Foto: pixabay.com

U nedjelju navečer, 16. listopada, na nebu će se pojaviti rijetki super puni mjesec, najavljujući kozmičke promjene u energiji koje će utjecati na sve ljude na planeti

Možete iskoristiti ovu promjenu u vibracijama za svoju dobrobit i donijeti neke pozitivne promjene u svoj život. Ali prvo, evo što taj super Mjesec predstavlja iz perspektive znanosti.

Super Mjesec se pojavljuje kada je mjesečeva orbita najbliža Zemlji, a to se može dogoditi kada je mjesec nov (mlađak) ili kad je pun, piše „The earth child“.

Budući da je ovog listopada Mjesec pun kada doseže svoju najbližu pristupnu točku Zemlji, pojavit će se u super veličini i izgledat će puno veći od njegove uobičajene veličine.

Prema NASA-i  „kada je Mjesec tako blizu Zemlji činit će nam se da je veći i svjetliji – biti će 14 posto veći i 30 posto svjetliji nego bilo koji puni mjesec u svojoj najvišoj točki.“

Astrološki gledano, Super Mjesec će se pojaviti kada je Mjesec u Ovnu. To donosi vrlo aktivnu i entuzijastičnu vrstu energije. Sve vatrene i avanturističke vibracije povezane s Ovnom bit će u prvom planu, a to stvara živi prasak energije.

Ako iskoristite ovaj energetski pomak, u vašem životu može doći do velikih pozitivnih promjena.

Slijedi pregled svih osnovnih i najboljih stvari koje puni Mjesec u Ovnu ima za ponuditi:

Atma ponuda: Mjesečev kamen narukvica

Vrijeme je za iscjeljenje

Bilo da su vaše rane fizičke, mentalne, svjesne ili nesvjesne, sada je vrijeme da se usredotočite na njihovo iscjeljenje.

Kada se koncentrirate i učinite sve što je u vašoj moći da postanete bolji i jači, možete se osloboditi svih boli i patnje koja vas iscrpljuje.

Ovo je prilika da krenete naprijed

Mnogi od nas će naići na uzbudljive nove mogućnosti koje nisu bile ni moguće, a kamoli na raspolaganju, prije pomaka. Sada kada Merkur više nije retrogradan, sve bi se trebalo vratiti u normalu.

Ako postoji nešto što još uvijek nije kako treba, popravite to što prije, tako da se slobodno možete nastaviti kretati naprijed.
Savršeno je vrijeme za djelovanje

Uz Mjesec u Ovnu, fizičke i agresivne osobine tog znaka biti će vrlo vrijedne za obavljanje raznih stvari. Morate završiti neki projekt ili nešto što ste odgađali  naizgled zauvijek?

Učinite to sada, imat ćete dovoljno energije sada za to!

Oslobodite se toksičnih ljudi

Potrebno je ponovno ocijeniti odnose koji vas povrijeđuju. Ako otkrijete da netko nije vrijedan vremena, truda i stresa, distancirajte se.

Ne dopustite da vas ljudi gaze i budite osoba koja pruža dobar primjer umjesto da slijedite loše primjere. Budite vođa!

Budite pažljivi i svjesni svog ega

Ne dopustite da vaš vlastiti osjećaj važnosti uzme najbolje od vas. Ovan može biti vrlo samosvjestan i od presudne je važnosti ne pasti pod utjecaj ega.

Umjesto toga, držite noge čvrsto na zemlji i sve će ići glatko.
Atma ponuda: Ogrlica gorski kristal – Tribal

Sve u svemu, promjene u energiji koje prate Super Mjesec biti će izuzetno pozitivne. Ako se prepustite i povežete s ovom energijom, sjajne stvari će se početi događati u vašem životu, zato budite spremni poželjeti im dobrodošlicu!

Širite ovu poruku, tako da svatko može uživati!

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.10.2016.
Slijedeća objavaZa prste polizati: Zdravi i hrskavi popečci za cijelu obitelj!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.