Kad promatramo kroz objektiv naše četverodimenzionalne sfere postojanja, što opažamo? Naš trodimenzionalni krajolik otkriva svijet oblika – onaj koji se pojavljuje oko nas u našem neposrednom okruženju i proteže se prema horizontu kao prizor udaljenih objekata. Ukratko, vidimo niz  materija razbacanih po našoj zemaljskoj ravni, odijeljene različitim stupnjevima praznog prostora. Također znamo da ti oblici nisu uvijek bili prisutni na svom trenutnom položaju i sigurno će u nekom trenutku prestati postojati u ovom fizičkom prostoru, uključujući vas i mene. Ali zasad, u ovom trenutku izgleda da smo ograničeni granicama prostora i vremena, osuđeni da percipiramo samo ono što postoji ovdje i sada. Dakle, mi ovdje stojimo, doživljavajući svoju “stvarnost” na ovom vremensko-prostornom igralištu.

atma.hr – 45

Ali kakva je naša stvarnost? Jesmo li samo materija koja postoji u vremenu i prostoru? Ako čitate ovaj članak, vjerojatno ste među onima koji znaju bolje.  Kroz stoljeća, najcjenjeniji svjetski učenjaci, mudraci i duhovni vođe predlažu veću istinu. Istina koja tvrdi da smo vječna bića koja prije svega postoje u duhu i da naša nefizička suština nadilazi i vrijeme i prostor. Sada, s napretkom u kvantnoj teoriji i istraživanjima, i znanost i duhovnost govore jednim glasom, proglašavajući našu novu stvarnost međusobnom povezanošću unutar sveprisutnog polja – kvantne atmosfere u kojoj smo nerazdvojni. I upravo u toj novoj svijesti nastaje naša višedimenzionalna stvarnost.

Veliki futurist i izumitelj Nikola Tesla jednom je rekao: „Ako želite razumjeti tajne svemira, razmišljajte o pojmovima energije, frekvencije i vibracije.“  Danas se tajne našeg postojanja otkrivaju upravo kroz taj mehanizam i Rekonektivno iscijeljivanje (RI) je otvorilo vrata našoj novoj vibracijskoj realnosti.  Naša interakcija s proširenim spektrom frekvencija RI, koja se sastoji od energije, svjetlosti i informacije, otkriva našu višedimenzionalnu istinu.  Dok počinjemo istraživati ​​i igrati se u ovom polju beskonačnih mogućnosti, promatramo proširene aspekte naše povezanosti sa svima i svime što jeste i pristupamo novim realnostima kojih prije nismo bili svjesni a koje blagotvorno utječu na naše bivanje u ovoj četverodimenzionalnoj realnosti.

Kroz znanstvena istraživanja opazili smo kako Rekonektivno iscjeljivanje ima snagu uvjetovanja fizičkog okruženja danima prije nego što dođe do naše svjesne interakcije sa frekvencijama RI u nekom prostoru (konkretno energija prostora u kojem se odvijaju seminari Rekonektivnog iscijeljivanja mijenja svoje karakteristike i nekoliko dana prije nego seminar započne) prekoračivši prividne granice vremena. Čudimo se što su mnogobrojne znanstvene studije pokazale sposobnost RI da stvori uvjete potrebne za transformaciju i restrukturiranje DNK – građevnih blokova života.  Ipak, osim otkrića znanstvenih istraživanja, možda su najvažnije one spoznaje koje svakodnevno donose oni od nas koji su odlučili uvesti RI u svoj život.  Jer kroz naša osobna iskustava nastaju novi uvidi koji redefiniraju stare paradigme ograničavajućih uvjerenja u proširenu svijest o našem višedimenzionalnom bivstvu. Istina rođena iz naše spremnosti da zakoračimo u svoje urođeno unutarnje majstorstvo i da prepoznamo svoju vrijednost kao božanskog bezvremenskog bića. Stvarnost otkrivena našom hrabrošću da prevaziđemo svoje oslanjanje na korake, rituale i zaštitu temeljene na strahu koji proizlazi iz naše iluzije odvojenosti i ranjivosti.

atma.hr – 45

Pa sada, dok gledamo na naš svijet iz našeg novog poznatog, što vidimo? Iza forme, prostora i vremena nalazi se obećanje svijeta u kojem čovječanstvo postoji u skladu s dubljom istinom. Ono u kojem je naša cjelovitost prepoznata kao kolektivni izraz našeg jedinstva i blagostanja. Stvarnost u kojoj je višedimenzionalna priroda svemira izražena kroz svakoga od nas dok jedni druge gledamo s ljubavlju i poštovanjem prema darovima koje možemo ponuditi.

Ako želite postati svjesni svoje multidimenzionalne prirode i svoje životno iskustvo manifestirati kroz svjesno vibracijsko postojanje pridružite nam se na seminaru Rekonektivnog iscijeljivanja 25-26 travnja/aprila u Zagrebu.

Više informacija o seminaru možete pronaći na slijedećem linku: https://izri.hr/hr/

Trenutno se možete prijaviti na seminar po posebnoj cijeni za ranije prijave sa 22% popusta, zato požurite s prijavom.  Moguće je plaćanje i na rate.

Za više informacija o seminaru možete nas kontaktirati na [email protected] ili na 0955884585.