Foto: pixabay.com

Sve što ovih dana nazivate iznenađenjem, to nije. Sve to već odavno postoji. Ali niste se suočili s tim. Sve vaše jučer i sutra je svako vaše danas. Stvarnost u kojoj živite nije se promijenila preko noći. Samo je došla na red.

atma.hr – 78
Retrogradna Venera i Merkur u Blizancima kvadrirani su Neptunom. Koliko stvari progutate u sebe iako nisu važne? Kolike euforije pokušavaju zamijeniti emociju?

Koliko puta forsirate dobiti odgovore? Koliko svojih ciljeva nazivate svojim snovima, a da to ni nisu? Koliko brzo zamijenite jednog partnera s drugim? Koliko puta obećate stvari jer se u sekundi osjećate tako.

Ali samo u toj sekundi. Koliko puta prebrzo pokušavate popraviti razrušeno? Adaptirate više svoje veze nego svoje stanove, a onda se pitate kako je moguće da su stanovi još uvijek tu, a ti ljudi nisu?

Možda je stvar u tome što ni sebi ni njima ne dajete dovoljno vremena i prostora za razvijanje.

Želimo sve odmah i sad, ali želimo i da to traje. Nemamo vremena za strpljenje, ali to isto vrijeme zahtijevamo. Punimo svoje živote prolaznim zadovoljstvima.

Bijeg u hrpu svega onoga što nam je već poznato. Nismo navikli na pauze. Na samoću. Na prebolijevanje.

atma.hr – 39

Ako se nešto ne dogodi u našim zacrtanim okvirima kao da se nije dogodilo.

U danima kad vam se životi raspadaju, odnosi pucaju, kada ostavljate i kad vas ostavljaju, vaše jedino pitanje postaje: što će biti dalje?

I znate li koji je najveći problem? Vi ne vidite. Vi ne osjećate. Vi ne želite znati. Vi ne želite pogledati. Ono što je Sada.

Vaši problemi nisu od jučer. Nisu od danas. Sve svađe. Svi Prekidi. Sve promjene.

Sve što ovih dana nazivate iznenađenjem, to nije.

Sve to već odavno postoji. Ali niste se suočili s tim. Sve vaše jučer i sutra je svako vaše danas.

Stvarnost u kojoj živite nije se promijenila preko noći.

Samo je došla na red. Samo je došla – sada.

Sanja Paraminski

atma.hr – 78
Prethodna objavaTranzitna Venera kvadrat Neptun – “O vješticama i vilama”
Slijedeća objavaZa sve koji ne podnose buku, dobre vijesti – Možda ste genijalac!
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here