Foto: pixabay.com

Za neke znakove Zodijaka period do kraja rujna/septembra će biti izuzetno turbulentan, a za tri horoskopska znaka sprema se posebno zanimljiv period. Zanimljiv na dobar način, pošto će iz njega izaći kao apsolutni pobjednici!

atma.hr – 78
Vaga

Vama je period definitivno u znaku velikih životnih odluka i promjena, samo je pitanje da li ćete to osvijestiti na vrijeme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promjene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremnima.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjanje novih ljubavnih veza, pa vas na tom polju neće čekati veće promjene, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete očekivati jako bitne stvari.

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promjenu posla – nabolje.

Pred vama je u svakom slučaju vrijeme u kojem vam se život može promijeniti iz korijena, ali dobra vijest je da ćete na polju ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

atma.hr – 75Strijelac

Neke kockice su se već počele sklapati, a u narednom periodu možete očekivati da će stvari dodatno doći na svoje mjesto.

Generalno vam je cijeli mjesec dobar period, ali pred kraj mjeseca ćete se konačno osjećati u potpunosti sigurno u sebe.

To za mnoge od vas znači da ćete donijeti neke teške i bolne odluke, koje se najvjerojatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali i sami znate da su u pitanju odluke koje ste odavno trebali donijeti…

atma.hr – 39

Jarac

Ako pričamo o velikim životnim promjenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smijemo preskočiti Jarce koje se nalaze na prekretnici i morat će birati između onoga što je lakše i onoga što je ispravno.

Promjena radnog mjesta je izvjesna, a posao koji trebate sklopiti u drugoj polovici mjeseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše suradnike ili ukoliko ste negdje nadređeni, onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promjena može vam donijeti i poteškoće na privatnom planu, pa ćete se nečega gotovo sigurno morati odreći. Pitanje je samo – čega?

Izvor: Luftika

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

  1. Fenomenalna poruka, trebamo je znati primijeniti, neka nas neko navede ako sami ne znamo učiniti bolje od svog života što možemo, pogotovo nakon velikih trauma koje smo proživjeli!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.