Foto: Efes Kitap/pixabay.com

1. One su šarmantne, lijepe i vole koketirati

One su karizmatične. One imaju stila i često su vrlo lijepe i privlačne. Nije ni čudo da privlače toliko obožavatelja, piše Elephant journal. One se vole dotjerati  i otići na mjesta gdje mogu upoznati nove i zanimljive ljude.

One su -Vage!

Ljepota im je važna i imaju snažnu potrebu privući partnere i prijatelje koji su također fizički privlačni. Neki će reći da je to površno. No, dobro.

2. One vole tulumariti, družiti se i uživati u umjetnosti

Vage imaju tendenciju biti vrlo zanimljivi sugovornici s različitim interesima. Oni mogu uživati u raznolikim aktivnostima kao što su kazalište, umjetnički performans, uređenje, poezija i sl.

One imaju potrebu pronaći nove i uzbudljive društvene prostore gdje se najzanimljiviji ljudi druže.

3. One uvijek žele biti dio svega i rijetko će reći nečemu „Ne“

Vage su društvena bića koja nikada ne žele propustiti najbolje događaje ili većinu glavnih događaja u gradu i obično ne planiraju sve do posljednje minute.

Atma ponuda: Orgonski Prsten Ruža – Svijetlo Ružičasti – Mladolikost

Kad ih obavijestimo o posebnom događaju na kojem želimo da prisustvuju, one brzo kažu: “Da, bit ću tamo.” (čak i ako se ne pojave). Uvijek ih možete naći u najzanimljivijem društvenom krugu.

4. Vole lijepe stvari

To može zvučati pomalo površno, ali što zapravo ima loše u tome? Vage su često privučene elegantnim, bogatim i rafiniranim osobama.

One doista vole sve što je lijepo, bilo da je to slika koja visi u Louvreu ili Chanel haljina ili vi – ako ste prekrasni.

5. One su stvorene za partnerstvo i vole biti u vezi

Vage su romantični idealisti koji su u vječnoj potrazi za pravom osobom s kojom će podijeliti svoj život. One vas žele očarati, šarmirati i zabljesnuti, a kada to postignu – često gube interes. Ipak, tako su simpatične da čak i s bivšim partnerom mogu ostati prijatelji.
Brojne afere na kraju im dosade i Vage postanu privučene trajnim odnosom. One traže savršeno društvo kako bi poboljšale svoj imidž. Nakon što su pronašli pravu vrstu osobe, one su lojalne,  posvećene i mogu postati idealan partner.

6. One su senzualne

Zavođenje je visoka umjetnost za Vage. Vage vole sve što im godi čulima, bilo da je to prekrasni parfem, mirisno cvijeće, bogat okus čokolade ili umirujuća glazba.

Sve to ih dovodi u strastveno i romantično raspoloženje.

7. One ne vole sukobe i žele ugoditi svima

Njihovo emocionalno stanje često ovisi o drugima, što ih može učiniti prilično neodlučnima. Mogu se početi ulagivati i podređivati svoje potrebe drugima.

Međutim, kada svjedoči tuđoj raspravi u kojoj netko uzima čvrstu poziciju na jedan način, često će zauzeti suprotnu stranu kako bi im izjednačila izglede. Ipak, one će to učiniti na fin način, bez stvaranja neugodnosti ikome.

8. One vjeruju u pravdu

Vage vole raspravljati i imati jedinstvenu sposobnost da vide istinu u bilo kojoj situaciji sa svih strana. One mogu biti vaš najbolji prijatelj i slušati vas s objektivnošću.

Ali ako misle da ste u krivu, prepirat će se s vama sve dok vam ne objasne svoju točku gledišta.

9. Vole razgovarati o psihološki složenim stvarima

S jedne strane one stalno traže vezu, s druge – očajnički im je potrebna njihova neovisnost i prostor. Često osciliraju iz jedne krajnosti u drugu. Za njih, ljubavne veze su ili uzbudljive ili su izvor sukoba. One mrze sukobe, ali čini se da ih privlače u svoj svakodnevni život.

Ipak, one imaju nevjerojatnu sposobnost komuniciranja i diplomatskog rješavanja različitih nesporazuma s ljudima u svom životu.

10. Imaju duboku mračnu tajnu s kojom se svi možemo poistovjetiti

Mi smo dirnuti njihovim tajnama: osjećajem usamljenosti i potrebom za ljubavlju, jer u nekim razdobljima u životu i mi smo se tako osjećali.

Atma ponuda: Ogrlica plavi Lapis lazuli i Sedef

No, usamljenost i potreba za ljubavnim odnosom ponekad tjera mnoge Vage da očajnički traže površne romanse koje nikada neće zadovoljiti njihove intimne potrebe.

Srećom, većina Vaga raste i sazrijeva zbog svojih iskustava i shvaćaju koji odnosi vjerojatno nisu dobri za njih.

Prethodna objava7 pametnih psiholoških trikova pomoću kojih ćete prestati odgađati važne stvari!
Slijedeća objavaNumerološka prognoza za vikend: Otežanja, napori i kontradiktorne energije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.