Foto: pixabay.com

47

Vrijeme je sada da svatko od nas vidi što je započeo i nije završio, te da se do 24. kolovoza potrudi da to i završiti. Jedino tako ćemo moći nastaviti planirano i pokrenuti novo u životu.

Dvanaesto polje horoskopa najviše govori o onom nesvjesnom, odnosno po istočnjačkoj astrologiji, ovo je polje karme.

Karma je kozmičko djelovanje pravde, svakome prema zasluzi, po njoj je nečiji status u životu određen djelima iz prethodnih inkarnacija. Na ovaj način se karma tumači kao koncept uzajamnog djelovanja i posljedica, primijenjen na položaj čovjeka.

Naša karta ili natalni horoskop je u stvari mapa naše duše. Sam horoskop je odraz nebesa u ogledalu, prošlih i budućih iskustava, zapisa nekog pojedinca. A karma duše su posljedice s kojima se duša susreće u ovom život, koji su rezultati akcije koje je duša inicirala u prethodnom životu.

Ovako se 12. polje tumači kroz astrologiju Istoka, dok se astrologija Zapada više okreće 12. polju kao izvoru nesvjesnog odnosno kao polju koje govori o onome što sve ne možemo kontrolirati i što nas blokira u životu.

Planeta koja je zadužena za karmu je Saturn. On simbolizira propuste koje smo napravili u prošlosti (misli se na prošli život, ali po zapadnoj astrologiji se odnosi na pogreške koje su napravili i naši preci) i negativne modele ponašanja, koje smo uspostavili odnosno naslijedili putem genetike.

Sa Saturnom nema šale, on će nas uporno suočavati s istim iskušenjima sve dok ih ne naučimo. Kombinacijom Saturnovog utjecaja i položaja Južnog mjesečevog čvora, lako ćemo utvrditi što trebamo u svom životu savladati, na koji način i koliko dugo trebamo neke lekcije učiti.

Pravilo je da tamo gdje nam se u natalnoj karti nalazi Saturn, u tom području osjećamo nesigurnost, pritisak, kao da nas nešto blokira. To je mjesto gdje moramo uložiti veliku energiju i veliki osobni trud, kako bismo savladali postojeće unutarnje blokade.

39

Kad u nekoj natalnoj karti naiđemo na jakog, istaknutog Saturna, koji je vladar horoskopa, ili je osoba rođena u znaku Jarca ili u Jarcu ima podznak, ili pak Saturna ima na Ascedentu ili na nekom od kutova polja, ili ima Saturna u neharmoničnim aspektima sa suncem i Mjesecom, onda sa sigurnošću možemo reći kako je taj život u mnogo čemu vezan za prošlost, te se osoba stalno vraća u prošlost.

Za ljude s ovakvim aspektima izuzetno je važno shvatiti što to prenose u sadašnju inkarnaciju, kako ne bi ponavljali iste greške. U suprotnom, dolazi do ograničavanja slobodne volje pa imaju osjećaj zarobljenosti zbog ponavljanja stalno istih ciklusa događanja.

Saturnov utjecaj postaje karmički još snažniji u situaciji kad je retrogradan. U tom slučaju najčešće dolazi do vrlo kompliciranog odnosa s ocem, ali i sa suprotnim spolom, ukoliko je u pitanju ženski horoskop. Ako je u pitanju muški horoskop, to se odnosi na problematične odnose s autoritetima.

Do 24. kolovoza 2017. godine Saturn je retrogradan, zbog čega se sada otvaraju stara poglavlja naših života. Zašto? Zato što nam neka prošlost ponovno kuca na vrata, ovisno u kom polju se Saturn nalazi u našoj karti. No, on nam sada ukazuje da je pravo vrijeme da se vratimo u prošlost i završimo sve što smo nekoć započeli, a nismo dovršili.

336×280 lijevo text-54

Vrijeme je sada da svatko od nas vidi što je započeo i nije završio, te da se do 24. kolovoza potrudi da to i završiti. Jedino tako ćemo moći nastaviti planirano i pokrenuti novo u životu. Mogu nam se vratiti ljudi, bivši partneri, nekadašnji prijatelji ili kolege, s kojima smo imali jako dobre odnose, te je sada trenutak da uz njihovu pomoć nešto svoje završimo.

Ako ne znate što je to, pričekajte. Saturn će ionako sam pronaći način da vas natjera na sve to. Ukoliko ste, primjerice, nezadovoljni vezom, brakom ili bilo kojim odnosom, a koji traži da se poštuje red, onda će Saturn svakako naći najbolji način da sve to uozbilji.

Nena Janković / astroportal

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objavaPreusmjerite ljutnju u Volim te
Slijedeća objava6 stvari koje snažne žene vide kada se pogledaju u ogledalo: Šesta je najmoćnija i predivna!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.