Foto: pixabay.com

Tijekom retrogradnog Kirona pomislite na bolnu ranu iz svoje prošlosti. Kako vas je ova rana inspirirala? Kako vas može i dalje inspirirati da idete naprijed? Osvijestite što vam vaše iskustvo znači sada i kako te lekcije možete iskoristiti za poboljšanje života.

atma.hr – 52
Kiron kreće retrogradno 19. srpnja/jula, u spoju sa Saturnom, Neptunom i Plutonom. Ova retrogradna faza događa se jednom godišnje svake godine, tako da pripada prirodnom ritmu. Retrogradni Kiron trajat će sve do 23. prosinca/decembra 2022. godine.

Kiron je asteroid koji kruži između Saturna i Urana i predstavlja nevjerojatnu kozmičku energiju za rad na sebi i razvoju.

Donosi energiju iscjeljenja, zacjeljenja emotivnih rana, osvježenja – preporoda od starih trauma.

Svi posjedujemo iste moći kao Kiron. Unutar svakog od nas, imamo sposobnost da uzmemo svoje rane i točke bola i pretvorimo ih u izvor moći. Kako pjesnik Rumi kaže – rana je tamo gdje svjetlost ulazi.

Pošto se Kiron nalazi između Saturna i Urana, važno je da znamo da je energija Saturna stabilna, dok se Uran bavi višim vibracijama i buđenjem. Kada se one zatvore i nestanu, mi dobivamo posebnu moć, ulazimo u fazu novih mogućnosti i uzimamo život za sebe.

Energija će posebno biti moćna kada se Kiron nalazi u znaku Ovna. Vatreni Ovan nas potiče da pronađemo snagu u sebi, samopouzdanje i hrabrost.

Podržava nas da probudimo u sebi snagu i oslobodimo se onoga što nas usporava, sprječava da rastemo.

atma.hr – 52
Ovu retrogradnu energiju možemo iskoristiti da shvatimo da nas čak i loši trenutci u životu kreiraju kao osobu i da su oni dijelovi naše sudbine.

Iz njih učimo, razvijamo se, shvaćamo da poslije bola i izazova mogu doći ljepši dani – uvijek!

Tijekom retrogradnog Kirona pomislite na bolnu ranu iz svoje prošlosti. Kako vas je ova rana inspirirala?

Kako vas može i dalje inspirirati da idete naprijed?

Osvijestite što vam vaše iskustvo znači sada i kako te lekcije možete iskoristiti za poboljšanje života.

sensa.mondo

banner za knjige NUMEROLOGIJA