Foto: pixabay.com

Devedesetih godina Konstantin Korotkov, profesor na državnom Univerzitetu za informacijske tehnologije, mehaniku i optiku u St. Petersburgu u Rusiji, stvorio je nešto vrlo zanimljivo …

39

Konstantin Korotkov je stvorio uređaj koji je nazvao GVC, koji se temelji na drevnom kineskom sustavu energetskih meridijana. On mjeri bioenergiju koju svi živi organizmi odašilju.

Ova tehnologija nije nova; stvarana je kroz vrijeme na različite načine, piše The earth tribe.

Koristi električnu struju niskog napona koja je povezana s vrhovima prstiju i potrebno je manje od milisekunde da pošalje signal.

Kada električni naboji pulsiraju kroz tijelo, naša tijela prirodno reagiraju s nekom vrstom ‘elektronskog oblaka’ koji se sastoji od svjetlosnih fotona.

Taj se sjaj može snimiti pomoću optičkog sustava CCD kamere i zatim prenijeti na računalo. Svaki dio vrhova prstiju predstavlja različite organe i sustave u tijelu.

75Računalni program projicira figuru tijela i stavlja oko njega auru koja je u korespondenciji sa svakom čakrom.

Prema drevnoj ayurvedskoj indijskoj medicini, svaki dio naših prstiju odgovara različitim dijelovima tijela i sustavima unutar nas.

Oni također kažu da u središtu našeg bića postoje i 7 glavnih energetskih točaka. Konstantin je uzeo tu ideju i primijenio je na svoju tehnologiju.

Različite obojene kugle predstavljaju svaku čakru i koliko moramo raditi na njoj, mentalno, fizički i emocionalno.

75Što je dalje od središta, to više treba znati o specifičnoj čakri. To se može prevesti u fizički život, ako je vaša chakra grla isključena, to može značiti da trebate raditi na govoru.

Ako je vaša srčana čakra isključena, to može značiti da morate prakticirati suosjećanje i razumijevanje s ljudima u vašem životu.

Korotkov je također koristio i Kirlianovu fotografiju kako bi pokazao točan trenutak kada nečija duša napušta tijelo u trenutku smrti.

On kaže da se može vidjeti plava životna sila kako napušta tijelo. Kaže da su pupak i glava prvi dijelovi gdje izlazi životna snaga, a srce i prepone su posljednji.

U drugim slučajevima, primijetio je da duša ljudi koji su imali nasilnu ili neočekivanu smrt pokazuje stanje zbunjenosti, a njihova svijest zapravo nije shvatila da su umrli.

75Ova metoda je korištena od strane više od 300 liječnika širom svijeta koji su je koristili za praćenje stresa i čak za liječenje stvari poput raka.

Mnogi liječnici konačno počinju shvaćati da mnoge bolesti proizlaze iz emocionalnog poremećaja, a zatim se manifestiraju kroz fizičku bolest.

Što više možemo razumjeti dubinu svijesti i kako to utječe na našu tjelesnost, to više to možemo medicinski istražiti.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

54 VEDSKA MATEMATIKA

VEDSKA MATEMATIKA

Drevna tehnika računanja bez kalkulatora

Vedska matematika je pradavni matematički sustav koji potiče iz drevnih Veda.

Knjiga obiluje brojnim primjerima izračunavanja (množenje, kvadriranje, dijeljenje i kubiranje) od jednostavnih do kompleksnih formula bez upotrebe kalkulatora. Naučite i primijenite znanje vedske matematike brzo i učinkovito uz pomoć primjera iz ove knjige!

156 stranica, format: 14×20

Cijena: 89,00 kn 80,10 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.