučiti manifestirati novac, novu poslovnu situaciju i/ili kreirati svoj posao iz snova.
 • Naučit ćeš bitne stvari o moždanim valovima, te rješenja kako se opustiti, kreirati, riješiti fizičke izazove, nesanicu.
 • Naučit ćeš kako raditi s podsvjesnim kodovima, te ih mijenjati za najviše dobro.
 • Manifestirati zdravlje, harmonične odnose, samopouzdanje, razumijevanje i ljubav prema sebi.
 • Saznati na koji način kanalizirati energiju obilja i povezati se sa samim Izvorom Kreacije, Apsolutom.
 • Naučit ćeš i sve o našim energetskim centrima, uzemljivanju, te zahvalnosti i moći trenutka sada.
 • Saznati kako metafizički i podsvjesni aspekti utječu određene fizičke izazove, te kako ih riješiti.
 • Kroz Reiki ćeš uspješno i lako kreirati najbolju verziju sebe i iskustva koja želiš osjetiti na svojoj koži u materijalnom svijetu.
 • Uz samostalan rad moći ćeš rješavati transgeneracijske limite.
 • Puniti kristale, vodu, hranu energijom i detoksificirati ih.
 • Očitavati Akashu.
 • Manifestirati željene ishode.
 • Osjetiti obilje na svojoj koži.
 • Kanalizirati poruke za svoje najviše dobro.

Sve to će ti biti omogućeno uz laganu Reiki meditaciju/autotretman koji ćeš napraviti u danu.

Moram napomenuti da su svi moji učenici odlični, jako puno su postigli i postižu, te su razvili i/ili pojačali sve svoje van osjetilne (vidovite sposobnosti).

Healing Retreat održat će se od 18.-20-03-2022 u Grožnjanu Istra. Smještaj je u Grožnjanu, a hrana svaki dan domaća, kuhana i vegetarijanska.

Za sve detalje i rezervacije javiti se na https://www.facebook.com/profile.php?id=100012591464075

S ljubavlju, Nera