Foto: pixabay.com

14. siječnja/januara Merkur će krenuti retrogradno. Ponovno smo u prilici preispitati neke okolnosti u svom životu. To mogu biti naša prijateljstva, naši planovi, snovi koje želimo ostvariti, grupe ili udruženja unutar kojih djelujemo. Od 14. siječnja/januara do 04. veljače nije dobro vrijeme za potpisivanje ugovora ili kupovinu elektronskih aparata, jer bi se mogli češće kvariti. Što činiti? Promatrajte, ne reagirajte. I ako neki odgovori koje tražite nisu potpuni ili su nejasni, ne forsirajte. Sve u svoje vrijeme….

atma.hr – 78
Prvi ovogodišnji Merkurov hod unatrag dogodit će se u znaku Vodenjaka. 14. siječnja/januara s 10′ Merkur će krenuti retrogradno, potom će se 26. siječnja/januara privremeno vratiti u znak Jarca. 04. veljače s 24′ Jarca krenut će prema naprijed.

Njegova retrogradna faza krenut će pod izazovnim utjecajem Urana u Biku pa je za očekivati da će se nešto iznenada promijeniti. Nepredviđene okolnosti, buntovni otpor, neočekivana promjena stava, nepromišljena izjava, glava puna misli koje vuku na razne strane, dio su scenarija kojeg ‘piše’ ovaj aspekt.

Dobro je promatrati što će se događati oko 14. siječnja/januara, jer će te okolnosti biti važne i u veljači/februaru, točnije oko 24. i 25.02., kada bi opet mogle doći na dnevni red.

Ponovno smo u prilici preispitati neke okolnosti u svom životu. To mogu biti naša prijateljstva, naši planovi, snovi koje želimo ostvariti, grupe ili udruženja unutar kojih djelujemo.

Možda gubimo motivaciju za rad i djelovanje, no istovremeno imamo priliku podmiriti neke zaostatke, one mrske poslove koje nerijetko odgađamo.

Više promatramo i skupljamo informacije, manje pričamo o svojim namjerama.

Uspostavljamo kontakt s osobom iz prošlosti.

atma.hr – 52
Primjećujemo da neke stvari idu sporije, nailazimo na odgode ili zastoje. Umjesto da gubimo živce, iskoristimo takve okolnosti najbolje što znamo. Ako ništa drugo, uzmite vrijeme za predah.

Promotrite, bolje shvatite…

Od 14. siječnja/januara do 04. veljače nije dobro vrijeme za potpisivanje ugovora ili kupovinu elektronskih aparata, jer bi se mogli češće kvariti.

Što činiti?

Promatrajte, ne reagirajte.

Zapisujte važne informacije.

banner za knjige VORTEX

Provjerite ispravnost računala i mobitela.

Nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti.

Budite strpljivi, osobito ako neće sve ići po planu.

Poklonite ili prodajte predmete koje ne koristite.

Očistite stan.

Popravite oštećeno.

I ako neki odgovori koje tražite nisu potpuni ili su nejasni, ne forsirajte. Sve u svoje vrijeme….

Julijana Oremović