Foto: pixabay.com

Od 14.10. do 03.11. Merkur se kreće unatrag i pridružuje se i Marsu koji je u istom retrogradnom stanju od 09.09. Neke lekcije se ponavljaju. Vraćamo se unatrag, da bismo u budućnosti mogli prema naprijed. Okolnosti se čiste i pokazuju do kraja. Sve što se sada događa priprema nas za prekretnicu koja započinje krajem godine.

atma.hr – 78
Vrijeme je čišćenja, revizije, retrospekcije i novih uvida. Neke tajne izlaze na površinu, moguće i mutne radnje. Čuvati se prevara i kriminalnih radnji.

Stvari koje su gurnute pod tepih, sve ono od čega okrećemo glavu, a bitno je, dolazi nam na uvid.

Vraćamo se unatrag, u neke odnose ili situacije koje nismo dovršili kako bi ih ovaj put bolje shvatili, posložili i arhivirali.

Pod retrogradnim planetima često ne znamo točno što činiti i kuda ići, stvari dolaze s odgodom, informacije sporije teku, pa je jako važno biti promišljen i ne odlučivati dok nismo sigurni.

Dobro je dati povjerenje životu da se pokaže što jest, djelovati najbolje što znamo i možemo.

Budite pažljiviji u komunikaciji kako vam ne bi promakle neke važne informacije.

atma.hr – 39

Dobro je voditi više računa o poslovima koji su vezani uz banke, zajmove, neplaćene račune, financije, sve što je posuđeno, a nije vraćeno.

Ovo je i vrijeme u kojem je dobro vidjeti imamo li dovoljno hrabrosti jasno komunicirati neke stvari kako bismo otklonili prepreke zbog kojih ne možemo uspostaviti povjerenje, bliskost i intimnost.

Tijekom svog retrogradnog kretanja Merkur će se dvaput suočiti s Uranom (jednom već jest 07.10.) te sa Saturnom s kojim je već bio u napetom aspektu 23.09.

Ovo je samo znak da se neke lekcije ponavljaju sve dok se ne usvoje. Vraćamo se unatrag, da bismo u budućnosti mogli prema naprijed. Okolnosti se čiste i pokazuju do kraja. Nemamo prostora za uzmak.

Vjerujem da svatko od nas ima neku svoju temu koja mu je trenutno u fokusu. I sve ovo što se sada događa priprema nas za prekretnicu koja se događa, odnosno započinje krajem godine.

atma.hr – 78
Važni datumi!

19. i 20.10., 16. i 17.11. Merkur opozicija Uran

Usporite. Ne brzajte sa zaključcima i prosudbama. Izgovarajte stvari pravodobno. Dopustite si vidjeti okolnosti iz više perspektive.

Donose se neke odluke financijske i materijalne prirode. Događaji mogu biti povezani s okolnostima s kojima ste se prvi put susreli oko 7.10.

31.10., 1., 5., 6. i 7.11. Merkur kvadrat Saturn

Riječ je o napetom aspektu koji je pokrenuo neke događaje još oko 23.09. i sada slijedi nastavak. Teme koje obuhvaćaju ovaj aspekt vezane su uz odnose, ugovore, parnice i kvalitetu komunikacije s drugima.

Moguće je da se pojavi nezadovoljstvo na poslu ili kvalitetom neke usluge koja vam je bitna. Često se pojavljuje i krivnja, mentalna zasićenost, osjećaj da nam ništa ne ide od ruke te preopterećenost obavezama.

Julijana Oremović

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
6-9 kg - 125 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here