Subota 21.8. do 22.8.2021.

Mjesto: Robinsonski kamp Mrežnica (bivši kamp Sound & Vision)
Mrežnica, Gornji Zvečaj bb

IDEMO NA MREŽNICU!!!!!! :))))))

Dragi prijatelji i svi ljubitelji prirode i zvuka u prirodi, i svi vi koji ste protekle 4 godine bili sa mnom na prekrasnom robinzonskom vikendu na Mrežnici, eto nastavljamo sada već naše tradicionalno druženje na Mrežnici i ove godine. Ovo nam je 7-ti odlazak na ljetni robinzonski vikend na Mrežnicu. Već ste me počeli pomalo ispitivati da li ćemo i kada ćemo…:)) Naravno da hoćemo!

To nam sigurno potvrđuje da smo se svaki puta dobro zabavili. Jer ovo je odmor za dušu, odmor u prirodi, vračanje prirodi, vračanje sebi, odmor za zabavu, smijeh, kupanje, plivanje, veslanje, jogu, meditacije, pranajame, gonganje…bubnjanje u krugu uz vatru, ples i zvijezde… Pored svega toga biti će nam i Puni mjesec.

Radimo na otvorenom drvenom platou uz rijeku ispod drveća. Mjesta ima dovoljno da se raširimo dok vježbamo i uzmemo si dovoljno prostora. Zato je ovo druženje idealno za sve vas koji volite bivanje u prirodi i to aktivno. Budući da se mnogi od vas ove godine neće i ne mogu zaputiti negdje daleko i izvan naše zemlje, vrijeme je da otkrijemo sve ljepote Lijepe naše. Do sada nas nije omela niti kiša, niti jedne godine, pa neće niti ove J))))

Pozivam vas na jedinstveno vikend druženje u prirodi, vježbanje kundalini joge, meditacije, povezivanje s Majkom Zemljom i svih 5 elemenata, uživanje u relaksaciji uz planetarne gongove i himalajske zdjele, a navečer se samo premjestimo uz vatricu i bubnjeve… i sve to dajeko od svega, u zelenilu, uz samu čarobnu rijeku..

Sada nam je više nego ikada potrebna pauza od silnih loših informacija kojima nas mediji bombardiraju, svi trebamo vrijeme za sebe od svakodnevne rutine i stresa, negativnih misli, nezdrave hrane, gradske buke..  Na ovom čarobnom mjestu možete podestiti svoje svakodnevne brige i približiti se onome što je za vas doista važno u životu, spoznati to.

Pođite s nama za kraj ljeta, okupajte se u Mrežnici, odveslajte kanuom do slapa, prodišite punim plućima i napunite se čistim zrakom na ovom prekrasnom čarobnom mjestu, na osami, daleko od gradske buke i prometa, gužve i virusa.

Odmorite se u prekrasnom Robinsonskom Kampu i ostavite svakodnevne brige i stres iza sebe, povežite se još dublje sa svojom dušom, povežite se Majkom prirodom i Zemljom.

U prekrasnoj prirodi pronađite svoje drvo i zagrlite ga, hodajte bosi po travi, osamite se, budite u tišini, meditirajte, pridružite se grupi, radite jogu, plešite, pjevajte, bubnjajte u krugu, upoznajte nove prijatelje…..bivajte u sadašnjem trenutku.

Također, ne ustručavajte se ponjeti sa sobom i neki instrument koji svirate, npr. gitaru, bubanj, djembe, didgerido… :))))

Ovaj događaj otvoren je svima, uključujući obitelji, djecu i kućne ljubimce.

Pozovite svoje prijatelje, prosljedite događaj drugima. Hvala unaprijed!

Noćenje je u Kampu u malim drvenim kućicama. Broj mjesta za noćenje je ograničen pa požurite s prijavama jer kučica nema mnogo. Također, možete ponjeti i svoj šator te boraviti u njemu.

Voditeljica programa, Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur

Naknada za dvodnevni program + noćenje u Kampu i dr troškove, iznosi samo 460 kn.

Naknada za program samo u subotu + dnevna ulaznica za Kamp iznosi 310 kn.

Moguće je doći još dan ranije, u petak, i boraviti u Kampu. Ili pak ponesete sa sobom svoj šator.

PRIJAVE:

Prijave su obavezne, kao i uplate dijela ili cijelog iznosa na račun pri prijavi, (detalji računa za uplatu po prijavi).

Prijave i sve dodatne obavijesti na:
Dragica Kopjar, mob 091 9759304  e-mail: [email protected]

Prijevoz do Kampa i nazad si organizirate sami, ili vam pomognemo u tome. Ukoliko nemate svoj prijevoz, javite se svejedno, nemojte da vas to spriječi u prijavi i dolasku na Mrežnicu. Spojiti ćemo vas s nekim tko ima mjesta u autu, a uvijek ima mjesta, kombinirati ćemo.

Predviđeni dolasci u Kamp u subotu su od 10 sati nadalje, da imate vremena za sebe, kupanje, šetnje….


PREDVIĐENI  PROGRAM:

21.8. subota
od 16 h – 18,30 h program kundalini joge, meditacije, gong relax,
18,30 – 19,30h, predviđeno vrijeme za večeru
19,30h – okupljanje i paljenje vatre, ceremonija, druženje i bubnjanje uz vatru, ples, razgovori i dijeljenje osobnih iskustava s drugima…gledanje u zvijezde i Pun mjesec…sve do kasno u noć.

22.8. nedjelja
8h – kundalini joga i meditacija za povezivanje s energijama Zemlje i Neba, slobodno vrijeme do odlaska iz Kampa -za kupanje, odlazak do velikog slapa, kanu, odmor..  

Razmislite malo što biste htjeli ostaviti iza sebe, ponesite papir i olovku sa sobom, pa ćete kod ceremonije uz vatru, papir baciti u vatru zajedno s onime što otpuštate. Otpustiti ćete sve ono što nije dobro za vas i stvoriti prostor za nešto novo što je pred vama.

U Kampu postoji normalni sanitarni čvor, toaleti, voda i tuševi. Ponesite obavezno ručnu bateriju, svjetiljku za glavu za po noći. Kamp je opremljen za ovakva događanja. Možete se provesti kanuom po rijeci do većeg slapa i uživati u spoju čarobnog zvuka slapa i zelenila okoline. Ponesite svoje jogamate.

Preporuka je ponjeti hranu sa sobom barem za subotu (molim vegetarijansko-vegansku), a u blizini Kampa nalazi se restoran gdje možete ručati drugi dan u nedelju po povratku.
U Kampu je svim gostima na raspolaganju mala kuhinja i plinsko kuhalo za kavu i čaj, šalice..
Drvene kučice su opremljene madracima i plahtama, a deka možda neće biti dovoljno. Ipak je to robinzonski kamp. :))) Dakle, naša preporuka je da ponesete sa sobom svoju vreću za spavanje ako imate ili dodatno svoju deku. Noći na Mrežnici znaju biti ponekad dosta prohladne, bez obzira na visoke dnevne temperature ljeti.

Događaj je humanitarnog karaktera kao i svaki puta do sada, prikupljene donacije namijenjene su za Projekt izgradnje dječjih igrališta u sklopu siromašnih osnovnih škola u Ugandi, te izgradnju Osnovne škole Blue Angel.
Više o projektima udruge Plavi anđeo na web i Facebook stranici www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/

Molimo vas da pozovete svoje prijatelje i podijelite događaj kako bi što više ljudi saznalo i priključilo nam se. Hvalaaa 🙂

Vidimo se u Kampu! ♥ 🙂
DOBRODOŠLI!!

Love2All ♥ Dragica  

 

image002 image003 image004 image005 image006 image007 image008 image009 image010 image011 image012 image013