Foto: pixabay.com

Devedesetih godina Konstantin Korotkov, profesor na državnom Univerzitetu za informacijske tehnologije, mehaniku i optiku u St. Petersburgu u Rusiji, stvorio je nešto vrlo zanimljivo …

39

Konstantin Korotkov je stvorio uređaj koji je nazvao GVC, koji se temelji na drevnom kineskom sustavu energetskih meridijana. On mjeri bioenergiju koju svi živi organizmi odašilju.

Ova tehnologija nije nova; stvarana je kroz vrijeme na različite načine, piše The earth tribe.

Koristi električnu struju niskog napona koja je povezana s vrhovima prstiju i potrebno je manje od milisekunde da pošalje signal.

Kada električni naboji pulsiraju kroz tijelo, naša tijela prirodno reagiraju s nekom vrstom ‘elektronskog oblaka’ koji se sastoji od svjetlosnih fotona.

Taj se sjaj može snimiti pomoću optičkog sustava CCD kamere i zatim prenijeti na računalo. Svaki dio vrhova prstiju predstavlja različite organe i sustave u tijelu.

75Računalni program projicira figuru tijela i stavlja oko njega auru koja je u korespondenciji sa svakom čakrom.

Prema drevnoj ayurvedskoj indijskoj medicini, svaki dio naših prstiju odgovara različitim dijelovima tijela i sustavima unutar nas.

Oni također kažu da u središtu našeg bića postoje i 7 glavnih energetskih točaka. Konstantin je uzeo tu ideju i primijenio je na svoju tehnologiju.

Različite obojene kugle predstavljaju svaku čakru i koliko moramo raditi na njoj, mentalno, fizički i emocionalno.

75Što je dalje od središta, to više treba znati o specifičnoj čakri. To se može prevesti u fizički život, ako je vaša chakra grla isključena, to može značiti da trebate raditi na govoru.

Ako je vaša srčana čakra isključena, to može značiti da morate prakticirati suosjećanje i razumijevanje s ljudima u vašem životu.

Korotkov je također koristio i Kirlianovu fotografiju kako bi pokazao točan trenutak kada nečija duša napušta tijelo u trenutku smrti.

On kaže da se može vidjeti plava životna sila kako napušta tijelo. Kaže da su pupak i glava prvi dijelovi gdje izlazi životna snaga, a srce i prepone su posljednji.

U drugim slučajevima, primijetio je da duša ljudi koji su imali nasilnu ili neočekivanu smrt pokazuje stanje zbunjenosti, a njihova svijest zapravo nije shvatila da su umrli.

75Ova metoda je korištena od strane više od 300 liječnika širom svijeta koji su je koristili za praćenje stresa i čak za liječenje stvari poput raka.

Mnogi liječnici konačno počinju shvaćati da mnoge bolesti proizlaze iz emocionalnog poremećaja, a zatim se manifestiraju kroz fizičku bolest.

Što više možemo razumjeti dubinu svijesti i kako to utječe na našu tjelesnost, to više to možemo medicinski istražiti.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

54 TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!

Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.

PLOČA JE POSEBNO UČINKOVITA - za uspostavljanje energetske ravnoteže kod povrede mekih tkiva; protiv bolova; kod išijasa i reume; kod istegnuća ruke i noge bol brzo nestaje; gotovo istog trenutka liječi simptome povraćanja (stavlja se na trbuh); otklanja jutarnju mučninu kod trudnica; ublažava posljedice stresa

Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKojim bi ključem otvorili ovaj kovčeg s blagom? VAŠ ključ otključava tajne vaše podsvijesti!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.