Subota 24.8. do 25.8.2019.
Mjesto: Robinsonski kamp Sound & Vision
Mrežnica, Gornji Zvečaj bb

atma.hr – 45

IDEMO NA MREŽNICU!!!!!! :))))))
Dragi prijatelji i svi ljubitelji prirode i zvuka u prirodi, i svi vi koji ste protekle 2 godine bili sa mnom na prekrasnom robinzonskom vikendu na Mrežnici, eto nastavljamo sada već naše tradicionalno druženje na Mrežnici i ove godine. Ovo nam je 5-ti odlazak na ljetni robinzonski vikend na Mrežnicu. Već ste me počeli pomalo ispitivati kada ćemo…:)) Ove godine sam u jednom terminu!

To nam sigurno potvrđuje kako smo se svaki puta dobro zabavili. Jer ovo je odmor za dušu, u prirodi, odmor za zabavu, smijeh, kupanje, plivanje, veslanje, jogu, meditacije, pranajame, gonganje…bubnjanje…paljenje vatre…

Pozivam vas na jedinstveno vikend druženje u prirodi, vježbanje kundalini joge, povezivanje s Majkom Zemljom i svih 5 elemenata, uživanje u relaksaciji uz planetarne gongove i himalajske zdjele, a navečer se samo premjestimo uz vatricu i bubnjeve… i sve to uz samu čarobnu rijeku..
Pođite s nama za kraj ljeta, okupajte se u Mrežnici, odveslajte kanuom do slapa, prodišite punim plućima i napunite se čistim zrakom na ovom prekrasnom čarobnom mjestu, na osami, daleko od gradske buke i prometa.

Odmorite se u prekrasnom Robinsonskom Kampu i ostavite svakodnevne brige i stres iza sebe, povežite se još dublje sa svojom dušom, povežite se Majkom prirodom i Zemljom.
U prekrasnoj prirodi pronađite svoje drvo i zagrlite ga, budite u tišini, meditirajte, pridružite se grupi, radite jogu, plešite, pjevajte, bubnjajte u krugu, upoznajte nove prijatelje…..
Također, ne ustručavajte se ponjeti sa sobom i neki instrument koji svirate, npr. gitaru, bubanj, djembe, didgerido… :))))
Ovaj događaj je otvoren svima, uključujući obitelji i djecu i kućne ljubimce.
Pozovite svoje prijatelje, prosljedite događaj drugima. Hvala unaprijed!
Noćenje je u Kampu u malim drvenim ručno građenim kućicama. Broj mjesta za noćenje je ograničen pa požurite s prijavama jer kučica nema mnogo. Također, možete ponjeti i svoj šator te boraviti u njemu.

Voditeljica programa, Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur
Naknada za dvodnevni program s noćenjem u Kampu iznosi samo 380 kn.
Naknada za program samo u subotu + dnevna ulaznica iznosi 250 kn.

Prijave su obavezne, kao i uplate cijelog iznosa na račun pri prijavi, (detalji računa za uplatu po prijavi).
Prijave i sve dodatne obavijesti na:
Dragica Kopjar, mob 091 9759304 e-mail: [email protected]

atma.hr – 45

Prijevoz do Kampa i nazad si organizirate sami, ili vam pomognemo u tome. Ukoliko nemate svoj prijevoz, javite se svejedno, nemojte da vas to spriječi u prijavi i dolasku na Mrežnicu. Spojiti ćemo vas s nekim tko ima mjesta u autu, a uvijek ima mjesta, kombinirati ćemo.

Predviđeni dolasci u Kamp u subotu su od 10 sati nadalje, da imate vremena za sebe, kupanje, šetnje….
Program joge, gong relax, bubnjanje predviđen je od 16 sati nadalje do kasno navečer….
Nedjelja ujutro, joga u 8 sati.

U Kampu nema struje (super!!!! Odmorite se od televizora, mobitela…), no postoji sanitarni čvor, toaleti, voda i tuševi. Ponesite obavezno ručnu bateriju za po noći. Kamp je opremljen za ovakva događanja. Postoji drveni natkriveni plato na kojem imamo program odmah uz rijeku. Možete se provesti kanuom po rijeci do većeg slapa i uživati u spoju čarobnog zvuka slapa i zelenila okoline. Ponesite svoje jogamate.
Preporuka je ponjeti hranu sa sobom barem za subotu (molim vegetarijansko-vegansku), a u blizini Kampa nalazi se restoran gdje možete ručati drugi dan u nedelju.
U Kampu je svim gostima na raspolaganju plinsko kuhalo za kavu i čaj..
Drvene kučice su opremljene madracima, ali ne i posteljinom za spavanje. Ipak je to robinzonski kamp. :))) Dakle, naša preporuka je da ponesete sa sobom svoju posteljinu ili vreću za spavanje i dodatno svoju deku jer noći na Mrežnici znaju biti jako hladne bez obzira na visoke dnevne temperature u ljeto.

Događaj je humanitarnog karaktera i prikupljene donacije namijenjene su za Projekt izgradnje dječjih igrališta u sklopu siromašnih osnovnih škola u Ugandi, te izgradnju Osnovne škole Blue Angel.
Više o projektima udruge Plavi anđeo na web i Fejsbuk stranici www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/

Molimo vas da pozovete svoje prijatelje i prosherate događaj kako bi što više ljudi saznalo i priključilo nam se. Hvalaaa 🙂
Vidimo se u Kampu! ♥ 🙂
DOBRODOŠLI!!
Love2All ♥ Dragica

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here