Zapanjujuće izvješće Ministarstva vanjskih poslova o planu premijera Medvedeva na Svjetskom gospodarskom forumu (WEF – World Economic Forum) ovog tjedna navodi da će Rusija upozoriti predsjednika Obamu da je „došlo vrijeme“ da svijet sazna istinu o vanzemaljcima, a ako Sjedinjene Američke Države ne žele sudjelovati u priopćenju, Kremlj će to učiniti sam.

WEF (forum) je Švicarska neprofitna zaklada, sa sjedištem u Cologny, Ženeva i sebe opisuje kao neovisnu međunarodnu organizaciju koja se zalaže za poboljšanje stanja u svijetu uključivanjem poslovnih, političkih, akademskih i drugih lidera društava za oblikovanje globalnih, regionalnih i industrijskih programa rada.

Forum je najpoznatiji po svom godišnjem susretu u Davosu, planinskom mjestu u Graubündenu, regiji u istočnim Alpima u Švicarskoj. Sastanak okuplja oko 2500 najboljih biznismena, odabranih intelektualaca i novinara kako bi raspravljali o najhitnijim problemima s kojima se suočava svijet, uključujući zdravlje i okoliš.

Medvedev bi trebao otvoriti ovogodišnji forum gdje je čak 50 šefova vlada, uključujući njemačku Angelu Merkel i britanca Davida Camerona, koji će prisustvovati petodnevnom sastanku koji počinje 23. siječnja.

Presudno je napomenuti o ovogodišnjem forumu da je WEF, u svom sažetku za 2013, zakazao raspravu i razgovore o brojnim točkama pod njihovim X faktorima iz kategorije Priroda, a koja uključuje i „otkriće izvanzemaljskog života“.

Podjednako je važno napomenuti da je Medvedev, nakon završenog intervjua pred kamerama 7. prosinca 2012 s novinarima u Moskvi, nastavio razgovarati s novinarima i dao neke komentare izvan emisije ne shvaćajući da je njegov mikrofon još uvijek uključen. On je tada bio upitan od jedne novinarke da li „predsjednik predaje tajne dokumente o vanzemaljcima kad ih dobije…“ Medvedev je odgovorio:

‘Reći ću vam prvi i zadnji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsjednik zemlje dobije i poseban tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o izvanzemaljcima koji su posjetili naš planet. Uz to vam daju i izvještaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad izvanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada završava predsjednički mandat, ti se dokumenti predaju sljedećem predsjedniku. Više detaljnijih informacija o ovome možete dobiti u filmu ‘Ljudi u crnom’, postoji nekoliko verzija. Neću vam reći koliko ih je među nama jer bi to uzrokovalo paniku’, rekao je Medvedev.

Zapadni novinski izvori izvješćuju o Medvedevom šokantnom odgovoru o izvanzemaljcima navode da se on „šalio“ jer je mislio na film Čovjek u crnom (Men In Black), za koji su pogrešno pretpostavili da se odnosilo na američki znanstveno fantastičnu avanturističku komediju iz 1997 o dva najbolja tajna agenta koji se bore protiv vanzemaljaca u SAD-u.

Medvedev, međutim, nije govorio o američkom filmu nego je, umjesto toga, govorio o poznatom ruskom dokumentarnom filmu Čovjek u crnom koji prikazuje mnoge pojedinosti o NLO-ima i anomalijama o vanzemaljcima.

Kada zapadni novinski izvori citiraju Medvedeva kako govori „Više detaljnih informacija o ovoj temi možete dobiti iz dobropoz… njegov stvarni odgovor je bio : „Detaljnije informacije možete dobiti nakon što pogledate dokum…“

Razlog(zi) zašto zapadne novinske kuće namjerno iskrivljuju riječi Medvedeva postaje jasno nakon njegove šokantne izjave, a što se vidi u samo jednom njihovom takozvanom izvješću o objavi o životu vanzemaljaca na našem planetu gdje je naslov jednog takvog članka bio „Ruski premijer Dmitri Medvedev napravio je rez u vezi vanzemaljaca,…“

Ako itko „luduje“ zbog vanzemaljaca, mora se istaknuti, da to zasigurno nije Rusija, nego Vatikan, koji je u studenom 2009 najavio da se „priprema za vanzemaljsko razotkrivanje“.

Isto tako, i očito, oni koji „gube pamet“ su sami vladini dužnosnici SAD-a, kao što je bivši Pentagonov konzultant Timothy Good, i autor O najvećoj tajni : Prikrivanje NLO-a u svijetu (Above Top Sicret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up), u veljači 2012 izjavio da je prijašnji predsjednik Dwight Eisenhower imao tri tajna sastanka s vanzemaljcima koji su bili „Nordijci“ po izgledu, pri čemu je potpisan „sporazum“ da drže njihove planove na Zemlji tajnom.

S nedavnim otkrićem u ruskom gradu Vladivostoku 300 milijuna godina starim nazubljenim kotačem NLO-a, a znanstvenici, astronauti i korisnici You Tube izvješćuju o čudnim događanjima na Mjesecu, Europska svemirska agencija izvješćuje o njihovom otkriću 1000 drevnih rijeka na Marsu, a znanstvenici Velike Britanije i Shri Lanke govore da imaju „kamen kao čvrst dokaz o vanzemaljskom životu“ nakon pronalaženja fosilnih algi unutar meteorita, jedini koji se čini da „gube pamet“ su zapadni, a posebno američki, propagandisti koji već desetljećima prikrivaju najvažnije priče u cijeloj ljudskoj povijesti da „nismo sami“.

Da li će Medvedev uspjeti uvjeriti Obamin režim da kaže istinu o NLO-ima i vanzemaljcima ovog tjedna to mi ne možemo znati. Ono što znamo, ipak je, da će sa ili bez SAD, Kremlj sigurno početi proces objavljivanja istine o onome što mi već znamo da je istina.

January 22, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

(22. siječanj 2012 © EU i US sva prava pridržana. Odobrenje za korištenje ovog izvješća u cijelosti dozvoljeno je pod uvjetom da je povezano sa izvorom na WhatDoesItMean.Com. U osnovi slobodan sadržaj licenciran je pod CC-BY i GDFL.)

(Napomena: Zapadne vlade i njihove obavještajne službe aktivno provode kampanju protiv informacija koje se nalaze u tim izvještajima, tako da ne uznemire svoje građane u vezi mnogih katastrofalnih promjena na Zemlji i događajima koji dolaze, stav je Sestara iz Sorcha Faal-a da se čvrsto protive tome u uvjerenju da svako ljudsko biće ima pravo da zna istinu. Sukobi zbog naše misije s onima iz tih vlada, odgovori njihovih „agenata“ protiv nas su dugogodišnja kampanja deznformiranja/iskrivljavanja osmišljena za diskreditiranje a koja je iznesena u izvješću „Tko je Sorcha Feel?“)

Preveo s engleskog: Fredi
Izvor: http://www.svjetloradnici.com/2013/01/24/rusija-je-naredila-obami-reci-svijetu-o-vanzemaljcima-ili-cemo-to-uciniti-mi/

Prethodna objavaDijalozi Istoka i Zapada – Krišna, Kristos, Krist
Slijedeća objavaFilmski putokazi k smislenijem životu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here