Yogiji u Indiji i Himalayama Rudraksha brojanice, ogrlice i narukvice koriste već tisućama godina. Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja.

Rudraksha narukvica

Rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja. Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca.

Elastična je i prilagodljiva svakoj ruci.

Cijena: 150 kn

Više o proizvodu:

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina. Zrno rudrakshe je sjemenka koja raste u plodu prekrasne plave boje koje je slično borovnici.

Rudraksha kuglice s pet lica u ovoj brojanici predstavljaju Gospodina Šivu.

Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku. Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza.

Postoji dvadeset i jedna vrsta rudrakshe koje se spominju u različitim vjerskim tekstovima. Međutim, samo četrnaest od njih je moguće nabaviti. Stabla rudrakše uglavnom rastu na Javi, Sumatri, Borneu, Baliju, ali isto tako u Nepalu i Indiji.

Rudraksha koja se može pronaći u Indiji i Nepalu je veća od onih koje je moguće pronaći na ostalim otocima Južne Azije. Vrsta rudrakše se određuje prema broju lica (mukh) koje ima. Svako zrno je brazdama podijeljeno na polja ili lica, a može ih biti od 1 do 21.

Svaki mukhi ima specifično djelovanje (za sreću, ljubav, uspjeh, zaštitu…) te je povezan s određenim planetom i božanstvom. Upravo zato se zrna rudrakshe koriste i u astrologiji.

Danas se najčešće koriste zrna s 5 mukhi – ja, a povezana su s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Ova rudraksha daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Prema Puranama, rudraksha ima različita dobra djelovanja, od kojih su najpoznatija:

  • pobjeđuje smrt
  • pobuđuje kundalini
  • osigurava dugovječnost
  • uništava zle duhove
  • pomaže u postizanju mokshe (oslobođenja od kruga rađanja i umiranja)
  • povećava plodnost
  • božica Lakshmi (božica bogatstva) stoluje tamo gdje se štuje rudraksha

Poznato je da nošenje rudrakshe pomaže u liječenju bolesti kao što su krvni tlak, stres, tjeskoba, depresija, lupanje srca, nedostatak koncentracije i tome slično. Zrnca potiču sposobnost koncentracije, usmjeravaju um na ostvarenje napretka, jača povjerenje i razinu energije. Drevni su mudraci držali da rudrakša osigurava mir i staloženost.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca.

Rudraksha narukvica

Rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja. Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca.

Elastična je i prilagodljiva svakoj ruci.

Cijena: 150 kn

 

Prethodna objavaVenera u Vodenjaku (18. 01.-10. 02.): Idealno vrijeme za nove početke i uzbudljive veze!
Slijedeća objavaŠto možemo zamisliti, to možemo i imati!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.