Dragi moji prijatelji, veselim se da vam mogu javiti kako se približavamo našem prvom susretu i druženju koje će duhovno obogatit sve nas. Također se veselim što vam mogu reći da imamo idealno mjesto za naš susret i druženje kroz četiri dana u kojima ćemo učiniti mnogo toga za sebe, u svakom aspektu našega bića.

atma.hr – 45

U periodu od 24.07 – 28.07. u Visokom podno Bosanskih piramida, svega 800 metara od ljekovitih tunela Ravne, održati ćemo četverodnevni seminarski susret u prelijepom ambijentu i okruženju koje zrači pozitivnom i iscjeljujućom energijom.

Naš domaćin, uz to što iznajmljuje prelijepe drvene kućice, također proizvodi razne rukotvorine od kristala, a između ostaloga i orgonite. Dakle ako ste ljubitelj kristala i orgonita, ovo je još jedan razlog više da se družite s nama.

Ovaj retreat će biti u mnogo čemu drugačiji nego što ste možda navikli, jer ja uvijek stavljam naglasak na jednostavnost.

Život nije program, a zapravo to što pokušavamo da živimo život po određenim programima upravo i jeste izvor mnogih naših nezadovoljstava. Spontanost je ono što čini život daleko ljepšim i slobodnijim..

Ovo će biti druženje koje će obogatiti sve nas, jer znanje koje živi u meni također živi i u vama – a ovom prilikom svi skupa ćemo zaroniti što je dublje moguće u to znanje.

Ja osobno nisam učitelj, već tek osoba koja je zbog određenih životnih okolnosti malo dublje uronila u vječno znanje naše Duhovne duše, znanje koje ne pripada meni već svima nama.

Godine ovisnosti, iskustvo blisko smrti i susret sa drugom stranom su me doveli do dubokih spoznaja o životu, spoznaja koje su transformirale mene i moj život u potpunosti.

Ono što je moja duboka želja jeste to da na praktičan način pokažem kako i vi možete zaroniti u to znanje, i jednom zauvijek napustiti sve laži koje vas sputavaju u vašem procesu samoostvarenja.

atma.hr – 45

Ne postoji metoda za bolji život koju možete naučiti napamet i prakticirati ju, jer uzalud sve metode i prakse ukoliko osoba nije osvijestila svoju podsvijest i reprogramirala podsvjesni program koji ju vodi kroz život. A upravo to je ono čemu ćemo se posvetiti u ova 4 dana, osvještavanju naše podsvjesti i povratku ka svojoj suštini.

Naravno, meditacija je nešto što ćemo prakticirati kroz ova 4 dana, no meditacija nije metoda već svjesno prisustovanje u sadašnjem trenutku.

U ovom slučaju ja ću vam pokazati jedan vid meditativne prisutnosti koji je uistinu moćan i odvodi nas direktno u Tišinu našega bića gdje možemo da primimo znanje sa samog izvora.

Ja osobno taj susret sa Tišinom doživljavam kao susret sa samim Bogom, a vjerujem da ćete i vi jednom kada iskusite taj trenutak.

Dan ćemo započinjati sa tom uistinu moćnom meditacijom i jutarnjim satsangom uz čaj ili kavu, kako tko voli. Ja vam preporučujem čaj, a prvo jutro ću vam i reći zašto. Poslije toga imamo doručak a onda ćemo se prepustiti toku života, bez da išta unaprijed određujemo.

Ostatak dana će dakle ići spontanim tokom, onako kako to naš Duh najviše voli – jer to je najbolji način da se predamo izvoru znanja. Duh ne voli kada ga se veže, a i sam smisao ovoga retreata jeste vraćanje svojoj suštini čija je najveća karakteristika upravo sloboda.

Ne morate se bojati, i bez unaprijed određenog programa vi ćete dobiti ono zbog čega ste se odlučili doći i prisustovati ovom susretu, pa i mnogo više od toga.

atma.hr – 45

Naravno u ova 4 dana ćemo posjetiti i tunel Ravne što je uračunato u samu cijenu, te ćemo se u njima napuniti životnom energijom koja će nam pomoći da mnogo lakše uronimo u susret svojoj suštini.

S obzirom da nam već sada najavljuju drugi val virusa, a samim time i novi val stresa i negativne energije, mislim da je ovakav susret i više nego potreban svima nama. Jednom kada osoba spozna svoju suštinu, ništa što se događa izvan nje ne može da dotakne mir koji u njoj boravi. I zato dragi moji, pridružite nam se u povratku ka Suštini života i nas samih…

Cijene za 4 noćenja su;

  • 120 eura, smještaj i posjet tunelu Ravne.
  • 140 eura, smještaj, posjet tunelu ravne i doručak.
  • 180 eura, smještaj, posjet tunelu ravne, doručak i večera.

Napomena; u cijenu je uračunata poklon knjiga koju pišem, a koju će sa posvetom i posebnim dodatkom dobiti svatko tko bude prisustovao na seminaru. Knjiga će vam doći na kućnu adresu kada bude objavljena, nadam se do kraja godine…No o tome ćemo više kada se budemo družili.

Rezervaciju i plaćanje možete izvršiti OVDJE !

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here