Dobro dan, dragi moji ljudi, nastavljamo s trećom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću sa Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 16.-30.4.2018.
Misao za ovih 14 dana: S vjerom u sebe idite naprijed. Aki Sunce

Idemo na avanturu s Anđelima 🙂 Anđeli i Aki su vam spremili nove porukice

Dolazi nam New moon u ponedjeljak 16.4 u 03:57 , a od tada u narednih 24 sata, napišite čarobni ček.

Primjer čarobnog čeka je:

Arkanđeo Mihael  nam govori da konačno damo dah svježine, da počnemo stvarati neke nove stvari u budućnosti. Moramo biti jaki i hrabri, da poduzmemo akciju bez puno razmišljanja. Arkanđeo Mihael nas podržava i daje nam zaštitu.

Arkanđeo Rafael  nam govori da smo bića koja su povezana s Univerzumom. Potrebno je posvetiti se našim tijelima i odmoriti se kako bi se naše tijelo obnovilo. Uključite prirodu i posvetite se vašim voljenima.

Arkanđeo Gabriel nam govori da primimo dobru vijest koju nam Svemir šalje. Slušamo naše tijelo i ono što nam Svemir želi učiniti.

Anđeli mira, ljubavi, zdravlja i blagostanja nam  kažu da je sva istina u nama, trebamo biti svoji i posebni, da budemo u skladu s našom prirodom. Zatraži da vam bude dato. Radujte se i obrađujte sretne misli. Budite najbolja verzija sebe i pustite srce da vas vodi.

Volila bih vam najaviti radionicu Rasiri krila uz Anđele 12. svibnja 2018. godine u Novigradu – Poreč, koja traje od 12 do 17 sati, za sve detalje možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.facebook.com/events/380820562393333/

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.


Budući da ćete se sa Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s Aki:

Aleksandra Kečić, poznatiji kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje Aki najviše voli, kao što možete i primijetite, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom.

Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i kako ona voli reći Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održavaju seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Angela zove anđele na oružje.

Anđeoske poruke Aki Sunca daju sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli.Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću sa Aki Sunce”.

Ona voli reći kako zračite, pa vas privlači ili kada se nađete, naći ćete i druge. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu, kao što kaže Aki Sunce.

Možete je pronaći na :

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

Prethodna objavaIstina o Matrixu
Slijedeća objavaAutorica bestselera “Ponovo rođena”, Anita Moorjani nakon tri godine ponovo u Zagrebu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.