Ako smo usredotočeni samo na svoje namjere, onda propuštamo najmoćnije mogućnosti koje nam univerzum pruža. Kad prevaziđemo namjeru i uđemo u stanje toka s energetskim stanjem svemira putem frekvencija Rekonektivnog iscijeljivanja, mi se otvaramo beskrajnim mogućnostima i prestajemo jačati lažne ideje o tome tko smo kroz vlastite pristrane potvrde.

atma.hr – 45

Nate je imao samo 13 godina kada je njegova majka preminula od raka štitnjače. Živjeli su u blizini nuklearnog skladišta iz doba Drugog svjetskog rata, a grad je dugo bio izložen čestim pojavama rijetkih karcinoma kod svojih stanovnika. Samo 9 mjeseci nakon što je gledao majku kako umire, razvio je bolnu kvržicu u nozi. Nate je ogrebao bolnu kvržicu na jednoj od svojih čestih vožnje biciklom i nije tome davao pozornost. Trenirao je za nadolazeću školsku nogometnu sezonu. Nate je bio lijep, zdrav dječak. Atleta i visok, činilo se da je predodređen za uspjehe i obaranje sportskih rekorda. Odlazak njegove majke učinio ga je još odlučnijim za to da bude uspješan i živi život punim plućima. Njegov otac, pun pažnje i brge za Natea, odveo ga je u bolnicu na pregled bolne noge. Četvrti stupanj Ewingovog sarkoma bilo je u njegovoj nozi. Liječnici su preporučili amputaciju.

Nate se borio s liječnicima tražeći alternativne terapije i uvjeravao ih da mu ne amputiraju nogu. Znao je u želudcu da preporuka za amputaciju nije za njega i na kraju je uvjerio liječnike i oca da odustanu od amputacije. Nate je oduvijek bio velik za svoje godine, ali tijekom gotovo godinu dana kemoterapije njegovo nekada atletsko tijelo svedeno je na krhki skeleton. Ispala mu je gusta, valovita kosa i ostao je ćelav u 14 godini. Pojavile su se pjege na njegovoj blijedoj koži, a jagodične kosti su mu se izbočile pod natečenim očima. Nateova široka ramena ustupila su mjesto mršavom mladiću starom više od njegovih godina i sa aurom tuge oko njega. Padao bi dok je stajao i sad su mu bile potrebne naočale. U školi je sjedio u stražnjem redu učionice, a sjaj kakvim je nekada zračio je nestao. Nate je preživio, ali liječnici su upozorili da je koštani presjek koji su mu napravili na nozi izuzetno lomljiv. Nikad ne bi trebao trčati; niti se brzo kretati. Nagli potez mogao bi mu slomiti nogu na pola. Na kraju, rekli su, kost će se vjerojatno u nekom trenutku slomiti i gležanj će se morati trajno spojiti. Bio je živ, ali nikad se više neće baviti sportom, niti trčati ili skakati. Rak je za sada nestao. Liječnici su upozoravali njegovog oca i djeda i baku da možda neće doživjeti 20 godina.

Devastiran, preuzeo je ovaj novi identitet. “Ja sam krhki”, rekao je sebi. “Moram biti oprezan.” Postao je mali i tih. Kad su druga djeca u srednjoj školi izlazila, on bi ostajao kod kuće. Bojao se da će se rak vratiti i odlučan u tome da preživi, prestao je jesti većinu namirnica i održavao svoje stanje preživljavanja dobro do svojih tridesetih.

Jednog je dana u razgovoru rekao prijatelju, “Krhki sam”. Nate je to sebi govorio svakodnevno i u bilo kojoj situaciji u kojoj bi mogao riskirati da treba brzo krenuti, uključujući i prelazak ulice.

“NE, Nate, ti nisi krhki, tvoja noga je. Ti si jedan od najjačih ljudi koje poznajem “, odgovorio mu je prijatelj. Ovaj je trenutak nadahnuo Natea da dozvoli sebi da bude jak. Počeo je jesti raznovrsniju hranu i pronalazio je načine vježbanja, a da ne ugrozi nogu. Kako je dobivao snagu, tako je stekao samopouzdanje. Cijeli mu se život promijenio. Danas je vrlo zdrav, robustan čovjek u svojim tridesetima koji je nadmašio sva očekivanja koja su mu bila postavljena. Široka ramena su mu se vratila i čak je krenuo novim putem u karijeri. Noga mu je krhka, ali Nate nije. Jednom kad je Nate prestao pričati priču koja mu je bila nametnuta, počeo je biti u protoku sa svojom pravom esencijom. Zakoračio je u veći život pun rasta i prilika.

„Materija postoji potencijalno jer može doseći formu; ali kada zapravo postoji, to je onda u formi.” – Aristotel, Metafizika, Knjiga 9 o njegovim usko povezanim načelima potencijalnosti i aktualnosti

atma.hr – 45

RAZLIKA IZMEĐU NAŠIH FORSIRANIH ŽELJA I DJEČIJIH ŽELJA

Kao odrasli, možemo se naći u situaciji da forsiramo maštanje o tome tko smo i što mislimo da bi trebali biti na temelju netočnih pretpostavki o tome tko ili što bi trebali biti. Kad ste bili dijete, što ste željeli biti? Naši snovi da smo Superman možda su bili pomalo nerealni, ali maštarije imaju svoju svrhu. Imati um djeteta veliki je dar. To je um mašte i mogućnosti. Mašta nam otvara svijet … možda nam čak i daje daljnje uvide u našu pravu prirodu. Ali je li ono što zamislimo u skladu s onim tko smo zaista? Ako ostanemo u stanju mašte buduće radosti, budućeg prosperiteta, možda ćemo propustiti sadašnjost. Možda ćemo izgubiti dječije stanje svjesnosti sadašnjeg trenutka.

Jednom kada prevaziđemo maštarije iz prošlosti, prepoznat ćemo autentične mogućnosti rasta. Koja je to priča koju pričate sami sebi? Baš poput Natea, možemo preuzeti identitet utemeljen na onome što drugi očekuju od nas – ili na temelju naših vlastitih očekivanja. U nekom se trenutku, obično u srednjim godinama života, probudimo, pogledamo oko sebe i shvatimo da smo DALJE od onoga gdje želimo biti. Prečesto je ta egzistencijalna kriza srednjih godina života destruktivna, sebična i neproduktivna. To je zato što pokušavamo pomiriti ideju tko smo s idejom o tome tko bismo trebali biti u ovom trenutku u životu. Ovo „buđenje“ je izvrsna prilika za inventuru vlastitog života, usklađivanje s našim najautentičnijim bivstvom i otvaranje prema mogućnostima. Prečesto pogrešno slušamo budni poziv koji dolazi odnekud izvan nas, možemo kupiti novi automobil, imati ljubavnu aferu ili stvoriti druga sredstva za samosabotažu. Jednom kada prepoznamo ovu samosabotažu, probudit ćemo se! A šok ove nove svijesti može poslužiti kao nepredviđena prilika za traženje obnove našeg odnosa s našim najautentičnijim sobom.

Svaki blok kamena ima statuu u sebi i kiparov je zadatak otkriti ga. Ugledao sam anđela u mramoru i klesao sam ga dok ga nisam oslobodio. “- Michelangelo

KAKO NALAZIMO SVOJ TALENT I PRODUKTIVNOST?

Jednom kada spoznamo sebe, tada smo u mogućnosti najbolje ispuniti svoj potencijal. Ali pokušaj da imamo kontrolu nad svojim životom može nas zaslijepiti da ne vidimo nebrojeno mnogo mogućnosti. Namjera bez svijesti može biti besplodna i bolna. Ograničavamo našu sposobnost upoznavanja sebe ako neprestano pokušavamo prisiliti našu stvarnost tamo gdje ili što mislimo da bi trebala biti. Kad dopustimo našoj stvarnosti da teče sa energijom svemira, nalazimo sklad. Možemo otkriti svoje skrivene talente i otkriti naše autentične sebe.

Znat ćete da ste u skladu jer doživljavate znanje i osjećaj psihološkog blagostanja.

atma.hr – 45

FENOMEN GURU-a OD TRILION DOLARA

Aktivno tražimo odgovore da živimo u stanju sigurne ravnoteže u znanju. Ne treba nam guru, influencer ili bloger. Njihova obećanja o bogatstvu ili slavi nemaju nikakve veze s tim što zapravo možemo biti ili što hrani našu dušu.

„U otvorenom društvu teško je pronaći nekoga ko se nije bavio ljudskim potencijalom, počevši od najpopularnijeg aspekta, a to je samopoboljšanje. Želja za poboljšanjem sebe je izraz nagona za evolucijom koji je u ljudima nezaustavljiv. Ali nakon što je netko naslikao svoju sliku, trebao bi se zapitati je li razvoj njegovog ljudskog potencijala plodonosan. Kreće li se dovoljno brzo? Povlače li reakcijske snage društvo u suprotnom smjeru? “

–Deepak Chopra dr. Med

Gurui na stranu, mi već posjedujemo putokaz za dopuštanje odgovora i prilika da nam priđu. Naša najveća prepreka može biti naša nesposobnost prepoznavanja prilika, jer smo usredotočeni na pokušaj prisiljavanja svemira da nam ostvari naše želje. Često postoji veliki jaz između onoga što želimo i onoga što opažamo da je moguće.

REKONEKTIVNO ISCIJELJIVANJE JE PRIMANJE VAŠE SUPERMOĆI

Frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja usmjeravaju nas da primamo i djelujemo kao katalizator za ekspandirajuću energiju koja teče kroz svemir i da se krećemo u sinkronizaciji s neviđenim tokom multiverzuma.

KAKO NAĆI SVOJE PRAVO JA

Možda niste preživjeli rak u djetinjstvu poput Natea, ali vi vjerojatno isto potiskujete svoje pravo ja da bi bili ono što vam je svijet rekao da jeste. Neka od naših najranijih sjećanja iz djetinjstva su o roditeljima ili braći ili sestrama koji nam govore da smo loši, zli ili glupi. Ponekad internaliziramo ono što nam drugi kažu da jesmo i zauzimamo taj identitet. Čak i kao odrasli igramo bolne kritike iznova i iznova, dopuštajući prosudbama drugih da potisnu naš najznačajniji potencijal. Ove mantre identiteta reproduciramo u sebi i zatvaramo našu suštinu za primanje moćnih istina.

atma.hr – 45

MI TREBAMO SVRHU U NAŠIM ŽIVOTIMA

Rekonektivno iscjeljivanje dovodi nas u sklad sa svrhom koja nas već čeka. S RH, um se ne pita da stvori ili održi namjeru usmjerenu na određeni ishod ili prakticira nešto svakodnevno da bi došlo do promjene. Kada djelujemo kao katalizator, ulazimo u stanje promatranja, uočavanja i doživljavanja – a sve se događa istovremeno, lišeno prosuđivanja i predrasuda. Ovo stanje omogućava našoj svijesti da se proširi, dovodeći nas u protočno stanje i omogućava nam pristup polju beskonačnog potencijala.

“Stari Grci vjerovali su da na zdravlje utječu humor, zemljopisni položaj, društvena klasa, prehrana, trauma, uvjerenja i način razmišljanja … Vjerovanja i način razmišljana nekoga tko se razbolio imali su značajnu ulogu u dijagnosticiranju i tretiranju bolesnika. Bilo je prepoznato je da je um igrao ulogu u izlječenju ili i da bi um mogao biti i jedini temelj bolesti. “ – Od drevne enciklopedije Marka Cartwright-a i Galena i Vrata ka medicini Jeanne Bendick

Aristotel je razvio svoj koncept Hedonije – kad se osjećamo dobro i Eudaimonije, – kad osjećamo našu svrhu, što je bila osnova za njegovu teoriju da um ima ultimativni utjecaj na našu sreću i ispunjenje.

SADA ULAZITE U STANJE PROTOKA

Vaša perspektiva se mijenja, otvara se i proširuje kad pristupite inteligenciji Rekonektivnog iscijeljivanja, vašoj Supermoći. Pokušaj reprogramiranja vašeg mozga meditacijom ili drugim praksama može vam pomoći da prepoznate puteve prema željenim namjerama, ponekad čak i omogućavajući vam da uđete u stanje protoka. Međutim, kada komunicirate s frekvencijama Rekonektivnog Iscjeljenja, protok se događa odmah s vašom sviješću o frekvencijama.

Frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja mijenjaju vaš mozak bez da morate raditi na njemu ili postavljati namjeru, omogućavajući mu da obnovi starije neuronske veze i prepozna i stvori nove u skladu sa suštinom tko ste i potencijalom onoga tko možete postati. Promjena dolazi automatski i jednostavno. Ovdje ćete otpustiti svoju vezanost za određene ishode i pustiti svoj um u konačnu prisutnost. Beskonačne mogućnosti i potencijal postaju živo prisutni. A ishod znatno prevazilazi ono što ste mogli zamisliti.


O.N.E. Experience – seminar Rekonektivnog iscijeljivanja Nivo I & II održava se u Zagrebu u hotelu Admiral, Rudeška cesta 140, 25. do 26. travnja /aprila 2020. Za više informacija i prijave posjetite https://izri.hr/hr/ ili nas kontaktirajte na email [email protected] ili telefon 0955884585