Foto: pixabay.com

21.06., planet Neptun je krenuo retrogradno, a slijedi ga planet Merkur, koji će biti retrogradan od danas, 7. srpnja/jula, a nakon toga Kiron 8. srpnja/jula. Merkur će dodati uvrijeđenost našim povredama i na najbolji način potresti sve! Kada započne golemi kaos, moramo zapamtiti da mi kontroliramo naše živote. Moramo vjerovati našoj intuiciji.

Uvijek govori dobro o drugima…
Kad čujemo riječ ili pojam retrogradno, znamo da će vladati neko ludilo, ali ne razumijemo što će to za nas značiti.

Dok je retrogradni planet Merkur nešto o čemu bismo trebali brinuti, trebali bismo također znati da će se svaka planetarna retrogradna situacija koja bi se vjerojatno mogla dogoditi – dogoditi odjednom.

Počevši od 10. travnja/aprila, planet Jupiter je započeo sezonu retrogradnog kretanja i sadržavao je mekše energije od onih koje je osigurao planet Merkur, dok je on bio retrogradan.

Kao rezultat toga, mnogi ljudi nisu bili ni svjesni što se događa. No, drugi su vjerojatno iskusili traženje sebe, što je uključivalo i traženje svugdje osim unutar sebe.

Zbog toga ćemo vjerojatno uroniti u iskustva koja se proširuju umom, osobito ona koja pripadaju Strijelcu, Djevici, Ribama i Blizanacima.

Nakon toga slijedili su i Saturn i Pluton, s planetom Plutonom koji je retrogradan od 24. travnja, dok je Saturn 30. travnja krenuo retrogradno.

Retrogradna kretanja tih planeta bila su manje suptilna, gurala su mnoge ljude iz njihovih zona udobnosti, naprijed ka stvarnoj transformaciji.

Ne vjeruj svemu što misliš…

21. lipnja/juna, planet Neptun je krenuo retrogradno, a slijedi ga planet Merkur, koji će biti retrogradan 7. srpnja/jula, a nakon toga Kiron 8. srpnja/jula.

Možda ćemo se morati pripremiti jer Merkur će dodati uvrijeđenost našim povredama i na najbolji način potresti sve, piše Conscious reminder.

Planet Neptun će učiniti da naše granice nestanu, što bi moglo biti katastrofalno za one ljude koji su usred egzistencijalne krize koja se dogodila od svih gore navedenih retrogradnih kretanja.

Ako pravilno odigramo svoje karte, to bi zapravo moglo biti ono što nam je trebalo. Kako se i naš ego-identitet raspada, vidjet ćemo se u potpuno novim svjetlima i vidjet ćemo i neku kozmičku ljubav koja se također pojavljuje.

7. srpnja/jula vidjet ćemo retrogradno kretanje planete Merkur, a Kiron će je slijediti 8. srpnja/jula.

Ove dvije sile u kombinaciji će nas natjerati na pogrešnu komunikaciju i zbog sila koje će nas okružiti, možemo biti prilično loši u komunikaciji na načine koji bi mogli biti štetni za naše živote i za nas same, ili čak i za druge.

Neki drugi problemi mogu uključivati ​​impulzivne odluke o važnim životnim aspektima, elektroniku koja je izvan kontrole, itd.

Uvijek govori dobro o drugima…
Zapravo, najbolji mogući način na koji to možemo riješiti bi bio duhovni. Možemo se obratiti pouzdanom astrologu koji će napraviti astrološku prognozu za nas.

Pomoću identičnih elemenata i naše natalne karte možemo planirati najbolje moguće odluke jednostavnim razumijevanjem načina na koje će poravnanja utjecati na nas.

Trebamo također dosta šetati, disati i meditirati. Kada započne golemi kaos, moramo zapamtiti da mi kontroliramo naše živote. Iako možemo osjećati da ih ne kontroliramo, mi upravo to činimo i moramo vjerovati našoj intuiciji.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.