Retrogradni Saturn u znaku Škorpiona izvlači na površinu sve skrivene i duboke stvari – kako u mikrokozmosu našeg života, tako i u makrokozmosu svijeta. Osim erupcija vulkana (7 diljem svijeta), mnogih potresa (najviše u Nepalu, Indoneziji i Čileu), nastanka novih otoka na površinama oceana (Nishinoshima u Japanu), na danje svijetlo izlaze i mnoge “tamne” tajne naše podsvjesti, a zajedno sa njima i više negativnih energija nego ikad prije. Budite oprezni prije nego li počnete brzopleto osuđivati – retrogradni Saturn osim “skrivenih istina” može donijeti i mnogo lažnih tračeva. Budite oprezni sa onim što slušate kako ne bi ste počeli hraniti tuđe negativnosti, te na kraju bili povučeni u tu istu negativnost.
Vrijeme da se suočite sa vlastitom negativnošću

scorpiosaturn Svatko od nas ima svjetlu i tamnu stranu prirode. Ona loša, upravljana od strane ega i ‘nižih’ instinkata je mnogo snažnija ovih dana. Naše negativne kvalitete će prevladati ako svjesno ne usmjerimo ovu energiju u nekom konstruktivnom pravcu. Svemir će vam pokazati sve vaše ‘tamne’ kvalitete koje nosite unutar sebe, kako bi ste ih konačno postali svjesni, suočili se s njima, prevazišli strahove i slabosti, te ih svjesno transformirali u pozitivne

Također ste mogli doživjeti da su mnogi ljudi oko vas nedavno počeli pokazivati svoje “pravo lice”. Neki prijatelji su vas mogli razočarati i u njima ste mogli vidjeti mnogo negativnih kvaliteta. No, budite oprezni prije nego li počnete suditi, jer negativnosti koje vidite u drugima mogu biti samo projekcija negativnosti koje odbijate vidjeti u sebi – uvijek je ovako “lakše”. Mnogi od nas će olako osuđivati ljude jer se vladar znaka Škorpiona, Mars, trenutno nalazi u znaku Ovna u bliskoj konjukciji sa ‘uzvišenim’ Suncem i Merkurom – što će uvelike pojačati egoistične kvalitete u ljudima. Umjesto da tražite mane u drugima, razmislite kako možete promijeniti sebe

mercuryOvih dana budite vrlo oprezni što se tiče tračeva. Istina je da će Saturn u znaku Škorpiona pokazati mnoge ‘mračne’ tajne – ali retrogradni Saturn je vrlo varljiv. On na danje svijetlo donosi i mnogo lažnih optužbi i tračeva. Budući je Merkur uključen u ovaj izuzetno snažni planetarni položaj, ovih dana bi ste u svim medijima mogli vidjeti mnogo govora mržnje: na internetu, TV-u, radiju i novinama. Doći će do mnogo lažnih tračeva i optužbi. Zbog toga budite izuzetno oprezni prije nego li krenete sa osuđivanjem. Budite sigurni da li se radi o točnim činjenicama – nemojte slijepo pratiti svoje emocije. Slušajte srce i intuiciju, jer će vam oni uvijek pokazati istinu.
Eksplozije – unutarnje i vanjske

volcano-earthquake-saturn-retrograde-scorpio-jyotish-vedic-astrology-horoscopeMnogi od nas će ovih dana biti pretjerano “eksplozivni”. Mnoge negativne emocije koje su dugo vremena bile skrivene će sada izaći na površinu kako bi smo se mogli suočiti sa njima – no, budite oprezni da ne povrijedite druge ljude svojim stavom. Nemojte tražiti mane u drugim ljudima, već probajte shvatiti što vas svemir želi naučiti i iskoristite to u svrhu svojeg rasta.

Kako je iznutra, tako je i izvana. Vanjski svijet je uvijek projekcija kolektivne svijesti. Vulkani su počeli eruptirati na 7 različitih dijelova svijeta – Japan, Meksiko, Gvatemala, Vanatu, Italija, Indonezija i Čile. Potresi su sve češći i češći – najtragičniji su nedavno bili u Nepalu. Zbog retrogradnog Saturna u znaku Škorpiona i Marsa u znaku Ovna, u Bharani nakshatri koja je pod vladavinom Yame, Božanstva smrti, mnogo tragedija se događa diljem cijelog svijeta.

No, iza svake prirodne reakcije stoji Božanska poruka. U zadnje vrijeme razina negativnosti u ljudskom umu je veća nego ikad prije, i zaista je vrijeme za neke bitne promjene u svijesti. Zanimljivo je da su sa znanstvenog stajališta nedavni potresi uzrokovani čestim Sunčevim bakljama koje oslabljuju Zemljino magnetsko polje. Sunce u astrologiji predstavlja naš ego – Sunce je sada ‘uvišeno’ u znaku Ovna. Iza svega se krije ‘Božanska ruka’. Vjerovali vi ili ne, svaka vaša negativna misao pridonosi tim tragedijama, a kolektivna negativnost se uvijek treba izraziti na neki način. Jedini način na koji možete izbjeći unutarnje i vanjske eksplozije je kroz kontrolu uma. Budite u srcu i počnite razmišljati pozitivno.

Napomena: Sva predviđanja bazirana su na dokazanom sistemu Jyotisha, Vedske astrologije, koji smo pronašli kao najtočniji. Možete primjetiti neke razlike u izračunima između ovog sistema, i sistema zapadne astrologije. Naime, u Vedskoj astrologiji, horoskopske znakove računamo malo drugačije.
Kontakt

4harmony.eu/hr
facebook.com/4harmony.hrvatska

logo4harmony

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 30.04.2015.
Slijedeća objavaSve jači znakovi starenja? Ovaj Veliki Eliksir Regeneracije će vam povratiti ljepotu, snagu i zdravlje – recept!
4Harmony
Naša strast prema Vastu-u i Jyotish-u nas je spojila. Svakodnevna iskustva kroz ove vedske znanosti pomažu nam ostvariti puno dublji odnos i živjeti ispunjeniji život. Jedinstvena kombinacija znanja vastu-a, vedske astrologije i psihologije, koje koristimo u našem poslu, ne samo da nam pruža bolji uvid u svakodnevni život, već nam pomaže u rješavanju svih vrsta problema na mnogo jednostavniji način. To je ono što želimo podjeliti s Vama: znanje kako se vratiti vašoj osobnoj harmoniji. - Achala & Govindadas

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here