Ove jeseni imamo retrogradni Mars u Ovnu i to od 9. rujna do 13. studenog. Posljednji put kada je Mars bio retrogradan u Ovnu bilo je između kolovoza i listopada 1988. godine i tada je bio u napetom aspektu s Neptunom i donio nam prvi računalni virus.

U našim horoskopima položaj Marsa otkriva kako se bavimo sukobima i vlastitim bijesom. Da li polagano reagiramo ili smo eksplozivni, da li brzo praštamo i zaboravljamo ili pamtimo cijeli život. Da li su naše strasti izražene kroz seksualnost, nježnost ili kreativnost?

Ono što je zanimljivo uvijek kada planet ide retrogradno – zapravo privučemo ono što bismo trebali izbjegavati. Zato, prijavite se na radionicu i pripremiti se na retro jesen.

Što se tiče ljubavi i strasti glavno pitanje bit će tko se to vraća u naše živote ili zbog  koga ćemo eventualno imati burno strastveno ljeto.

Ova radionica uključuje:

  • Objašnjene utjecaja retrogradnog Marsa za sve znakove horoskopa (posebno na Ovnove, Jarce, Vage i Rakove)
  • Kako će biti onima kojima je natalni Mars retrogradan
  • Kako će se to odraziti na stanje u svijetu
  • Ritual za mlad Mjesec 19. kolovoza

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici, slobodno se možete prijaviti i snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite i kad dobijete odgovor na  mail, proslijedite ga osobi kojoj poklanjate zajedno s svojom porukom.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne
na mail: [email protected] ili
na mob: 098/351-645

Datum: 17. kolovoza 2020
Predavač: Dunja Fućak
Cijena: 150.00 kn


Sljedeće online radionice:

21. rujna: Što nas čeka do kraja godine 2020. – detaljan pregled kretanja planeta do kraja 2020. Poseban naglasak na skup planeta u Jarcu kao što smo imali u ožujku i početkom travnja. Kad se dobro pokrenuti i kad se ne bi trebalo aktivirati. Najbolji datumi za aktivaciju, poslovnu i ljubavnu, i to za svaki znak.

19. listopada: Jupiter u Vodenjaku – tema koja nam se ponavlja od 2009. godine. Kakva je vama bila 2009. ili 1997.? Što nam donosi Jupiter u Vodenjaku 2021.? Smjernice kako najbolje iskoristiti Jupiterov tranzit.

16. studenog: Lilith – naše skrivene strasti i naša skrivena seksualnost. Kad to osvijestimo u sebi dobijemo moć i privlačnost. U doba Škorpiona najbolje možemo razumjeti i prihvatiti našu seksualnost.

14. prosinca: U susret 2021. – što su nam pripremile planete u 2021.? Detaljna analiza za svaki znak zodijaka. Vodenjaci, Vage , Blizanci, pripremite se jer će biti burno i nezaboravno. Ovnovi i Strijelci uživajte. Bikovi, Škorpioni i Lavovi čuvajte se, Rakovi i Djevice; godina kompromisa i prilagodbe, pripaziti na zdravlje… a Ribe trebaju biti samo malo strpljive ovu godinu i raditi na svojoj duhovnosti gdje mogu postići i uspjeh.

Bonus: na svakoj radionici ćemo se pozabaviti važnim mladim Mjesecom i njegovim ritualom.