Uzmite pauzu od svakodnevnice i uronite u svoje tijelo i duh u predivnoj prirodi blizu Zagreba na imanju Moslavačka priča od petka predvečer do nedjelje do ručka.

Neka se uz mistične ritmove glazbenika i umjetnika probudi i uzemlji tijelo, vine i poleti duh, a biće spozna svu svoju cjelovitost.

Osiguravamo ceremonije, radionice, smještaj, vegansku i vegeterijansku hranu te odmor za dušu i tijelo.

Izvođači:

Mirna Radošević i Tomislav Balala – zvučne kupke, vođene meditacije i integracija
Lucija Glagolić Hora – Praska 5RitmovaTM
Ivan Judaš – handpan
Kosan – transformacija prostora i vremena kroz jedinstveno, transpersonalno glazbeno iskustvo
Dejo Dejan Perčić – gitara
Kazimir Mikašek Kazo – đembe i gitara
Abi Seydi – zapadnoafrički ples i glazba

Mjesto održavanja: Moslavačka priča (https://www.moslavackaprica.hr/)
Datum: petak, 31.03.2023. od 18 sati – nedjelja, 02.04.2023. u 13 sati
Cijena: 280 EUR
Organizacija: soundlovejourney (Mirna Radošević i Tomislav Balala)
Prijave su važeće uplatom nepovratne akontacije u iznosu od 100 EUR do 01.03.2023.
Broj mjesta je ograničen.
Molimo sve zainteresirane da se jave Tajani Vukoja na +385992718281 ili na [email protected]

O izvođačima:

Mirna Radošević

Pored svoje poslovne uloge kao savjetnice za razvoj u Salveu, Mirna živi svaki trenutak svog života radoznalo, razigrano, strastveno i energično čime inspirira i druge da se zaljube u svoj život.

Zadnjih 15-tak godina Mirna intenzivno istražuje svoj unutarnji svijet i bavi se osobnim te organizacijskim razvojem. Njezina misija je služiti drugima da otkriju svoje najveće potencijale i transformiraju svijest kroz brojne alate poput coachinga, svetog zvuka gonga i drugih drevnih instrumenata kao i raznih metoda transformacije svijesti energijom. Mirna kontinuirano širi svoja znanja, svoje duhovne i mistične horizonte te istražuje dublji smisao kreacije i misterije Života. Njezina životna svrha je podržati ljude u svemu što im život nosi kao i inspirirati ih da žive u prisutnosti, miru, radosti i lakoći.

Tomislav Balala

Kreativac iz Zagreba koji nas uvodi u nestvarne svjetove svojim kreacijama, od izrade i sviranja drevnog instrumenta didgeridooa, audio priča i poezije koja nadahnjuje pa sve do slikanja i stvaranja glazbe.
Vodio je didgeridoo radionice u Zagrebu i raznim festivalima diljem Hrvatske te bio sudionik nekih kazališnih predstava poput Osmog povjerenika u Gavelli. Čest je gost na zvučnim kupkama Mirne Radošević gdje svojim didge vibracijama uz zvukove gonga opušta ljude.
Mogli ste ga čuti u raznim suradnjama s drugim glazbenicima i bendovima kao što su Tribal jam orchestra s kojima je započeo svoje muzičko putovanje, Vibrica, Freemental orchestra, Čipkice te Kosan bend u kojem je trenutno aktivan.

Lucija Glagolić Hora

Lucija je učiteljica prakse 5RitmovaTM kroz koju se od 2007. godine aktivno bavi podučavanjem i podržavanjem osobnog rasta i razvoja, iscjeljenja i utjelovljavanja. Majka je 10-godišnjeg dječaka uz kojeg svakodnevno produbljuje vještine samoregulacije, odgovornosti, konstantnog učenja i empatičnog podučavanja. Dubinu rada omogućuje joj dugogodišnje iskustvo i dodatne edukacije iz šireg polja osobnog rasta i iscjeljivanja poput utjelovljenog coaching-a, obiteljskih konstelacija, energetskog iscjeljivanja te rada na tijelu kroz masažu i vježbe. Uz to je po prvoj struci i inžinjerka te su u njen rad utkane praktičnost, jasnoća i struktura.
Njezin stil podučavanja mekan je ali jasan, usmjeren na dubinu iskustva a začinjen laganim direktnim humorom. U rad koji nudi uz ples utkani su duboka introspekcija, ritualizirano iscjeljivanje, grupni i osobni feedback i dobra doza integracije koja pomaže posaditi sjeme promjene s plesnog podija u svakodnevni život.

Ivan Judaš

Ivan Judaš Handpan Music mladi je glazbenik iz Zagreba, član benda Balkalar i veliki zaljubljenik u ethno i meditativnu glazbu.

Kosan

Kosan je multidimenzionalni, glazbeni sastav uronjen u istraživanje međuharmonijskih, ritmičkih odnosa svjetske melodijske etnografije u interstelarnom prostoru. Sastavljen od modularnih glazbenih jedinica ovaj sastav transformira prostor i vrijeme kupkom eksplozivnih balkanskih melosa, psihonautičnih pejsaža i plesnih vibracija u transpersonalno iskustvo dostupno svima. Pomno osluškujući vibracije publike Kosan djeluje kao portal između svjetova, propitkujući ljudsku svijest i duhovnost kroz frekvencijska strujanja unutar glazbenih vrijednosti.

Dejo Dejan Perčić

Dejo (Dejan Perčić), gitarist i perkusionist.
Svirao svojevremeno s ‘Tribal Jam Orchestra’, “Cassia, Zion realm i grupom ‘Vibrica’.
2015. sudjelovao na muzičkom kampu ‘Ethno Sweden’, kojem je cilj očuvanje kulturno-muzičke baštine kroz brojne mlade muzičare iz cijelog svijeta.
Sudjelovao na stvaranju soundtracka za dokumentarni film ‘Lila’ u režiji Igora Bogdanovića.
Trenutno član benda Kosan.

Kazimir Mikašek Kazo

Sa djembeom se prvi put sreo na klupi u parku i bila je to ljubav na prvi dodir. Ubrzo nakon toga je krenuo na radionice kod Nenada Kovačića što je zapečatilo ljubav prema zapadnoafričkoj kulturi. Od tada je svirao na brojnim festivalima i događajima kao član bendova Tilibo, Tribal jam orchestra, Kenkedenke, Vibrica i u raznim drugim kombinacijama. Nakon nekoliko godina sviranja i učenja od naših i afričkih učitelja (Tonton Soriba Sylla, Famadou Konate, Adama Drame itd.) odlučio se okušati u vođenju radionica što se ispostavilo kao lijepa priča koja još uvijek traje. Osim toga,
svira kao glazbena pratnja tradicionalnog zapadnoafričkog plesa koji vodi Abi Seydi iz Senegala.

Abi Seydi

Abi Seydi (Mamadou Abdoulaye Seydi) je glazbenik i plesač od malih nogu. Pripadnik je plemena Mandinka kojemu ples i glazba predstavljaju važan dio kulturnog nasljeđa te je iznimno ponosan što je to prepoznato i od strane UNESCOa. Rođen je u Senegalu, a trenutno živi u Zagrebu gdje se nastavio baviti tradicionalnim zapadnoafričkim plesovima i glazbom. U sklopu svog dugogodišnjeg profesionalnog rada usavršavao je svoje znanje o raznim plesnim tehnikama (suvremeni, moderni, afro fusion, salasa, bachata…). Određeni vremenski period je čak proučavao i izvodio razne baletne tehnike te zahvaljujući svom talentu na tom području s radošću se prisjeća svog prvog putovanja iz Afrike u Europu kako bi sudjelovao na plesnoj razmjeni u Barceloni (Španjolska) na Afro Contemporary Dance Exchangeu. Također već godinama radi u fitness industriji te se bavio i raznim zabavljačkim aktivnostima poput vrćenja vatre, popularno zvanog vatreni poi.