Od 19.-og prosinca 2016. do 8. siječnja 2017. godine
Retrogradni Merkur u Jarcu fokus stavlja na karijeru, ugled i postignuća. U Strijelcu Merkur fokusira na nade, obrazovanje, inspiraciju i putovanja. Što onda znači kada Merkur započinje retrogradni period u Jarcu, a zatim se vraća u Strijelcu?

Slava, novac, uspjeh. Sve je to prazno, ako iza toga ne postoji nikakav dublji smisao, piše The earth child.

Želite li raditi posao zbog kojeg se osjećate mrtvi kada ga radite i kada nakon njega dođete kući? Ovaj period retrogradnog Merkura fokus stavlja na povratak na etiku, moral i svjetonazor koji bi trebao stajati iza karijere. Zašto radite to što radite? Imate li misiju vezanu uz svoju karijeru? Kakav doprinos želite dati?

Odgovori na ova velika pitanja mogu se pojaviti u ovom razdoblju retrogradnog Merkura.
Merkurov ciklus

the-mercury-cycle-dec-2016-e1459826470740-a
Diagram kreirala Jamie Kahl Miller

Na ovom dijagramu razdoblje retrogradnog Merkura obilježeno je crvenom bojom. Merkur je retrogradan od 19.-og prosinca 2016. do 8. siječnja 2017. godine, ali će se polako kretati nekoliko dana prije i poslije retrogradnog razdoblja, stoga ne planirajte i ne postavljajte nikakve rokove u periodu koji je obilježen crvenom bojom.

Budući da Strijelac vlada edukacijom, ovaj retrogradni Merkur mogao bi ukazivati na potrebu da se vratite u školu i naučite neke nove vještine i informacije koje bi vam mogle omogućiti brži napredak u karijeri.

Strijelac također vlada putovanjima i to razdoblje može vam pokazati kako je potrebno proširiti svoje vidike, ako se nadate postići velike stvari u svojoj karijeri.
Ako se ovakvi uvidi dogode, malo je vjerojatno da ćete djelovati u skladu s njima u tom razdoblju retrogradnog Merkura, ali sjeme će biti posađeno za buduće djelovanje nakon što se taj period završi.

I na kraju, Strijelac je znak nade i vjere. Dok je Merkur u Jarcu možda se ćete osjećati da teškoćama nema kraja, ali povratak u Strijelcu može vam pokazati svjetlo na kraju tunela i vratiti inspiraciju i entuzijazam koja je potrebna da postignete svoj cilj.

Prethodna objavaNumerološka prognoza za vikend: Mnogi će biti sretne ruke u nedjelju!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.12.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.