U Rekonektivnom iscjeljivanju ne koristimo namjeru, samo usmjerenu pažnju prema Svemiru. Sama namjera već implicira da nešto nemamo i namjeravamo to dostići. Dok u biti mi već sve imamo, samo u ovom iskustvu omeđenom prostorom i vremenom mi toga nismo svjesni. Kad imamo namjeru, kao da Svemiru kažemo: ja ovo nemam, a to želim. A kako Svemir s nama komunicira na vibracijskom nivou, i Svemir uvijek kaže DA, onda ostajemo na tome da nešto želimo ali to nemamo. Zato kad se prepustimo i dopustimo si da nam Svemir dade poklon koji se nalazi izvan našeg ograničenog balona prostora i vremena. Onda smo razigrano dijete koje priziva slijedeću čaroliju u svoje iskustvo. Bez da tu čaroliju upakira u kutiju zvanu namjera.

Ali kako biti razigrano dijete? Tako da prihvatimo jednu istinu: Mi smo već savršeni ovakvi kakvi jesmo. Zašto? Zato što smo dio Svemira (dio Boga), zato što smo vječita svjetlost, vječita duša, koja ima iskustvo života u balonu prostora i vremena. Zato što mi nismo bolest koja je u našem životnom iskustvu, mi nismo ljutnja koju osjećamo u našem životnom iskustvu, mi nismo strah, to je samo iskustvo koje proživljavamo, ali to nismo mi. I kad si dopustimo da na tren osjetimo da smo Svemir, da smo vječna ljubav, da smo svjetlost, onda dopuštamo Svemiru da promjeni naše životno iskustvo. Kako da si dopustimo? Jednostavno uronimo u polje frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja bez očekivanja, sa dječijim isčekivanjem. I Svemir će reći DA. Ali treba biti hrabar i ne kontrolirati svoje životno iskustvo, već si dopustiti da teče.

Ali dio našeg iskustva je da smo naučili da treba kontrolirati život. To je paradoks i iluzija, jer mi smo upravo ovdje da bi se kroz potragu za ljubavi u ovom ograničenom prostoru i vremenu vratili u vječnost obogaćeni još jednim iskustvom spoznaje samoga sebe. Samo taj povratak ne mora biti kroz smrt on može biti kroz život u protoku. Sve se vrti u krug, bolje rečeno sve se vrti u fraktalnoj spirali koja će u konačnici postati točka u kojoj smo svi jedno – LJUBAV.

Rekonektivno iscjeljivanje aktivira i proširuje našu svijesnost bez upotrebe tehnike i aktivira našu prirodnu sposobnost primanja. Kroz usmjerenu pažnju, osjećanje i promatranje mi se usklađujemo sa sprektrom energije, svijetlosti i informacije koja nas povezuje sa poljem neograničenih mogućnosti. Mi se na vibracijskom nivou prisjećamo da smo dio tog polja i da smo uvijek s njim povezani. I tako sve gušće od vibracije ljubavi iz tog polja jednostavno ne može da opstane i otpušta se.

Iskustvo uranjanja u polje frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja možete doživjeti kroz iskustvo sesije Rekonektivnog iscjeljivanja. Sesija Rekonektivnog iscjeljivanja može se uraditi u prisutnosti ali i na daljinu. Na stranici Instituta za Rekonektivno iscjeljivanje https://izri.eu možete pronaći praktičare Rekonektivnog iscjeljivanja možete izabrati praktičara s kojim želite proći svoje iskustvo uranjanja u to polje transformacije. A ako želite naučiti kako se sami povezati i uroniti u polje frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja to možete naučiti na seminaru Rekonektivnog iscjeljivanja. Seminar se sastoji od online programa Portal – osnove Rekonektivnog iscjeljivanja to je unaprijed snimljem program od 8 sati u kojemu osnivač Rekonektivnog iscjeljivanja dr Eric Pearl objašnjava filozofiju, umjeće i znanstvena istraživanja provedena o Rekonektivnom iscjeljivanju. Nastavak vašeg učenja i istraživanja je na programu Katalist – uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja koji se ove godine održava u Zagrebu 29. i 30. svibnja/maja, gdje ćete uz puno praktičnih vježbi i interakcije sa drugim sudionicima seminara postići majstorstvo u povezivanju i moći ćete nakon seminara s lakoćom uranjati u to transformirajuće polje i biti u mogućnosti pomoći drugima da se povežu s tim poljem. Više informacija o seminaru možete pronaći na slijedećem linku: https://svemirkovac.com/seminar-one-iskustvo-hr?i=1.

Svemir Kovač, praktičar i instruktor Rekonektivnog iscjeljivanja i Osobne Rekonekcije

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here