Foto: pixabay.com

Sunce na svom putovanju kroz znak Bika nailazi i spaja se s Uranom na 14-om bikovskom stupnju, a nama ta intenzivna energija konjunkcije ove dvije planete, totalno različite po svojim simbolikama, alarmira kako je došao trenutak za promjenu, za nešto novo i totalno drugačije! Ovaj put u ili na nama samima! Sunce voli sijati svojim najjačim sjajem i biti onakvo kavo je i gdje je, a Uran voli prodrmati i pobuniti se na sve što je dotrajalo, staro i što nam više ne služi.

atma.hr – 52
Zato nam već zvoni, a mnogima bi moglo tek zazvoniti u umu ovih dana da je staro AUT, a novo, drugačije, inovativno i originalno IN. Budući se konjunkcija događa u znaku Bika koji simbolizira naše vrijednosti i naše fizičko tijelo zato pokrenite se u oslobađanje svega suvišnog i okrenite se ka nečem potpuno novom! Možda po pitanju imidža, stila u komunikaciji ili sustavu vrijednosti. I nikada ne zaboravite SADRŽAJ staviti ispred FORME! Uran to očekuje od nas, poručuje nam da s praznom formom nećemo i ne možemo doprijeti do Zapisa Akaše, do polja svih informacija, ali ukoliko probudimo sebe (Sunce), naše istinsko ja, naše Sunce te sadržaj stavimo ispred forme tada nam je samo nebo (Uran) granica…

Ovaj aspekt može nam donijeti i razno razna neočekivana iznenađenja, ovisno koju kuću horoskopa (segment života) aktivira i koje aspekte radi s natalnim planetama ali može donijeti i pobune protiv autoriteta ili sukobe s njima a sve s ciljem oslobađanja (od stega, nepravde, pritiska…)

Budite svoji, budite originalni, ali istovremeno uvažite i potičite individualnost drugih! Budite preteče Novog doba! I svakako neka vam sadržaj pretekne formu.

Tomislava Horvat / Astrologija Pallas

atma.hr – 52