Foto: pixabay.com

Cijeli niz faktora može utjecati na vašu sposobnost korištenja Zakona privlačnosti. Neki od tih čimbenika su pod vašom izravnom kontrolom, dok se drugi odnose na vanjsko okruženje.

Zanimljivo je da mnogi stručnjaci za Zakon privlačnosti primjećuju da faza Mjeseca ima snažan utjecaj na rad na manifestaciji.

Dakle, ako naučite kako raditi u skladu s trenutnom energijom Mjeseca, mogli bi početi imati bolje rezultate, piše The law of attraction.

Da biste započeli, ovo su neki osobito moćni rituali manifestacije za svaku od osam faza mjeseca.

Mlađak

Početak novog lunarnog ciklusa je savršeno vrijeme za izvođenje rituala koji se odnose na postavljanje ciljeva za tekući mjesec.

Na primjer, možda ćete htjeti napraviti popis koraka koje ćete poduzeti kako biste postigli svoj cilj, zatim ih pročitajte naglas i pronađite istaknuto mjesto na koje ćete taj popis postaviti kako bi ga mogli promatrati tijekom sljedećeg  tjedna.

Također je važno u ovom trenutku provoditi praksu meditacije, usporavati misli i centrirati srce.

Polumjesec

Kada se pojavi polumjesec, vrijeme je da se prebacite na rituale koji se usredotočuju na stvaranje vaše unutarnje moći.

Trenutačno je korisno raditi na točki namjere – čistiti vaš život od negativnih utjecaja koji iscrpljuju vaše snage, od misli o toksičnim odnosima, upornog nereda i situacija koje više ne odgovaraju vašim ciljevima.

Prva četvrtina

U ovoj fazi i dalje se možete usredotočiti na izgradnju svoje moći, ali s naglaskom na stvaranje pozitivne energije (dok ste se u prethodnoj fazi fokusirali na uklanjanje negativne energije).

Na primjer, sada je posebno dobro vrijeme za povezivanje s određenim objektom kako biste privukli moć kada radite na manifestaciji kako biste postigli ciljeve koje ste postavili u fazi Mladog mjeseca.

Kristali i nakit su popularni izbori, ali možete odabrati bilo što.

Rastući izbočeni Mjesec

Ovo je faza  u kojoj mjesec postaje sve više osvijetljen.

U ovoj fazi vaš posao je zamišljati uspjeh u živopisnim detaljima, stoga više uključite vježbe vizualizacije.

Osim toga, uključite sva osjetila – ne samo vid, već zvuk, okus, miris i dodir – kako biste stvorili punu sliku.

Puni mjesec

Puni mjesec je faza mjesečevog ciklusa koji je najbliže povezan s uspješnom manifestacijom pa izvucite najviše iz tog razdoblja. Trebali biste se osjećati napunjeni energijom više nego ikad i trebali biste imati jaku sposobnost da doživite zahvalnost i date ljubav.

Ako postoji nešto izazovno ili pomalo zastrašujuće što trebate učiniti kako biste postigli svoje životne ciljeve, ovo je idealno vrijeme za to – bit ćete sigurni, snažni i usredotočeni na pozitivan ishod.

Padajući izbočeni Mjesec

U ovoj fazi, Mjesec postaje manje osvijetljen. Međutim, nemojte pogriješiti i pretpostavljati da ne možete napraviti koristan posao za to vrijeme. Konkretno, svaki ritual manifestacije koji uključuje fokusiranje dovest će do posebno visokih razina uvida u ovo vrijeme.

Možete unaprijediti svoje znanje otkrivanjem najdubljih ograničavajućih uvjerenja, ili se možete usredotočiti na svoju stvarnu životnu svrhu ako imate sumnje o tome što stvarno želite privući.

Zadnja četvrtina

Kada je mjesec u ovoj fazi, imate najbolje šanse za uspješno završavanje osobnog razvoja. Dakle, ako ste shvatili tijekom padajućeg izbočenog Mjeseca da ste se držali starih uvjerenja i poruka iz prošlosti, ovo je idealno vrijeme za poduzimanje akcija za promjenu tih uvjerenja.

Možete razmotriti početak tjednih terapijskih sastanaka, započeti naviku pisanja dnevnika ili napisati pozitivna uvjerenja i pretvoriti ih u dnevne afirmacije.

Padajući Mjesec

Konačno, kada dođete do ove faze, pametno je razmišljati o tome što možete učiniti kako biste otpustili sve što trebate.

Prvo, trebate otpustiti negativne stvari kojih se držite, kao što su gnjev, krivnja i žaljenje. Bilo da morate dovršiti razgovor s nekim ili planirate samostalno izvesti ritual, dobro je da se rasteretite.

Drugo, razmislite o tome kako pustiti i svoje snove. Naposljetku, ako se čvrsto držite za njih, ograničavate Svemir da pravilno djeluje u vašu korist.

Vjerujte da možete i dobiti ćete ono što želite i vizualizirajte sebe kako oslobađate tu želju i šaljete je u svijet.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaRazlozi zbog kojih biste trebali biti ponosni na sebe
Slijedeća objavaPun Mjesec & Konjukcija Neptun – Čuda se zaista događaju!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.