Planet Jupiter je u znaku Riba od 14.05. i ovaj retrogradni hod vraća ovaj planet u znak Vodenjaka, kojim vlada Uran. Kada Jupiter prelazi u Vodenjaka, pokreće naš moment povezivanja s prošlim i budućim događajima, jer i tranzitni Saturn se nalazi u znaku Vodenjaka. Jupiter već neko vrijeme preispituje sve što se događa na globalnoj razini, a ovaj put mi pokrećemo i uklapamo našu osobnu priču sa svim onim što se događa oko nas.

atma.hr – 78
“Od sebe ne možemo pobjeći”. A hoćemo li još retrogradnosti? Hoćemo li još vraćanja na staro?

Želite li popraviti neki odnos iz prošlosti? Želite li oprostiti sebi nešto što niste mogli ili znali do sada?

Ne brinite, Jupiter se priključuje već postojećim retrogradnim planetima, Plutonu, Saturnu i Merkuru.

Planet Jupiter je u znaku Riba od 14.05. i ovaj retrogradni hod vraća ovaj planet u znak Vodenjaka, kojim vlada Uran.

Pod utjecajem ovog znaka bit ćemo zato uranovski vraćeni u neke svoje davnine, uspomene, događaje, karmičke ljubavi. Zato se sada mnogima aktiviraju obiteljski aspekti.

Sada je najvažnije biti povezan sa sobom i svojim izvorom! Znate li vi koji je vaš – izvor? Znate li koja je vaša veza s precima?

Važno je znati da retrogradno putovanje u Ribama i retrogradno putovanje u Vodenjaku nije isto! Dok Jupiter putuje retrogradno u Ribama imamo osjećaj da plivamo u našoj podsvijesti, da smo u snovima, u tajnim pregradama svog života.

Kada Jupiter prelazi u Vodenjaka, pokreće naš moment povezivanja s prošlim i budućim događajima, jer i tranzitni Saturn se nalazi u znaku Vodenjaka.

Jupiter već neko vrijeme preispituje sve što se događa na globalnoj razini, a ovaj put mi pokrećemo i uklapamo našu osobnu priču sa svim onim što se događa oko nas.

atma.hr – 78
Oko nas je neka dimenzija koju ne poznajemo, ali je živimo. Tražimo odgovore, ali rijetko kada ih dobijemo. Zato je neophodno biti povezan sa sobom i sa svojim izvorom, sa svojom esencijom, sa svojim identitetom.

To sve postižemo kroz povezivanje s precima i kroz oproštaj svima onima koji su doprinijeli da se osjećamo onako kako se osjećamo u ovom trenutku.

Iako možda nećemo dobiti jasne odgovore (zbog retrogradnog Jupitera), ipak je dobro da slušamo svoju intuiciju, svoj moment istine, integriteta, da spoznamo točku povezivanja.

Obratite pažnju koje polja vašeg horoskopa su u znaku Ribe, a koje u znaku Vodenjaka, jer u njima su odgovori na to – u njima se nalazi energija tvog – izvora!

Nena Janković/astroportal.in

banner za knjige nulta frekvencija